mugehatun mügiş ex ile bu kız daha önce ne kadar süre flört etmislerki, senden öncemiydi ilişkileri yani, yoksa kız hırsmı yaptı bu adama karşı
İyide orta da paylaşılmış bir hayat yok ki hepimiz biliyoruz ki müge evliliği tek başına yaşadı o ...siz gitti kendi hayatını yaşadı belki müge bana kızacak ama keşke daha erken bitseymiş bu evlilik kaybedilen zamana yazık hala daha o adi çalıyor mügenin hayatından
Ah be müge ah be balım bi çıkarsan şu .....zi kafandan kurtulsan sorulardanYok kuzu neden kızayım. Haklısın, bir türlü yalnız olduğumu anlamayan bendim.
Ah be müge ah be balım bi çıkarsan şu .....zi kafandan kurtulsan sorulardan
Depresyonum hayatımda daimi olan o " başarısızlık" hissindendi daha çok. Üstüne onun ilgisizliği ve yalnızlığım eklenince tavan yapmıştı. Çünkü evlenene kadar o kadar yalnız ve bir başıma kalmamıştım. Onun öncesinde çevrem kalabalıktı ve mutluydum. Başarısızlık hissi depresyona soksada uzun süreli yaşamıyordum bunu. Bir şekilde devam ediyordum. Evlendikten sonra kronik depresyonum olmuştu :) Çünkü ne kadar çevre edinsem de kendimi o şehre o eve ait hissedemiyordum, hep yalnızdım. Belki de sevilmemek böyle bir şeydi ama bunu anlamıyordum :)
Kendimde sorun aramadım hiç, kendimi sorunluda görmedim. Bizim çok afedersin seks hayatımızda düzenli ve aslında güzeldi. Benim göbeğim, büyüyen kıçım buna engel teşkil etmiyordu :) Ailesiyle -ki annesi cidden sorunluydu- çok iyi yönetmiştim her türlü olumsuz süreci. Ben başka bir kadının annesine katlanabileceğini hiç düşünmüyorum. Sadece şöyle düşünüyorum : eğer beni beğenmiyorduysa atıyorum o aşk sevgi kaybolduysa, başkasında bulduysa neden bana söylemedi bunu? Ben ona okadar iyi eş olmaya çalışıyorken, neden yani o boynuzu yedim? Aptal yerine kondum? Ki ortaya çıktığında neden perperişan kapılarımda bekledi?
Hani ben fettan, şirret bir kadın olsam, carcar çirkeflik yapsam, sırf çenemden ve olay çıkarcağımdan benim karşıma çıkıpta "müge artık seni sevmiyorum" diyemiyor olsaydı hadi belki bir derece... Öyle bir durumda yoktu. Boşanalım dedim annesigil çiçek çikolata kapımıza geldi :) Şaka gibi :) Nalaka? Boşanıyorum işte, defol git madem... Neden uğraştı?
Evet sanırım o benimdir :) Çünkü öyleydi. Bak aklıma ne geldi :)))
Bir keresinde evlendikten kısa bir süre sonra uzaktan bir tanıdıkla karşılaşmıştık bir oturmada, bir abi yani. Eğlenceli bir adamdı, kız dedi göster bakalım kocanı. O zaman yoktu orda, ben annemdeydim yani. Bende açıp resimlerimizi göstermiştim. Adam bana bakıp "ooo yakışıklı kocan varmış, aferin aferin" demişti ahahah :))) Düşün yani, o adam bile benim gibi bir tipin öyle kocası olmasına şaşmıştı ve cevap olarak "aferin" demişti :))) Aferin ne yaa..
Onunla evlenir zaten kız hamile. Artık mutlu olurlar, olmazlar, aldatır aldatmaz.. bilemem. Ama benim canım acıyor mu acıyor :)
Tam olarak neye :) Konu açmama mı? Eskiden bahsetmeme mi?Yeteeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
Merakla daldım bu konuyu kim hortlatti diye, hiç ihtimal vermemistimHey gidi mügem heeey.... Ne koca yürek kadınsın maşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?