İşte bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ben deRahat olun panik yapmayın konuşun konuşkan olun öyle olursanız ilerde daha iyi olur sunuz
Hayir öyle yapmayacan konuş bide hiç bir kul cirkin değildir kendine hakaret etme cnm gül onlarin ortamına takıl utanma niye onlar gülüp konusacaklar sen orda oturup somutacaksin hayırİşte bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ben desanki konuşunca sesimi beğenmeyecek insanlar görünüşüm çirkin ve beni sevmeyecekler sanki diye düşünüyorum rahat olamıyorum konuşamıyorum
Hiç bir ortamda kndimi belli edemedim hep geri planda kaldım vallahş çok üzülüyorum yaHayir öyle yapmayacan konuş bide hiç bir kul cirkin değildir kendine hakaret etme cnm gül onlarin ortamına takıl utanma niye onlar gülüp konusacaklar sen orda oturup somutacaksin hayır
İşte suç senin artık kendini topalaHiç bir ortamda kndimi belli edemedim hep geri planda kaldım vallahş çok üzülüyorum ya
Ayy nasıl aşacam bunu ?Sosyal fobin var galiba
Tedavi olarak) birde daha çok korkularnın üzerine git sosyalleşmeye çalış daha iyi oluyor insan)Ayy nasıl aşacam bunu ?
Nasıl bi tedavi ? Sonra patavatsız biri olmuyimm :)bu bendede vardı hala biraz biraz var ama eskiye göre daha iyiyim...bunun adı sosyalfobi...bi an önce psikoloğa git ben ilaç kullanıyorum ve terapiye gidiyorum çok daha iyiyim..kendimi zorluyorum konuşmaya dışarı çımaya ve sosyal olmaya....sende böyle yapmalısın...kendi kendine aşamıyorsan doktor şart
:))))) gece gece güldürdünüz beni :) patavatsız olup olmamak size bağlı ilaç yada doktor onu yapamaz...:)sadece gereksiz heyecanınızı kontrol etmeyi daha rahat olabilmeyi vs öğrenirsiniz...davranış biçimleri öğrenirsiniz..
Evet şimdi sosyal fobinin nasıl bş hastalık olduğuna baktım da ben insanlarla konuşurken kızarıp terlemiyorum ya da gülümseyebiliyorum Ama konuşamıyorum:))) rica ederim...:) daha yeni başladım sayılır 4. seans olucak...sizin durumunuza bağlı seans uzunluğu bence sizinki çok sürmez siz hemen iileşirsiniz :)) gayet sosyalsiniz bana göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?