Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lustral degil bu ilaci kullanali dort bes ay olmusturMuhtemelen ilaç yapıyordur.. vücudun tamamen alışması düzenli kullanımda üç ay… ne zamandır kullanıyorsun ? Lustral mı
Doktorunla görüşmelisin o zamanLustral degil bu ilaci kullanali dort bes ay olmustur
Katılmadan geçemeyeceğimrainyy sitenin yarısı depresyonda da belli etmiyoruz bakma.aç güzel bir dizi izle.düşünmekten vazgeç bir süre herşeyi.
Recep İvedik gibi:komşularrrr neredesinizz depresyondayımmm bir sesss verinnnnnKatılmadan geçemeyeceğim![]()
Umarım hepimizin depresyon en kısa zamanda biterrrrRecep İvedik gibi:komşularrrr neredesinizz depresyondayımmm bir sesss verinnnnn![]()
![]()
Fonksera kullaniyorum.Benim de anksiyete ataklarım azdı bu dönemde.
Sürekli iç sıkıntısı kalp çarpıntısı var.
Ne ilaç kullanıyorsunuz? Terapiye maddi durumunuz yetiyorsa terapi alın
Bu şikayetlerinizi doktorunuzla konuştunuz mu? Belki ilacı değiştirir yada dozunu düzenler .Fonksera kullaniyorum.
Sevgilin olsa için bunalmazdı diyip atom bombasını buraya salıyorumKizlar icime sikinti bunalti giriyor. bunu nasil gecirebilirim beni olumsuz etkiliyor. ilacta kullaniyorum..
Kizlar icime sikinti bunalti giriyor. bunu nasil gecirebilirim beni olumsuz etkiliyor. ilacta kullaniyorum..
Gecti canim ama arada geliyorrainyy geçti mi iç sıkıntın?