- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
Evet bir önceki gebelikte çok yıprandım Allahım o günlerimi aratmasın yinede .. Beklemedeyimm hatta gerekirse 6. Haftaya kadar kan vermeyi düşünmüyorumm.. Ama çokta merak ediyor insansenın yerinde olsam bekleyebildiğim kadar beklerdim ,
hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğin
Daha önce düşük olduğu için beta artisiniza göre doktor progestan kan sulandırıcı verebilir düşük riskine göre bence beklemeyin.Evet bir önceki gebelikte çok yıprandım Allahım o günlerimi aratmasın yinede .. Beklemedeyimm hatta gerekirse 6. Haftaya kadar kan vermeyi düşünmüyorumm.. Ama çokta merak ediyor insan
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin
Kimyasaldan bende korkuyorum açıkcası sanada çok geçmiş olsun Allahım göstermesin bir daha,adet günüm bugün ama içim çok huzurlu çok şükür bu sefer herşeyin çok güzel olacağını hissediyorumm :)) bu ay pozitifi görürsün umarım sende :)Ben öyle bir çizgiyle 17 olarak öğrendim ama malesef kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adetim 3 4 gün geçene kadar test falan yapmayacağım. Çok geçmiş olsun sana da canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Daha önce boş gebelik oldu canım düşük degildi , pıhtılaşma testi ve genetik testi verildi 9 günü kaldı sonuçlanmasına zeynep kamilden randevumu aldım gideceğim :)Daha önce düşük olduğu için beta artisiniza göre doktor progestan kan sulandırıcı verebilir düşük riskine göre bence beklemeyin.
İnsallah güzel sonuçlar alırsın canımDaha önce boş gebelik oldu canım düşük degildi , pıhtılaşma testi ve genetik testi verildi 9 günü kaldı sonuçlanmasına zeynep kamilden randevumu aldım gideceğim :)
Hepimiz için hayırlısı olsun canımKimyasaldan bende korkuyorum açıkcası sanada çok geçmiş olsun Allahım göstermesin bir daha,adet günüm bugün ama içim çok huzurlu çok şükür bu sefer herşeyin çok güzel olacağını hissediyorumm :)) bu ay pozitifi görürsün umarım sende :)
yaa Allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip eylesin ,bende dayanamayıp bugün kan verebilirim doktora gitmicem ama adet günüm geçti beta değerimi merak ediyorum açıkcası :))Benim bu şekilde öğrendiğim de 73 idi, tekrar 1 hafta sonra kan verdim 1764 çıktı 1 hafta daha bekledim ve çok şükür kalp atışını duyduk gittiğimde 6+3 müş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Adet günüm dündü ve herhangi bir sorun yaşamadım ,dün tekrar test yaptığımda koyulaşma vardı sanırım bugün kan veririm artık bir beta değeri görmek için..Allahım herkesin evladını doğurmayı nasip etsin sağlıkla..Benim testim böyle silik çıktığında beta 33 çıkmıştı. Tabi büyük heves ve heyecanla arkadaşlarımla ve eşimle paylaştım ama maalesef kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonraki yaptığım testte ikinci çizgi çok hızlı şekilde ve koyu renkte çıkmıştı. Kan verdiğimde beta 829 du.
İnşAllah canım benimm :))Hepimiz için hayırlısı olsun canım
Amin inşallah evet ilk başlarda beta takibi çok önemli canım. Kalpten diliyorum inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurAdet günüm dündü ve herhangi bir sorun yaşamadım ,dün tekrar test yaptığımda koyulaşma vardı sanırım bugün kan veririm artık bir beta değeri görmek için..Allahım herkesin evladını doğurmayı nasip etsin sağlıkla..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama doktora gitmek için bekleyin çünkü doktorlar kalp atışını duymadan umutsuz konuşabiliyor bu da bizleri strese sokar.yaa Allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip eylesin ,bende dayanamayıp bugün kan verebilirim doktora gitmicem ama adet günüm geçti beta değerimi merak ediyorum açıkcası :))
Evet canım o kadar haklısınki ilk sağlıksız gebeliğimde depresyon sebebim oldu iki günde bir takip beklemeyi tercih ediyorumHakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama doktora gitmek için bekleyin çünkü doktorlar kalp atışını duymadan umutsuz konuşabiliyor bu da bizleri strese sokar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?