İçedönüklüksorunsalı.. bi bakın hele

sdfgnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
102
29
13
merhaba hanımlar .. benim sorunum insanlarla konuşamamakk!! Gercekten insanlarla iletişim kuramıyorum yüzyüze .. mesajlaşırken cok rahatın ama telefonda bile konuşurken iki lafı bir araya getiremiyorum.. şu an nişanlıyım yarın nişanlımın hiç tanışmadığım arkadaslarıyla pikniğe gideceğiz ve ben çok stresliyim nasıl konuşcam nasıl durcam nasıl etcem diye ((( nişanlanalı iki ay oldu nişanlımın ailesine bile hala alışamadım konuşamıyorum yanlarında utanıyorum cekiniyorum konuşamıyorum..
Sanki birinin yanında konuşunca cirkin oluyo gibş hissediyorum insanlar beni sevmeyecek diye düşünüyorum bi topluluğa girince cok ezik büzük duruyorum ( daha önceden benim gibi olup da bunu yenen dışa dönük kadınlar yardımcı olur musunuz? Artık farklı ortamlara giricem nişanlımın ailesinin arkadaslarının ortamına girecem bunu aşmam lazım

Son düzenleme:
Rahat olun panik yapmayın konuşun konuşkan olun öyle olursanız ilerde daha iyi olur sunuz

Rahat olun panik yapmayın konuşun konuşkan olun öyle olursanız ilerde daha iyi olur sunuz
İşte bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ben de sanki konuşunca sesimi beğenmeyecek insanlar görünüşüm çirkin ve beni sevmeyecekler sanki diye düşünüyorum rahat olamıyorum konuşamıyorum

İşte bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ben de sanki konuşunca sesimi beğenmeyecek insanlar görünüşüm çirkin ve beni sevmeyecekler sanki diye düşünüyorum rahat olamıyorum konuşamıyorum
Hayir öyle yapmayacan konuş bide hiç bir kul cirkin değildir kendine hakaret etme cnm gül onlarin ortamına takıl utanma niye onlar gülüp konusacaklar sen orda oturup somutacaksin hayır

Hayir öyle yapmayacan konuş bide hiç bir kul cirkin değildir kendine hakaret etme cnm gül onlarin ortamına takıl utanma niye onlar gülüp konusacaklar sen orda oturup somutacaksin hayır
Hiç bir ortamda kndimi belli edemedim hep geri planda kaldım vallahş çok üzülüyorum ya

O değil de, o başlık ne

bu bendede vardı hala biraz biraz var ama eskiye göre daha iyiyim...bunun adı sosyalfobi...bi an önce psikoloğa git ben ilaç kullanıyorum ve terapiye gidiyorum çok daha iyiyim..kendimi zorluyorum konuşmaya dışarı çımaya ve sosyal olmaya....sende böyle yapmalısın...kendi kendine aşamıyorsan doktor şart

Önce kendi düşüncelerinizle barışın, ne gerek var bu kadar kasmanıza? Kendiniz olun, planlamayın ve o anı yaşamaya çalışın.
Başlığa değinmeden edemiycem. Ne sempatik çağrı olmuş; arabaya el atıp itmeye koşar gibi geldim valla

Nasıl bi tedavi ? Sonra patavatsız biri olmuyimm :)

:))))) gece gece güldürdünüz beni :) patavatsız olup olmamak size bağlı ilaç yada doktor onu yapamaz...:)sadece gereksiz heyecanınızı kontrol etmeyi daha rahat olabilmeyi vs öğrenirsiniz...davranış biçimleri öğrenirsiniz..

Ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz cok uzunsa ben sıkılır onu da bırakırım.. neyse en azından konuşma özürlü değilmişim tedavisi olan bi hastalığım varmış

onu farketmeme yardımcı oldunuz tesekkür ederim

:))) rica ederim...:) daha yeni başladım sayılır 4. seans olucak...sizin durumunuza bağlı seans uzunluğu bence sizinki çok sürmez siz hemen iileşirsiniz :)) gayet sosyalsiniz bana göre :))

:))) rica ederim...:) daha yeni başladım sayılır 4. seans olucak...sizin durumunuza bağlı seans uzunluğu bence sizinki çok sürmez siz hemen iileşirsiniz :)) gayet sosyalsiniz bana göre :))
Evet şimdi sosyal fobinin nasıl bş hastalık olduğuna baktım da ben insanlarla konuşurken kızarıp terlemiyorum ya da gülümseyebiliyorum Ama konuşamıyorum mesela gecen gün iş görüşmesine gidecektim nişanlımla .. kaynanam demiş ki sedef e söyle sessiz sakin durmasın tuttuğunu koparan biri gibi gözüksün konuşkan olsun mızmızlanmasın demiş .. gerçekten tam sa olmasın dediği gibi davranmamaya calıltım ve nişanlım başardığımı söyledi sesinde titremedi gayet iyiydin dedi .. sanırım daha fazla ilerlemeden tedavi olmalıyım

Bide devlet hastanesindeki bi doktorla mı görüştünüz? Özel öi yoksa nasıl olmalı

Sosyalliğime gelince cok fazla arkadasım var üniden liseden çalıştığım yerlerden.. ama hiç biriyle görüşmüyorum.. ne kadar sosyalim siz düşünün

Peki neden konuşunca insanlarda kötü bir intiba bırakacağınızı düşünüyorsunuz? Geçmişte bu tarzda bir şey mi söyledi birileri size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…