Hayır ama mesela aynı ortamda bulunduğum insanlarla mesela bi kere görğştüm mü bi daha görüşmüyoruz onlar benş sevmiyo diye böyle bi intibw uyandırdığımı düşünüyorum .. ama gerçekten mesajlaşırken cok farklı konuşurken cok farklıyım nişanlım bile iki ayrı insanla konuşuyo gbi hissediyorum diyo hepPeki neden konuşunca insanlarda kötü bir intiba bırakacağınızı düşünüyorsunuz? Geçmişte bu tarzda bir şey mi söyledi birileri size?
Sevmemek değil de, pek konuşmadığınız için karşı taraf da sizin onlardan hoşlanmadığınızı düşünüyordur. Ben yeni birileriyle tanışıp, bir ya da iki kere değil de; sürekli görüşmeye devam ederseniz bir nebze aşacağınızı düşünüyorumHayır ama mesela aynı ortamda bulunduğum insanlarla mesela bi kere görğştüm mü bi daha görüşmüyoruz onlar benş sevmiyo diye böyle bi intibw uyandırdığımı düşünüyorum .. ama gerçekten mesajlaşırken cok farklı konuşurken cok farklıyım nişanlım bile iki ayrı insanla konuşuyo gbi hissediyorum diyo hep
O zaman yarınki arkadaslarla bunu aşmaya bakayım ben de nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorumSevmemek değil de, pek konuşmadığınız için karşı taraf da sizin onlardan hoşlanmadığınızı düşünüyordur. Ben yeni birileriyle tanışıp, bir ya da iki kere değil de; sürekli görüşmeye devam ederseniz bir nebze aşacağınızı düşünüyorum
Yok korkma, yarın görüşeceksin ve muhtemelen “çok kötüydüm, benden nefret edecekler” minvalinde kuruntular yapacaksın. Aldırma ve o kişilerle tekrar tekrar görüş, görüştükçe açılacaksın insanlar seni sevdikçe de kendine güvenin artacak.O zaman yarınki arkadaslarla bunu aşmaya bakayım ben de nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum
Yanş kendim olabilsem öok seveceklerine eminim amaa bana hep küçüklen sen sus konuşma karışma herseye cok denildi herseye suatum fikşr söyleyemedim söylediğim hersey sacma bulundu aile içinde susmak zorunda kaldım bnde buna bağlıyorum.. ne desem onaylanmayacak gibi hissediyorumYok korkma, yarın görüşeceksin ve muhtemelen “çok kötüydüm, benden nefret edecekler” minvalinde kuruntular yapacaksın. Aldırma ve o kişilerle tekrar tekrar görüş, görüştükçe açılacaksın insanlar seni sevdikçe de kendine güvenin artacak.
Acizane fikrim bu, uzman değilim
Bak ne güzel kendine güveniyorsun, seni seveceklerine de eminsin. Bırak artık geçmişi, onun bunun dediklerini. Hepimiz kusursuzuz da her söylediğimiz doğru gibi...Yanş kendim olabilsem öok seveceklerine eminim amaa bana hep küçüklen sen sus konuşma karışma herseye cok denildi herseye suatum fikşr söyleyemedim söylediğim hersey sacma bulundu aile içinde susmak zorunda kaldım bnde buna bağlıyorum.. ne desem onaylanmayacak gibi hissediyorum
Yarın bu dediklerinizi denemeye calışcam ama psikiyatriste gitmeyi de ihmal etmeyeceğim randevu almıştım zateb ama sadece yarını atlatmak için bi çözümü arıyodum çok teşekkür ediyorum önerilerinşz icinBak ne güzel kendine güveniyorsun, seni seveceklerine de eminsin. Bırak artık geçmişi, onun bunun dediklerini. Hepimiz kusursuzuz da her söylediğimiz doğru gibi...
Karşındakiler de insan, sen de insansın. Onlar hatasız kusursuz değiller. Artık kendine haksızlık etme, kendin gibi ol rahat ol. Dediğimi de dene bence.
Hatta yarından sonra tekrar görüşmek için sen teklif götür
Bir de lütfen mors alfabesiyle yazma, anlamak için 7 kere okuyorumYanş kendim olabilsem öok seveceklerine eminim amaa bana hep küçüklen sen sus konuşma karışma herseye cok denildi herseye suatum fikşr söyleyemedim söylediğim hersey sacma bulundu aile içinde susmak zorunda kaldım bnde buna bağlıyorum.. ne desem onaylanmayacak gibi hissediyorum
Var ya siz tam öneri alacağım karakterdeki insanlardan birisiniz vallaha buldum burakmam .. onlara nasıl yaklaşıp nasıl konuşuyim yahu ne diyim ?? Nelerden bahsediyim nasıl olmalı tavırlarım?Başlığa bi bakın hele yazıp içe dönük olmak
Ya doğal olun. Illa sevdirmek veya sevmek zorunda değilsiniz. Ben esimin arkadaslarinin eslerini %90 sevmiyorum. Cunku eslerimizin arakadas olmasi disinda hicbir ortak özelliğimiz yok. Sevmezseniz de dedikodu toplayın sonra nisanlinizla konuşup cadı sila kahkahaları atarsanız arada hatırlayıp mavra yaparsınız biz öyle yapariz mis.
Mesela eşimin lise arkadaşı bize, 'misafirliğe gelmeden 1 hafta önce haber verin eşim ancak hazırlık yapıyor' demişti. Gel de gulme. Ben akrabamın düğününe bile gidebilecegimden 1 hafta önceden emin olamıyorum.
Yalnız gece 3de ne uzun yazdım. Eşimden uzak uyku tutmuyor ....
Uykulu uykulu anca bu kadar yazabiliyorumBir de lütfen mors alfabesiyle yazma, anlamak için 7 kere okuyorum
Eger onlar zaten daha önceden tanışıyor da sen yeni giriyorsan aralarını pek konuşma onlar sana sordukça dahil ol. Yoksa kendini öne atan bir karakter gibi görünürsün. Eğer herkes birbirini yeni tanıyorsa birkaç dakika hepsini süz sessizce olan bir tipin yanına sıvış o da gozluyordur onunla arkadaş ol. Kendini öne atan bir x karakteri olacaktır az çok ona uyarsınız zaten o x karakterinin sonradan bir sürü dedikodusu olur. Öyle işte kasılma eğer çekinirsen daha çok göze batar. Bi de onlar gitmiyor konuşmuyorken erkek gurubuyla da konuşma kadınlar bunu çekemez.Var ya siz tam öneri alacağım karakterdeki insanlardan birisiniz vallaha buldum burakmam .. onlara nasıl yaklaşıp nasıl konuşuyim yahu ne diyim ?? Nelerden bahsediyim nasıl olmalı tavırlarım?
Ben snradan giden tarafım .. tamam alınmıltır mesaj en sevdiğim zaten soru sorulmadıkça konuşmamak yarın kolay gececek benim içinEger onlar zaten daha önceden tanışıyor da sen yeni giriyorsan aralarını pek konuşma onlar sana sordukça dahil ol. Yoksa kendini öne atan bir karakter gibi görünürsün. Eğer herkes birbirini yeni tanıyorsa birkaç dakika hepsini süz sessizce olan bir tipin yanına sıvış o da gozluyordur onunla arkadaş ol. Kendini öne atan bir x karakteri olacaktır az çok ona uyarsınız zaten o x karakterinin sonradan bir sürü dedikodusu olur. Öyle işte kasılma eğer çekinirsen daha çok göze batar. Bi de onlar gitmiyor konuşmuyorken erkek gurubuyla da konuşma kadınlar bunu çekemez.
Ama en önemlisi millet çalıştırırken asla nişanlımı çekiştirme 'amam çiçek almaz, komik şapkası var, geçen kavga ettik gibi. Bunlar kankan değil eltiler daha sonra yüzüne vururlar tecrübeyle sabit.
Super ama uyu yarın uykusuz olursan modun düşer o zaman arkandan sağlam sallarlarBen snradan giden tarafım .. tamam alınmıltır mesaj en sevdiğim zaten soru sorulmadıkça konuşmamak yarın kolay gececek benim için
Yeterli sosyal tecrüben olmayabilir o yüzden utangaç yapıdaysan böyle hissetmen normal. Zamanla insanların arasına karıştıkca kendini daha rahat hissedersin.Hiç bir ortamda kndimi belli edemedim hep geri planda kaldım vallahş çok üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?