İç sızısı.

Acınızı yaşayın bastırmayın, en iyi terapi bu aslında... Ekstra bir terapi almak da iyidir tabi konuşmak içini dökmek de gerekiyor.
Ama bir yerleri basmayın :)
Şimdi saat başı aklınıza gelirken, bir süre sonra günde bir, bir süre sonra 2 günde bir, bir süre sonra haftada bir aklınıza gelecek ama zaman lazım.

Tabiki pat diye tamam oldu bitti önüme bakayım diyemez hic kimse. Benim mesela yaşadığım ayriliktan ruhen kurtulmam 3 yilimi aldi. Sonrasinda hayatima yeni biri girdi ve iyiki bitmis onceki diyorum. Ihtimal bile vermezdim mutlu olacagima. Yalnizdim. Ama oyle bi anda oyle bi sekilde cikti ki karsima su an birlikte oldugum insan. Kismet olursa 6 aya evli olacagim. Hayat hepimizi planlarimiz disinda bir yerlere getiriyor. Denir ya herseyin ilaci zaman. Evet gercekten de oyle. Hislerin cok normal ama cok daha mutlu olacagin gunler gelecek.

Takınti diyenler sacmaliyor bayanlar öyle kestim attı bitti demek kolay mı ?Ben böyle bir durum da hemen atlatirim önüme bakarım diyen dünya nin en büyük yalanı ni atmış olur .Birde kadın hamile aman hastane basma rezillik olur falan demiş ulan o kıza ve ex kocasına sabahtan aksama eziyet etse hakkıdır .zina yaptı bunlar zina hersey ne kadar da normalleşti artık o bebekte zina çocuğu hiç acımam valla ama Müge o kadar asil ki bu durumda bile bebis için birsey diyemiyor .Mugecim sen acıtan yorumları görmezden gel bazıları vicdanını aldırmış ama seni kendine getirmek güya ama kim yazıldı diye hop önüme bakayım bitti gitti diyebilir ki !!!! O yüzden neden hala böyle hissediyorum geçmiyor söyle mi oldu acaba ben gurursuzmuyum diye düşündüğün için suçlama kendini kısıtlama bu süreç böyle böyle atlatilacak.
Rabbimin sana çok güzel bir süprizi olucak iyiki diyeceksin iyiki bitmiş (çok çirkin bitti ama sen bu adamı seviyordun önceki sıkıntıları bitirmeye yeterli sebep gormeyecektin uzayıp gidecekti mutsuzlugun)

Mugecim yaa sen şu salon kadını çizginden artık çıkmalı ve dilediğin kadar beddua etmelisin Lanet etmelisin. Çünkü bunların sana attığı kazığın haddi hesabı yok. Tabi bu lanetleri beddualari burada değil terapide yaparsan çok faydasını görürsün bence. Orada kimse seni yargılamaz.

Canım, her zaman çok destek oldun yorumlarınla, gerçekten çok tşk ederim.

Acaba gerçekten pat diye mi oldu yoksa ben uzun zamandır aldatılıyordum da bir haber miydim? Belki de bana dediği gibi iki üç aylık mesele değildi. Belki de bir altı yedi aylık meseleydi? Çünkü o dönem istanbula gitti nerdeyse her hafta iş için. Ben başlarda hiç ihtimal vermiyordum çünkü hiç bir şey sezmedim. Ama şimdi her şey bu kadar hızlı gelişince aslında bunlar bir ilişki yaşadı ve ben ayakta mı uyudum diyorum. Belki de o kendi içinde bitirmişti çoktan bu ilişkiyi, yasını filanda tutmuştu, sonra birini almıştı :) Ya da hiç yas tutmaya gerek kalmadı :) Kız şahane bir şekilde unutturdu her şeyi?
Bilmiyorum. Kafam gerçekten karışık :) Bazen diyorum ki bir buluşma ayarlayayım da "ya bi gelin anlatın sizin bu aşk böcüklüğünüz neye dayanıyor?" diyesim geliyor :) Yapmam tabi öyle bir şey.. belirteyim de :) Yani sadece o kadar merak edip anlam veremiyorum. Hayatımın şu son dönemi anlam veremediğim saçma sapan şeylerle dolu. Ya birinin lanetine filan tutuldum sanki. Eski bir sevgilim vardı, ayrılırken çok problem yaşamıştım. Ben ayrılmak istedikçe o yapışmıştı. Evlendikten sonra bile ara ara taciz ederdi sosyal medyadan. O bana çok seviyorum filan muhabbeti yapmıştı o dönem. Bu sıra o aklıma gelip duruyor, ulan diyorum onun ahı mıdır nedir :)

İcraatlerle, olması gerekenlerle duygular bambaşka. Hiç bir zaman çok şükür pişman olmadım boşandığım için. Böyle bir şeyi bir daha yaşasam bir daha boşanırım. Ama duygular dediğin gibi hemen öylece kolayca silinip atılmıyor. Bir de garip bir ekilde ben başta çok soğukkanlıydım ama zaman geçtikçe daha bir koyvermiş durumdayım. Öğrendiğim ve yaşadığım şeylerde iyice etkiliyor. Tamam kesinlikle normal değilim ama pskopatlaştım mı okadar bilemedim :)
Evlenmediler bile daha :) Benim evliliğimde çocuk yaptılar belkide :) Şaka gibi hayatım...

Evlendiler mi? ekimdeydi hani dugunleri

Yok canım evlenmediler daha, öyleydi ekimdeydi yani.

Benim şu yaşadıklarımdan kaç sezonluk dizi çıkar, ben bir dizi yapımcısıyla görüşüp anlatayım :))
Şöyle yaprak dökümü tadında bir şey çıkar, toygar ışıklı bir de şarkı yapsa tamamdır tuttu benim dizi :))

Bir şey daha demek istiyorum siz habire merak ediyorsunuz ya iki üç aylık mı yoksa daha önce mi başladı.Hiç sormadınız mı boşanmaya karar vermeden her şeyi bir öğrenseydiniz şimdi bu kadar da merak etmezdiniz sanki aklınız hep burda.Uzun zamandır mı aldatıldım kısa sürede mi oldu hemen boşandık.Bir de canınızı acıtır belki diyeceğim ama eşinizin sizi sevmediğini düşünüyorum uzun zamandır sevmemiş gibi kendini sevmiş biri belli bunu hiç anlamadınız mı?

Aldatılmanız ve boşanmanız dışında bence bu kadar yıpranmanız nedeni başka
etkiler de var.. Herşey çok üst üste gelişmiş.
Eşiniz tarafından aldatılmaktan öte bir de çevrenizin 'böyle zengin,yakışıklı ve iyi bir iş'i olan adamı nasıl kaybeder' zihniyetiyle sizin özgüveniniz zedelenmek için ne varsa yapılmış yani.
Aldatılmak aslında aldatılanla ilgisi olmayan bişey bunu hepimizi biliyoruz ama aldatılan taraf
zaten bu olayı yaşayınca objektif bakış açısını kaybediyor.
Saçma bir şekilde kendini suçlama eğiliminde oluyor üstüne eş, dost akraba da o anda sağlıklı düşünemeyen insanı daha kötü bir kaosa sürükleyip, olumsuz düşünceler, fikirlerle daha kötü bir hale getiriyor.
Daha önce yazmıştınız kendi ailenizin bile Müge'nin hayatta başardığı tek şey bu adamla evlenmek düşüncesi içinde olduklarını..
Sizi bunlar çok etkiliyor bence.. Buna izin vermeyin.
Kendinizi yalnız, kaybetmiş ve değersiz hissetmeniz sadece aldatılmak değil bence insanların
sizin hakkınızda ne düşündüğüne de takılıp bu fikirlerde boğulmanız.
Size acıyarak, üzülerek vah vah ederek bakan insanlar varsa onlardan uzak durun.

Ben kendimi kötü, yıkılmış, güçsüz hissettiğim zaman Rocky 6 filmindeki, Rocky'nin oğluna
söylediği şu sözleri okurum hep ve gerçekten de bana iyi gelir o yüzden buraya da yazmak istedim. :))

Rocky: Dünya her zaman güllük gülistanlık değildir. Acımasız ve kötü bir yerdir. Ne kadar güçlü olduğun önemli değil. Eğer dünyaya izin verirsen, seni dizlerinin üzerine çökertir ve sonsuza kadar öyle kalmana sebep olur.

Sen, ben, hiç kimse hayat kadar güçlü darbe vuramayız. Ama önemli olan ne kadar güçlü vurabildiğin değil. Önemli olan o darbeyi yedikten sonra ileriye doğru devam edip etmediğindir. Kaç darbe alıp hayatta yoluna devam edebiliyorsun. İşte kazanmak böyle bir şey.

Şimdi ne hak ettiğini biliyorsan hak ettiğin şeyi al. Ama o darbeleri almaya hazır olmalısın ve birilerini suçlayıp istediğim yere gelemedim. Sebebi oydu veya buydu ya da her hangi bir şeydi diyemezsin. Bunu korkaklar yapar ve bu sen değilsin. Sen bundan daha iyisin.

Kendine inanmaya başlayana kadar kendine ait bir hayatın olmayacak.
Başarı, ulaşılabilecek liman, son durak veya varış noktası değil; sürekli olarak mücadele etmek , ayakta kalıp yoluna devam etmektir…

Sormadım, çünkü zaten ben hiç beklemediğim bir anda bunu farkettim, tesadüfen. O dönemde KK'da çok takılıyordum. Her gün birilerinin aldatılma hikayelerini okuyordum :) Sonra eski sevgilisi olan arkadaşıyla olan msjlaşmalarını görmüştüm facebookta. Hemen bir şüphe, bir panik. Aldatılmadığımı düşünüyordum ama yine de tabi bir panik almıştı beni, KK da çok takılmanın zararları diyordum kendi kendime :) Nitekim yanlış anlamışım mesajları. O zaman bana "bana güvenmemen beni çok üzüyor" filan demişti. Üzerinden çok geçmedi ya, bir hafta geçmedi belki de, eski bilgisayarını bir şey için aldığımda mailini kurcaladım. Tamamen merak, öyle boş bir merak. O kızla maillerini gördüm. Anlam veremedim yine. Geldiğinde sorduğumda ağlaya ağlaya itiraf etti. Ben yine bir açıklama yapmasını umuyordum, mailler de elle tutulur bir şey yoktu çünkü. Dokunsam itiraf edecek moddaymış gibi bir anda anlattı. Ben şok oldum. Gerçekten beklemiyordum. O zaman bana "iki kere görüştük, sadece yattık, duygusal bir şey yok, boşluğuma geldi" gibi şeyler zırvaladı. Sonrasında çok yalvardı. Ben evi terketmiştim öğrendikten hemen sonra. Kimseye haber vermeden bastım gittim. Döndüğümde çok fenaydı cidden, kötü gözüküyordu ki öyle kötü gözükmezdi kolay kolay :) Cidden çok ikna etmeye çalıştı. Ben o zaman sadece yattığını düşündüm,anlattığı gibi. Çünkü böyle gerçekten karşımda pişman olmuş bir adam var gibi gelmişti. Kızı da biliyordum mazisini biliyordum, olabilir miydi.. Olabilirdi. Kız netice de benden güzeldi, fiziği sağlamdı en azından :) E erkekler malum azıcık da içtiyseler olabilirdi. İlkinde hoşuna giderdi ikincisinde hoşuna gittiği için devam etmiştir ama bir yandanda duygusal anlamda vicdan azabı çekmiştir. Böyle düşünmüştüm. Tabi asla kabul edebileceğim bir durum değildi. Bıraktım.

Sevilmediğimi hiç düşünmedim. Evet kendi hayatını yaşıyordu ama bir yandan sevildiğimi hissettiriyordu da. Yani sadece ben seviyorum diye durcak bir adamda değildi o aslında. Bende sadece ben sevdiğimi düşünsem devam etmezdim.Daha çok seven taraf evet bendim ama..
Sanırım şöyle, ben iyi bir eş oldum, ailesiyle bağlarımızı iyi yönettim, onu hep sevdim, sadakatli davrandım. İdeal eş oldum ama o hayatında tutku, özgürlük vs istiyordu. Belki de o kızda o tutkuyu buldu, belki kısa bir süreliğine bekar gibi takılmak hoşuna gitti. Ama şimdi evleniyor oluşu ve çocuğunun olması?... Bilmiyorum belki de kız gerçekten çok ateşlidir :) Aradığını bulmuştur? :) Öyleyse neden boşanırken bana o kadar yalvardı? Tutku arıyorsan hemen çocuk yapmazsın ki.. Bilmiyorum kısacası.
Her türlü kendimi b.k gibi hissediyorum :)

Çok güzelmiş gerçekten, not ediyorum hemen :)
Evet o düşüncelerde çok yıpratıyor çünkü al bak bundanda çaktın hislerini çok yaşıyorum. Bizzat kimse demese de benim düşüncelerim bile bana yetiyor. Evliykende bir şeyleri başaramamış olmanın acısını çok çekmiştim zaten.
Şimdi evli olan herkese tek tavsiyem kocanız ne kadar mükemmel gözükürse gözüksün :) Mutlaka olumsuz yönlerini de anlatın :)) Ben sırf "kol kırılır yen içinde kalır" mantığından ne aileme ne dostlarıma çok anlatıyordum yaşadıklarımı. Boşanınca doğal olarak herkes şok oldu ve biliyorum ki hepsi acaba nolduda böyle oldu oldu. Çünkü o hikayenin eziği bendim. Şimdi şöyle bir dizide bile zengin yakışıklı hoş bir jönün ev hanımı olan, evlenince 10 kilo almış, bir işe girememiş karısı olsa kim izler o diziyi? :)) Adam o kadına boynuz taksa ne kadar tatlış, sadakatli tontiş olmasının önemi olmaz adam hoştur yakışıklıdır çünkü. 1 75 boyundaki kız , şişko kadını ezer her zaman. Herkes eminim içten içe bana "salak" dedi.
O yüzden kimse susmasın :))

Müge o msjlardaki içerik neydi hiç suphelenmemistin birde !bence uzun süreli değildi anlattığı gibiydi ama hamilelik kısmı ilginç kız korunuyorum deyip korunmamis mi?yada adam kendinin çocuğu olmadığını düşünerek rahat mı davrandı ?önemi yok ama bu ayrintilari ogrenmek seni rahatlatirdi en azindan .ne zaman ogreneceksin biliyormusun o adilerin hicbir anlami kalmadigi zaman :)duygusallik yoktur canım birde beni hiç sevmefi mi diyerek üzme öyle olsa illa hissederdin

Valla insanlar herşeyi diyorlar senin de bilinçaltına o olumsuz düşüncelerini bir güzel
yüklüyorlar. Senin pozitif olan bakış açının da izin verirsen içine ediyorlar. :))
Hayatta bir takım gerçekleri kabullenince gerçekten daha güçlü oluyorsun.
Anne babalar bile daha zeki, başarılı, güzel, sosyal statüsü yüksek olan çocuklarını diğerinden
daha çok sevebiliyor..
Anne baba bu ötesi mi var? :) Ben bunları ailede akrabalarda çevrede çok gördüm.
Dünya böyle.. Bunu gördükten sonra herkesten her şeyin bekleneceğini ve kimsenin
benim hakkımda düşüncelerine değer vermemeye başladım.. İyi de oldu..
Hayatta en önemli şey sağlık ve sonra kendi ayakların üzerinde durabilmek.
Yakında bir iş bulabilirsen İnşallah daha kolay atlatırsın.

İşi dolayısıyla bir çok kadınla görüşüyordu mailleşiyordu hatta whatsapptanda yazışıyordu. Ama eski mailiydi ve yeni mailleşilmişti. Birde kızın ismi tanıdık gelmişti. Böyle "ben gittim, geldim" tarzı kısacık bir iki maildi, anlamamıştım o yüzden. Bilmem belki ben boşanmakta kararlı olunca teselliyi onda aramıştır ve o sırada çocukta yapıvermişlerdir :) Zannetmiyorum ben başkasından olsun, o öyle yaş tahtaya basmaz, onundur çocuk.
Evet merakım giderdi, suskunluğum asaletimdendir dedim ama baya baya içimden meraklı melahat çıktı :))

Erkekleri bazen anlamıyorum ben de.Yani demek sizde bulamadığını onda buldu sağlam etkilendi başka açıklaması yok ama sevilmediğinizi ben şöyle hissettim konularınıza bakınca depresyon tarzıydı hep eşinizin aldatmasını öğrenene kadar. Belki çocuk olmadı diye belki sevgi yönünden bir tatminsizlik bu üyeyi üzüyor diyordum.Ben buraya sonradan üye oldum ama çoğu konunuzu okumuş ve etkilenmiştim ben de.Aldatıldım diye konu açınca şaşırmıştım da.Bir de şunu anladım hayatta çok seven her şeyi veren idare eden olmayacaksın o zaman erkekler biraz daha bağlı oluyor gibi.Çoğu aldatmaya da meyilli sorun bende mi demeyin...Yani sizin çevrenizde eleştirenler laf sokanlar aldatılmadı mı acaba hiç?Kendilerine çok güvenmesinler bu iş güzellik çirkinliğe de bakmıyor ya.Sende bir eksik buldu onda kapattı bir heyecan var çünkü.Yakışıklı olduğunu da hissettirmemek lazım ego yapıyor işte sanki ben sizin bir yorumunuzu okumuştum eşim yakışıklı bende ne buldu gibi.Karıştırıyorsam da kusura bakmayın.Eski eşiniz bu kadınla evlense bile onu da aldatır belki neden bir alışkanlık oluyor çoğu bundan da sıkılıyor işte....

Okurken ağladım Allah yüreğine ferahlık versin. umarım bi an once atlatir sin .gerçekten zor bi süreç.

Depresyonum hayatımda daimi olan o " başarısızlık" hissindendi daha çok. Üstüne onun ilgisizliği ve yalnızlığım eklenince tavan yapmıştı. Çünkü evlenene kadar o kadar yalnız ve bir başıma kalmamıştım. Onun öncesinde çevrem kalabalıktı ve mutluydum. Başarısızlık hissi depresyona soksada uzun süreli yaşamıyordum bunu. Bir şekilde devam ediyordum. Evlendikten sonra kronik depresyonum olmuştu :) Çünkü ne kadar çevre edinsem de kendimi o şehre o eve ait hissedemiyordum, hep yalnızdım. Belki de sevilmemek böyle bir şeydi ama bunu anlamıyordum :)
Kendimde sorun aramadım hiç, kendimi sorunluda görmedim. Bizim çok afedersin seks hayatımızda düzenli ve aslında güzeldi. Benim göbeğim, büyüyen kıçım buna engel teşkil etmiyordu :) Ailesiyle -ki annesi cidden sorunluydu- çok iyi yönetmiştim her türlü olumsuz süreci. Ben başka bir kadının annesine katlanabileceğini hiç düşünmüyorum. Sadece şöyle düşünüyorum : eğer beni beğenmiyorduysa atıyorum o aşk sevgi kaybolduysa, başkasında bulduysa neden bana söylemedi bunu? Ben ona okadar iyi eş olmaya çalışıyorken, neden yani o boynuzu yedim? Aptal yerine kondum? Ki ortaya çıktığında neden perperişan kapılarımda bekledi?
Hani ben fettan, şirret bir kadın olsam, carcar çirkeflik yapsam, sırf çenemden ve olay çıkarcağımdan benim karşıma çıkıpta "müge artık seni sevmiyorum" diyemiyor olsaydı hadi belki bir derece... Öyle bir durumda yoktu. Boşanalım dedim annesigil çiçek çikolata kapımıza geldi :) Şaka gibi :) Nalaka? Boşanıyorum işte, defol git madem... Neden uğraştı?
Evet sanırım o benimdir :) Çünkü öyleydi. Bak aklıma ne geldi :)))
Bir keresinde evlendikten kısa bir süre sonra uzaktan bir tanıdıkla karşılaşmıştık bir oturmada, bir abi yani. Eğlenceli bir adamdı, kız dedi göster bakalım kocanı. O zaman yoktu orda, ben annemdeydim yani. Bende açıp resimlerimizi göstermiştim. Adam bana bakıp "ooo yakışıklı kocan varmış, aferin aferin" demişti ahahah :))) Düşün yani, o adam bile benim gibi bir tipin öyle kocası olmasına şaşmıştı ve cevap olarak "aferin" demişti :))) Aferin ne yaa..
Onunla evlenir zaten kız hamile. Artık mutlu olurlar, olmazlar, aldatır aldatmaz.. bilemem. Ama benim canım acıyor mu acıyor :)

Okurken ağladım Allah yüreğine ferahlık versin. umarım bi an once atlatir sin .gerçekten zor bi süreç.

Tşk ederim ama ağlama :) Kimseyi üzmek için yazmıyorum kız, kendi acımı hafifletmek için yazıyorum :) Sende ağlarsan ben neetcem :)

Tşk ederim ama ağlama :) Kimseyi üzmek için yazmıyorum kız, kendi acımı hafifletmek için yazıyorum :) Sende ağlarsan ben neetcem :)
İstediğiniz kadar anlatın okurum ben. Yeter ki siz ferahlayin. Dileğim bi an once atlatmaniz. Ben aglasamda keşke bitse acılarınız , acilarimiz... geçecek emin olun bi gün gülerek hatirlayacaksiniz bu gunlerinizi

mugehatun mügiş ex ile bu kız daha önce ne kadar süre flört etmislerki, senden öncemiydi ilişkileri yani, yoksa kız hırsmı yaptı bu adama karşı

İyide orta da paylaşılmış bir hayat yok ki hepimiz biliyoruz ki müge evliliği tek başına yaşadı o ...siz gitti kendi hayatını yaşadı belki müge bana kızacak ama keşke daha erken bitseymiş bu evlilik kaybedilen zamana yazık hala daha o adi çalıyor mügenin hayatından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…