gayette oldurulebilir, bunda tuhaf hicbirsey goremiyorum.
Henuz iki hafta once direktorlerimizden birinin kizina, karisina ve kopegine saldiran cok vahsi agresif bir kopegi bir yurda vermeye karar verdi kopegin sahipleri (direktorumuzun kizkardesi), bir igneyle uyutmak (oldurmek yani) yerine. 6 yasindaki kizin basinin arka kismi tamamen acilmis, kafatasinin yarisi acikta kalmisti. karisinin bacaginin fotografini gordum, emin olun gormek istemezsiniz nasil buyuk bir isirik oldugunu. isirdigi kopek ise zavallim boynundan cok feci yaralanmis.
kopegin bir yurda verilmesine okadar cok is arkadasim siddetle karsi cikti ki, bilemezsiniz. ustelik ben avrupa nin gobeginde yasiyorum, yani butun bu insanlar avrupali. bunu soyluyorum, hani guya turkiyede hayvan haklari cok kotu korunup avrupada cok mukemmel korunuyor ya, bunun hayvan haklariyla alakasi yoktur bence, kiyaslayabilesiniz diye anlatiyorum.
bu tur kopeklerin sagi solu belli olmaz, guvenilir degil. kalkip boyle kopekler beslemek hic dogru degil. yanlis anlamadiysam siz ustelik bir apartmanda yasiyosunuz, bu bahsettigim aile koskocaman bahceleri olan insanlar ustelik.