ıce mizi dogo cinsi köpeğimizi öldürmeye geldiler

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.430
1.605
698
başlıkta belirtiğim gibi kardeşimin dogo cinsi köpeği komşularının sebebsiz şikayeti yüzünden öldürülmek için gelmişier ne yapmamız lazım köpeklerin kimseye zararı yok

Nasıl yani? Kim öldürüyor? Böyle şey olur mu? Hayvan hakları ile ilgili sayfalarda paylaşın muhakkak.
Nerede yaşıyorsunuz?

Av köpeği mi o?

Köpek kaç yaşında tel örgü ile cevriliyse kimseye saldirmiyorsa neden şikayet ? Bu cins kopekler yasakli listede. Oradan uzaklastirirlar belediye barınağına gotururler,oraya gitmek yerine ölse daha iyi. Tanıdık birileri varsa onlara verin mümkünse köy olsun. Eşimin arkadasinin vardı başka bir cins oda yasakliymis köye gondetdi

Dogo argentino mu? Beslenmesi yasaklı köpek ırkından bi tanesi ülkemizde. Beslemek için gerekli şartları sağlamanız gerekiyor. Acaba bi ihmaliniz mi oldu? Korktukları içşn şikayet etmiş olabilirler. Yok gerekli şartları sağladık diyosanız kimse bi halt edemez zaten.

Köpek sizin üzerinize kayıtlı değil mi belgeleri falan yok mu? Belediyeye gidip Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne kaydettirmediniz mi, sağlık karneleri vs ile?

dogo argentino beslemek yasak türkiyede belli şartları sağlamadan. bizim var ama şehir dışında bakıyoruz, şartlarını bilmiyorum köpek babamın ama şehir içinde insanların rahatsız olup şikayet etme ihtimalleri yüksek eğer bir ihmaliniz varsa da elinizden bir şey gelmez köpeği götürürler.

Kardesiniz tasmasiiz felan mi dolastiriyodu acaba? Insanlar durduk yere neden sikayet etsinler? Ilk kez boyle bir sey duydum. Eksik anlatmissiniz sanki

başlıkta belirtiğim gibi kardeşimin dogo cinsi köpeği komşularının sebebsiz şikayeti yüzünden öldürülmek için gelmişier ne yapmamız lazım köpeklerin kimseye zararı yok
Dağ başında mıyız? Sokak köpekleri bile oldurulemiyor. Yasalar var. Köpeğin aşı karnesinı ve kimliğini göstermeniz yeterli. En fazla gürültü ölçüm cihazı takar zabıtalar. Beslenmesi yasak köpekleri de alırlar ama itlaf edemezler.

Valla hayvanlara aşırı sevgim vardır, oturur ağlarım o derece ama bazı ırklar cidden tehlikeli.

Geçen piknik alanına pitpul getirmişler, tasma var ama koruması vs yok. Hetkese korku saldılar, çoluk var çocuk var. Kimseye sebep olmayın, gerekli şartlarda bakmıyorsanız da hayvanların da sebebi olmayın. Gerekli şartlar sağlanıyorsa kimse bir şey yapamaz zaten. Kimsenin zevki içinde çoluk çocuk tehlikeye atılmasın. Öldürülmesin kesinlikle ama gerekli koruma şartları yoksa alınsın elinizden.

Hiç bir hayvanın öldürülmesine kıyamam, ama hakkıyla bakamayıp da bu duruma gelmesine sebep olduysanız inşallah hayvanları güvenli bir yere alırlar.

İki köpek sevecem, saldırgan ırkla millete hava yapacam diye bu hayvanların canına sebep oluyor insanlar çünkü.

Olayın anlattığınızdan daha derin olduğunu düşünüyorum.

Köpek öldürme diye bişey olmaz. Alıp barınakta bi hücreye kapatırlar ama köpeğin bi suçu yok tabi tüm suç onu alanların. Bu köpekler kolay kolay alınamıyor bulunamıyor kardeşiniz özellikle bu cinsi aramış olmalı bence. Dağ başında bahçe içinde tel örgülü bi yer sağlayabiliyorsanız besleyin yoksa kimsenin günahına girmeyin. Dışarıda bi kız ve adam pitbull gezdiriyordu sadece tasma tutuyorlar ilgilenmiyorlardı kaçsam da Yanyana geçmek zorunda kaldık ve çok korktum köpek korumasızdı. Tutan kadına bağırdım çağırdım bakamıyorsan beslememesini söyledim sizi şikayet Edicem dedim sahip çıksın diye çünkü kız köpeği değil adeta köpek kızı yönlendirip sürüklüyordu. Adam kıza sesini çıkarma diyip arabalarına binip gittiler haklı olsalar susarlar mıydı sizce? Kendileri de biliyor suçluluklarını. Hem milletin günahına girip hem o köpekleri barınaklara mahkum ediyorlar. Eğer sokağımızda olsa bende şikayet ederim yarın bi gün bi çocuğa zarar verse kim vericek hesabını?
Devlet bi yasak koymuşsa uyun ötesi var mı?

Neden sehirde av kopegi besliyorsunuz? Bu kopekler cok tehlikeli ve o yuzden yasakli. Kopek dovuslerinde cok sık kullanílan bir tür.Sadece kisirlastirip belli sartlari yerine getirdiginizde besleyebiliyorsunuz. Keske bu kopekleri sorumluluk sahibi kisilere verip sizin gibilere yuklu bir ceza kesseler.

Köpek kaç yaşında tel örgü ile cevriliyse kimseye saldirmiyorsa neden şikayet ? Bu cins kopekler yasakli listede. Oradan uzaklastirirlar belediye barınağına gotururler,oraya gitmek yerine ölse daha iyi. Tanıdık birileri varsa onlara verin mümkünse köy olsun. Eşimin arkadasinin vardı başka bir cins oda yasakliymis köye gondetdi

2 yaşında kimseye zararı yokki geremedikce havlamaz evde belediye gelmiş

Back
X