iç sıkıntısı

Esra_9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
264
131
Merhaba bayanlar :)
Benimki dertten ziyade biraz abla tavsiyesi almak , bir cogunuz benden buyuksunuz tecrubelisiniz beni rahatlatmaniz icin cevaplariniza ihtiyacim var
Ne yasarsak yasalim zamanla geciyoe mu ? Ben bir takim seyler yasadim ve acisi hala icimde , zaman insani gercekten uyusturuyor mu bir sure sonra hic bi sey hissedemeyecek hala gelecek miyim ?
Umarim kendimi anlatabilmisimdir
Not:18 yasindayim

Ölüm acısı bile zamanla hafifliyor..Bu yüzden ölüm acısı dışında zamanla geçmeyecek acı yoktur bence..

Son düzenleme:
Benimki dertten ziyade biraz abla tavsiyesi almak , bir cogunuz benden buyuksunuz tecrubelisiniz beni rahatlatmaniz icin cevaplariniza ihtiyacim var
Ne yasarsak yasalim zamanla geciyoe mu ? Ben bir takim seyler yasadim ve acisi hala icimde , zaman insani gercekten uyusturuyor mu bir sure sonra hic bi sey hissedemeyecek hala gelecek miyim ?

Zaman herseyi hafifletir sana yeni yasatilacak olaylar ,kisiler sunar öyle ki eskileri unutursun
Sana zamanin unutturamayacagi büyük acilarda vardir allah yasatmasin..Ama zaman öyle bir kavramki o acilari ayni siddetiyle yasayamiyorsun belki cok üzülüyorsun icin buruluyor ama her defasinda ayni olmuyor..
Ask acisiysa gecer diyim kisaca...

Hersey unutulmuyor malesef,aslunda sen unuttutugunu zannediyorsun ama bir anda hortlayiveriyor bazi duygular,bir cogunu bilincaltimiza atiyoruz zamani gelince disavurumumuz farkli oluyor..yasanilan seye bagli daha cok..ama uzuntuyu yasadigin anda hic atlatamayacksin gibine geliyor ama acisi hafifliyor her ne olursa olsun.

Yaşın çok genç daha ne acılar göreceksin sabretmek zaruri olacak..
Başka yapacak birşey yok.

eğer acın, başkalarına gerçekten haksızlık ettiğin "vicdan" meselesi değilse
her acı geçiyor
uyuşmuyorsun, yine yaşama sevinciyle doluyorsun,
hissediyorsun ama başka güzel şeyleri :KK39:

aslında geçmiyor,sadece yaş ilerledikçe bakış açın da değişiyor,daha büyük bir acı yaşadığında eski acın önemini yitiriyor,hatta çoğu zaman ne salakmışım buna üzülmüşüm diyorsun.

Oncelikle verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim :)
inanin son 1 aydir kendimi yiyiroum dusunmekten nasil gececek diye ölum acisi da yasadim ve evet zamanla alisiyorsun bu bahsettigim aşk acisi bi yandan da gecmesini istemiyoum ya tamamen onu unutursam diye :KK43:
Sadece dua ediyorum Allah'a umarim gecer diye ; soran ablama ithafen ; yok vicdan meselesi degil acikcasi elimden geleni yapmanin huzuru var

hic bir seyin gectigi faLan yok. :KK43: sadece yaptiklarina ve hissettiklerine alisiyorsun o kadar.

zamanla alisma sureci kisacasi.

X