İçedönüklüksorunsalı.. bi bakın hele

Zaten ben en cok onun beğenmemesinden korkuyorum ya .. beni en çok eleştirilen o çünkü

Sorun şundan kaynaklanıyor...Ben konuşurken insanlar şöylemi düşünür, böylemi düşünür diye onlar adına sorular sorup, aynı zamanda olumsuz şekilde cevaplıyorsunuz...Herkes birbiri hakında birşeyler düşünebilir, ama bu düşüncelerin bize hiç bir zararı olmaz..Zihninizde soru cevap olayını bitirin ...Önyargılısınız yanii...Kendinizi sevmediğiniz ve hep eleştirdiğiniz için, herkesinde sizi eleştirdiğini düşünüyorsunuz...Ama bu sizin suçunuz değil aslında, ailenizin sizi yetiştirirken hep eleştirip ,yargılamışlar...Sizde öyle olduğunuza kendinizi inandırmışsınız

Gercekten aile cok önemli .. annem bana hala der sen ne biçim kızsın bilmem ne diye kendimi seviyorum ama özgüvenim yok insanlara kendimi iyi anlatamaıyorım rahat değilim onların yanında ayrıca dik bile duramıyorum .. ben ilkokula başladığımdan beri hep böyleydim hep sen sus dendi bana hep sen bilmezsin sen ne anlarsın dokunma yapma denildi kozıldı bendem küçük bi erkek kardeşim var hep ona değer önem verildi.. hiç unutmuyorum ortaokul son sınıftayken ben dersaneye gideecem demiştim ailem beni azarlamıştı gerek yok diyip ama erkek kardeşimi en iiyisne göndermişlerdi hep kendimi eksik görüyorum nişanlım çok sosyl biri ona layık hissetmiyorum kendimi..

Öncellikle en yakınınızdan başlayın konuşmaya . Kişilerin ne düşündüğünü fazla takma çok dinle ama öz konuş . Aslada kendini ezdirme çekingen insanları genelde “aaa ben buna istediğimi yaptırabilirim “ diye düşünen çok insan var . Relax

Ve gercekten de yaptırıyolar

Ve gercekten de yaptırıyolar
Bu hayat senin hayatın , dilediğin gibi takıl ama insanların hayatlarını etkilemeyecek şekilde . Konuş ama her zaman doğru konuş ve dürüst ol . Emin ol kimse öyle kolay yaklaşamaz sana . Gerektiği yerde lafınıda söylersin . Sen sen ol asla ama asla kendine bunu yapıpta ezdirme . Tecrübem baya oldu da

İşte bunu nasıl yapıcam bi yolu olmalı

Mesela , aile ya da arkadaş ortamına girince klasik selamlaşma vs geçiyorum . Günlük olaylar veya dedikodular anlatılır . Dedikoduları dinlerim ama yorum yapmam . Laf taşıyanı çok olurda günlük olaylarda “ aaa evet bende yaşadım benzerini şöyle yapıyorum iyi oluyor gibisinden .” Gülün genelde haklısınız derim ben haklı olmasalar bile. Ama altan lafımıda ihmal etmem . Anlayana

Zaten ben en cok onun beğenmemesinden korkuyorum ya .. beni en çok eleştirilen o çünkü
İşte destek olmalı dediğim buydu eleştirmek bi yerde köstek olmak onu yapacağına hayatım bilmem diye yol göstermeli

İşte destek olmalı dediğim buydu eleştirmek bi yerde köstek olmak onu yapacağına hayatım bilmem diye yol göstermeli
Yol göste
bunu artık ben istiyorum söyle eksiklerimi diyorum söylüyo ama destek de su sekilde oluyo kendisi de önceden böyleymiş ortamlara girerek acılmış bnden devi bunu bekliyo ama ben daha cok tırsıyom

Yol göste

bunu artık ben istiyorum söyle eksiklerimi diyorum söylüyo ama destek de su sekilde oluyo kendisi de önceden böyleymiş ortamlara girerek acılmış bnden devi bunu bekliyo ama ben daha cok tırsıyom
Herkes bir değil kendini ona benzetmeye çalışma sonuçta herkesin yapısı farklı sen içindeki seni çıkar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…