Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğiniz çocuk kaç yaşında özel bir ayakkabı mı yoksa normal ortopedik mıArkadaşımın oğlu da aynı durum
Ortopedik ayakkabı kullanıyor
Doktora götürdünüz mü ?
Bahsettiğiniz çocuk kaç yaşında özel bir ayakkabı mı yoksa normal ortopedik mı
Daha cuma günü bu konudan dolayı doktordaydık 5 yaşına kadar normal dedi bize. Erkek çocukların bacak kasları geç gelişiyormuş. Sert tabanlı ayakkabı giydirin dedi. (Bizde adidas süperstar var bununla devam edin dedi örnek olması açısından yazıyorum.) Ama yine de siz burayla yetinmeyin. Beş dakika bile sürmeyen bir muayenesi var.2yaşında oğlum ayağının birini içe basıyor böyle olupta düzelen varmı neler yaptınız
Dr a götürdüm ama farklı birşeyler yapan varmı acaba yada yapmak gerekir mi diye sizlere de sormak istedimDaha cuma günü bu konudan dolayı doktordaydık 5 yaşına kadar normal dedi bize. Erkek çocukların bacak kasları geç gelişiyormuş. Sert tabanlı ayakkabı giydirin dedi. (Bizde adidas süperstar var bununla devam edin dedi örnek olması açısından yazıyorum.) Ama yine de siz burayla yetinmeyin. Beş dakika bile sürmeyen bir muayenesi var.
Merhaba konuyu araştırırken sizin yazınızı gördüm şimdi benimde böyle problemim var 21 aylık oğlum içe basıyor sizin çocuğunuzun ayağı düzeldimi? Neler yaptınız?2yaşında oğlum ayağının birini içe basıyor böyle olupta düzelen varmı neler yaptınız