- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Çokkkk sevüyüüüAyyy odaaa beniiii seviyor biliyodummmm kiiii
Evet ya ozommmm o surat o davranış o tavır hemen değişiyor hahahahajyerim kıs seni
evet o kinli tarafımızı görmesinler bencebirde birini sevmiyosam sevmediysem hemen belli ederim suratsız olurum
canımsınnnnn bebeğimsinnnnn
Kuzum gitmesem daha iyiydi doktor doktor değildi inan hiç bir halt anlamadım beni deli etti o ayrı başka bir doktora gidicem
YaaaâaaKuzum gitmesem daha iyiydi doktor doktor değildi inan hiç bir halt anlamadım beni deli etti o ayrı başka bir doktora gidicem
Saliş sende mi mavilendin kuzuBen pek pambih degilim. Pambih olmayı denedim de olmuyor
TotalmisSaliş sende mi mavilendin kuzu
Biraz önce gördüm kurabiyemmm offff içim acıdıı
Ama olmadı bu bide sozon final diyir . Aylarca bekle artik uf
Üff ya çok saçma olur dilek ölürseBiraz önce gördüm kurabiyemmm offff içim acıdııAllah var ben seni etikete yapacaktım sen yapmışın ama neden böylee oldu ki
Degistirme arasi uzunmuş kubisHayırlı olsun maviş
Ne diye oluyorsa daha cok para veren yere gidecek galiba. Bence gereği yoktu o bayanın guzel oynamıyor. Meryem geldi coz coz ağlıyor yapamadım diye n sandiysaÜff ya çok saçma olur dilek ölürsekesin öyle bir yerde bitecek ki aylarca merak edip Duracağız dilek öldü mü ölmedi mi diye
Ohh Meryem e iyi olduNe diye oluyorsa daha cok para veren yere gidecek galiba. Bence gereği yoktu o bayanın guzel oynamıyor. Meryem geldi coz coz ağlıyor yapamadım diye n sandiysa
Neden tekrar geldiaceba . Kotu yola düşmüş dedilerdi başıma neler geldi baba dedi ya aboo dedimOhh Meryem e iyi olduiçimizin yağları eridi
He ya bende dedim aha kötü yola düşmüş demişlerdi çıktı galiba diyeNeden tekrar geldiaceba . Kotu yola düşmüş dedilerdi başıma neler geldi baba dedi ya aboo dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?