İç sızısı.

mugehatun mügiş ex ile bu kız daha önce ne kadar süre flört etmislerki, senden öncemiydi ilişkileri yani, yoksa kız hırsmı yaptı bu adama karşı

Hiç. Flört etmemişler, kız peşinden koşmuş okuldayken ama bu pas vermemiş. ben okula gidince o kızın geyiğini yapıyordu millette ordan biliyordum. Hırs yapmış tabi ama helal olsun istediğini aldı :)

Yok kuzu neden kızayım. Haklısın, bir türlü yalnız olduğumu anlamayan bendim.

Şeytan diyoki. Yaşadıgını yaşat o kıza.. şeytan işte dürtüyo..

Takinti degil bu, acisi henuz taze.
Hic mi aci cekmediniz ya hu?
Takinti deyip gecmeyin, ne denli buyuk bir sey oldugunu tecrube bile etmemisken.

Zaten bu memlekette herkes her seyi biliyor.
Herkes psikolog, herkes din adami, herkes siyasetci.

Hangimiz haksizliga ugradik da guya kendimizce hayalen adaleti saglamadik?
Kiytiriktan didimizin didisi bir laf etse cevabini veremesek aksamina sunu deseydim, diye hayal etmedik mi hatta demis gibi rahatlama yoluna gitmedik mi?

Siz robot degilsiniz muge.
Iciniz da aciyacak, adalet de bekleyeceksiniz.
Hayaliniz de kirilacak, kotu senaryolar da ureteceksiniz.

Ama GECECEK.
Mutmain olun, hepsi gececek insallah.

mugehatun canım sen anlattıkça Ezgi Mola canlanıyor gözümde:))) gayet şekerlik gibi bir hatunsun bence neden kendini beğenmeyip hırpalıyorsun ki, aldatılmak için güzel çirkin olmak gerekmiyor tamamen karakter meselesi bence.

Şimdiii... ikisinin de karakteri ortada, belli bir yaştan sonra da o karakteri degistirmek icin uğraşırken afedersiniz g.tünüzün çıkması lazım.

Yani bu abla yine gidip bir evli beh bulacak, bu abi de gidip yine karısını aldatacak.

Allah o masum yavruyu korusun da anne ve babasına çekmesin.

Sen de bence biraz daha acını yaşa ve yeni yeni aşklara yelken aç derim. Sevilmenin şımarıklıgını yasa doya doya. Sonra da patır patır doğurursun minnos huzurlu yuvanda :)

Bu arada isaret dili kursuna gitmeyi düşünmez misin? Bence cok farkli bir deneyim olur senin, hem de belki ileride karsilasacagin 1 kisinin hayatini 5 dk da olsa kolaylastirabilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan hazdemez ya..
Tedaviye devam müge..
Bende düşünüyorum başıma gelse pislik yapardım diye ama değmez boşver..

Mügeeeee kendine gelll.....seni hep güçlü bi kadın olarak hayal ediom ben ,hayallerimi yıkma..hepsi geçecek ,bak destek alman lazım yoksa kendine zarar veriosun.ya da affetmeyi denesen içinde.bütün olumsuzlukla bütün kötü yaşanan şeyleri affettim de...kurtul şu içindeki sinir harbinden.onlar yollarını çizmiş.neden ve nasılları boşver.sende kendine yeni bir yol çiz.ilerde sende birini sevip gerçekten mutlu olduğunda , ne salakmışım kendimi harabbb etmişim dicen.....

mugehatun seni üzmek için yazmadım yeteer dıye canım yanı artık yeter unut uzme kendını bu kadar sureklı kafana onu takıp dusunup buraya onun ıcın konu acma konusuldukca unutman zorlasacak madem o kendıne yenı bır hayat kurdu sende oyle yap kendını uzup durma.Sen burada mugehatun degıl muge ve soyadın olarak konu actıgın donemlerı de hatırlıyorum uzucu seyler yasıyorsun kımsenın hayatı mukemmel degıl ama artık hayatını guzellestırmeye bak baska seylerle oyalan bırak kendılerı yaptıklarıyla kalsın mutlu ol ınsallah

Hortlatma ekibine kaydoldum.

Konu Müge olunca, kadının önünde ceket iliklerim. Zırh gibiymiş maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…