Yaaaaaay parem güzel haberlerle dön inşallah
bana da dua edin. ciğerimde bişey gördü doktor leke mi nodül mü bilemiyorum araştırmaya gönderdi tahlil falan yapıldı yarın bakacak doktor sonuçlara çok korkuyorum ben de
Geçmiş olsun canım inşallah korkulacak bir şey değildir hayırlı haberlerle gelay parem güzel haberlerle dön inşallah
bana da dua edin. ciğerimde bişey gördü doktor leke mi nodül mü bilemiyorum araştırmaya gönderdi tahlil falan yapıldı yarın bakacak doktor sonuçlara çok korkuyorum ben de
Ya ozom çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tertemiz çıkar herşey yolunda olur bitanemay parem güzel haberlerle dön inşallah
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım benimay parem güzel haberlerle dön inşallah
yerim kıs seniGel mıncır valla
Burnu havadaymış da şımarıkmış da çok biliyor onlar
Ayyyy merhamet var var da bir taraf da soğukkanlı ve kinli bir taraf var aamn Allahımlütfen o soğukkanlı olan tarafa kimse dokunmasın canavar çıkıyor sanki o taraftan
Bakalım 35 den sonra duygusallık devam edecek mi çok merak ediyorum ozommm
Temam sana abla demiyorum içimden gelmiyor bu kadar renklisin abla dersem ayıp olur
Sen benim ozomsuunnnn
canımmm ikimiz için de öyle olur inşallahYa ozom çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tertemiz çıkar herşey yolunda olur bitanem
sağol kuzum benim amiiinnnHayırlı haberler alırsın inşallah canım benim
inşallah canımın içi çok korkuyorumGeçmiş olsun canım inşallah korkulacak bir şey değildir hayırlı haberlerle gel
Napim balım kurbik napar tabi ki temizlikBazen lazım ciddennapıyosum kurabiyem
Ben sana yapma dedikce sen yapıyosun kız bırak şu temizliği temizlik taparken doğurcanNapim balım kurbik napar tabi ki temizlikben nickimi yanlış yazmışım bildiğin kül kedisine bağladım iyice
Sen napıyorsun düğün yorgunluğunu attın mı
Ufak tefek şeyler kaldı bide banyo ama banyoyu temizlemeye korkuyorum kesin doğururum diyorumBen sana yapma dedikce sen yapıyosun kız bırak şu temizliği temizlik taparken doğurcan
Hiç atamadım canım ya hiç dinlenemedimki o gece zaten 2 yi geçiyordu yattım 6da kalktım bütün gün hastanede koşturduk. Eve geldim yine uyumadım akşam yine 2ye doğru yattım 7 de kalktım bugün yüzüm gözüm şişmişti sabah kalktığımda yine hastaneye gittim öğlen geldim şimdi anca çamaşırları attım süpürge evi topla birazdan yemeğe girerim
Paremmmm günaydınnn naptınnn çiçeğimmm herşey yolunda inşallahKızlar günaydın⚘ ❤
Dua edin bana bugün dr gircem bakalım ne diyecek
Benden duymuş olma ama sana mesaj yazıyordu
Kedi gibi bu yumuslar
Ayyy odaaa beniiii seviyor biliyodummmm kiiiiBenden duymuş olma ama sana mesaj yazıyordu
Ben pek pambih degilimSen gibide pammuk salişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?