Bence gerektiği şekilde şuandaTam iki sene önce bu zamanlar ilk konumu açarak onu anlatmışım. Ne kadar gezenti, ne kadar bencil bir adam olduğunu anlatmaya çalışmışım, genel olarak herkes ayak uydur demiş. Uyduramıyordum işte.
Hiç bir şekilde ayak uyduramıyordum ona. Keşke o zaman bıraksaymışım onu. Sadece mutsuz olduğum için bırakabilseymişim.
Ya bırak müge diyorum, neyse ne. Tamam işte, devam et hayatına. İyi güzel.. gidiyor.
Sonra bir şey oluyor bazı anlar geliyor göğsüme öküz oturuyor, kalkmıyor.
Atlattım diyorum başa sarıyorum. Gülüyorum iki dk sonra dünyanın en mutsuz insanına dönüşüyorum.
Bu aşk, bu evlilik hayatımın hatasıymış. Bir de ben evleneyim diye ne uğraşmıştım bee.. bilseniz :)
Yaaa.. ben hala inanamıyorum aslında. Nasıl çocukları olacak? Şeytan diyorki kız doğurduğunda git hastaneye, en mutlu günlerini kabusa çevir, o hastaneyi birbirine kat :)
Öfkem geçer mi acaba böyle yapsam :)
Bilmiyorum kızlar, yine bir yazmazsam öleceğim akşamındayım. Gel gitler yaşayıp duruyorum, böyle kötü değildim ben.. Zamanla iyileşeceğime kötüleşiyorum :)
Dön dolaş hep aynı şeyler. ama böyle yaşadığımız şeyler çıkmıyor aklımdan.
Buraya da her defasında konu açmayayım dıyorum ama böyle bunalınca yazıyorum işte.
İnanın kimse bir şey yazmasada olur.
Sadece içimi dökmeliydim birilerine.
Müge çok takıldın balım şu gereksize destek almalısın gibime geliyor artık
Psikolojik yardım mı alsanız acaba?
Bu arada hastaneye falan gitmeyin o amaçla, birincisi el kadar bebenin bir suçu yok, ikincisi kendinizi düşürmüş olursunuz... millet hayatına devam ederken siz hala gizli gizli onları takip ediyor gb olursunuz
Bence gerektiği şekilde şuanda
Acımız ne olursa olsun dibe vurmadan sıçramayı bilmiyoruz
Dibe vurdun
Geçiş dönemine geçtin/bazen oh bee bazen lanet olsun dediğin dönemdesin
Bunuda atlatınca komple iyiki diyeceğin zamana geçeceksin
Bu süreci biraz hafifletmek için ekstra uğraşlar bul kendine
Ufak bir araştırmayla ilgini çekebilecek birşeyler bulabilirsin müge keyif alacağın birşey bulÖrgü örmeye başladım. Bildiğin sıkılıyorum ama bir şeyler yapmış olmak için örüyorum yani.
Eski eşinden nefret ediyor ama hala ona aşıksın. Aşk ayrı kaldıkça körüklenir. Nefret de bazen aşkı körükler. Sen bu eski eşini affetmeden ya da affetmesen de ne yaparsa yapsın demeden iyi olamayacaksın gibi geliyor. Bence de psikolojik destek al. Ben yazacaktım bir arkadaş yazmış. Geçmişi güzel anıları düşünmemeye çalış. Ne desem bilemedim. Ancak geçecek bu günler de. Saçmalıyorum belki. Ama sıkma canını ya. Kim ne yaşarsa yaşasın. Bi süre dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış. Gittikçe azalıcak acın sıkıntın. Mutlaka terapi al. Çok iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?