İçeriye buyrun beta tahmini yapalım 🤲🏻😊

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Herkese merhabaa 🥰 Allah’ım bana tekrardan bu mutluluğu yaşattı şükürler olsun , beklenen adet tarihimde bugün gebelik testim bu şekilde çıktı 🙏🏻 Mart ayında gebe kaldığımda direk gidip kan vermiştim 23 çıkmıştı ve iki güne bir kan verdim bir sevin bir üzül, ikiz boş gebelik ile kürtaj oldum (Allahım kimseye yaşatmasın 🤲🏻) Bu sefer kendime söz verdim koşa koşa kan vermeyecem T çizgisi patlayana kadar beklemedeyimm..Eşimde dahil kimseyeee söylemedim benden başka kimsenin haberi yok 😊 Deneyimli annelerim ve anne adaylarım siz bu şekilde silik çizgi gördügünüzde degerleriniz kaç idi , fotograflarınız varsa çok sevinirim , beklerim 🥰🤗

Eklentiler

• 43CC44E2-95FD-4A6B-BC68-3E7DFD1A3A3E.webp
    43CC44E2-95FD-4A6B-BC68-3E7DFD1A3A3E.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 83
senın yerinde olsam bekleyebildiğim kadar beklerdim ,

hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğin

senın yerinde olsam bekleyebildiğim kadar beklerdim ,

hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğin
Evet bir önceki gebelikte çok yıprandım Allahım o günlerimi aratmasın yinede .. Beklemedeyimm hatta gerekirse 6. Haftaya kadar kan vermeyi düşünmüyorumm.. Ama çokta merak ediyor insan 🙏🏻
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻

Ben öyle bir çizgiyle 17 olarak öğrendim ama malesef kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adetim 3 4 gün geçene kadar test falan yapmayacağım. Çok geçmiş olsun sana da canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın ❤️

Evet bir önceki gebelikte çok yıprandım Allahım o günlerimi aratmasın yinede .. Beklemedeyimm hatta gerekirse 6. Haftaya kadar kan vermeyi düşünmüyorumm.. Ama çokta merak ediyor insan 🙏🏻
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻
Daha önce düşük olduğu için beta artisiniza göre doktor progestan kan sulandırıcı verebilir düşük riskine göre bence beklemeyin.

Ben öyle bir çizgiyle 17 olarak öğrendim ama malesef kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adetim 3 4 gün geçene kadar test falan yapmayacağım. Çok geçmiş olsun sana da canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın ❤️
Kimyasaldan bende korkuyorum açıkcası sanada çok geçmiş olsun Allahım göstermesin bir daha,adet günüm bugün ama içim çok huzurlu çok şükür bu sefer herşeyin çok güzel olacağını hissediyorumm :)) bu ay pozitifi görürsün umarım sende :)

Daha önce düşük olduğu için beta artisiniza göre doktor progestan kan sulandırıcı verebilir düşük riskine göre bence beklemeyin.
Daha önce boş gebelik oldu canım düşük degildi , pıhtılaşma testi ve genetik testi verildi 9 günü kaldı sonuçlanmasına zeynep kamilden randevumu aldım gideceğim :)

Benim testim böyle silik çıktığında beta 33 çıkmıştı. Tabi büyük heves ve heyecanla arkadaşlarımla ve eşimle paylaştım ama maalesef kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonraki yaptığım testte ikinci çizgi çok hızlı şekilde ve koyu renkte çıkmıştı. Kan verdiğimde beta 829 du.

Benim bu şekilde öğrendiğim de 73 idi, tekrar 1 hafta sonra kan verdim 1764 çıktı 1 hafta daha bekledim ve çok şükür kalp atışını duyduk gittiğimde 6+3 müş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Eklentiler

• IMG_20210717_122807.webp
    IMG_20210717_122807.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 64
Kimyasaldan bende korkuyorum açıkcası sanada çok geçmiş olsun Allahım göstermesin bir daha,adet günüm bugün ama içim çok huzurlu çok şükür bu sefer herşeyin çok güzel olacağını hissediyorumm :)) bu ay pozitifi görürsün umarım sende :)
Hepimiz için hayırlısı olsun canım🥰❤️🌸

Benim bu şekilde öğrendiğim de 73 idi, tekrar 1 hafta sonra kan verdim 1764 çıktı 1 hafta daha bekledim ve çok şükür kalp atışını duyduk gittiğimde 6+3 müş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
yaa Allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip eylesin ,bende dayanamayıp bugün kan verebilirim doktora gitmicem ama adet günüm geçti beta değerimi merak ediyorum açıkcası :))

Benim testim böyle silik çıktığında beta 33 çıkmıştı. Tabi büyük heves ve heyecanla arkadaşlarımla ve eşimle paylaştım ama maalesef kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonraki yaptığım testte ikinci çizgi çok hızlı şekilde ve koyu renkte çıkmıştı. Kan verdiğimde beta 829 du.
Adet günüm dündü ve herhangi bir sorun yaşamadım ,dün tekrar test yaptığımda koyulaşma vardı sanırım bugün kan veririm artık bir beta değeri görmek için..Allahım herkesin evladını doğurmayı nasip etsin sağlıkla..

Adet günüm dündü ve herhangi bir sorun yaşamadım ,dün tekrar test yaptığımda koyulaşma vardı sanırım bugün kan veririm artık bir beta değeri görmek için..Allahım herkesin evladını doğurmayı nasip etsin sağlıkla..
Amin inşallah evet ilk başlarda beta takibi çok önemli canım. Kalpten diliyorum inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur :dua: Kan sonuçlarının haberini paylaş mutlaka.

yaa Allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip eylesin ,bende dayanamayıp bugün kan verebilirim doktora gitmicem ama adet günüm geçti beta değerimi merak ediyorum açıkcası :))
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama doktora gitmek için bekleyin çünkü doktorlar kalp atışını duymadan umutsuz konuşabiliyor bu da bizleri strese sokar. 🌸

Back
X