Oyyy vallahaa kuzuu sevgi pıtırcığımdırr normaldee biliyosun buara heyecan doruktayım gün yaklaştıkça evi hallediyorum biyandan cumartesi annemler gelcek haftaya baya telaşım var benim buhafta bitti nerdeysee arada ağrılarım varr allahın izniyle doğurupta lohusayıda biran once atlatsam yeter banaa 🥲

Haziran annelerindede doğumm var birde orda destek tesellii 🥲
Yaaaa kıyamammm

Eminim korkuyorsundur ama Rabbim kolaylığını verir biiznillah üzme kendini 😍
Doğumda annegil de olacakmış büyük destek olur Allahn izniyle Bi al kucağına sağlıkla
Dövme benii :oops: :oops: Evdeyim ya diziye başladım onu izlerim etiket olmadıkça girmek aklıma gelmiyor:KK70:
Hımmm öle diyorsun n 😘 😘 kocanın başını da salıvermüyon demi bırakma sakın n o çocik gelinceye kadar🤣

Yaaaaaa ama yaaaa aceleye geldiği ama yaaa,😕

Nasıl gidiyor işşşş kocini özlüyon mu akşama kadar🤣
Banne banne :KK12:

Takılıyorum guzummmmm tabiki de mecbur değilsin böyle birşey varmı 🤣🤣🤣😉

Ama cidden seni sorcakrtim transfer olayını ne zaman sorna test yapman gerekiyor diye çok heyecanlıyım senin için ve birde arkadaşım daha var onun içinde 🤩

Yaaaa kıyamammm

Doğumda annegil de olacakmış büyük destek olur Allahn izniyle Bi al kucağına sağlıkla

Hımmm öle diyorsun n 😘 😘 kocanın başını da salıvermüyon demi bırakma sakın n o çocik gelinceye kadar🤣
Korkmuyorum aslındaa hiç korksak daha kötü oluruzz negatif oluruzz hiç gerek yokk
Evet kv le annem olcakk zaten 2 hafta kalır dönerler bende anca toparlanırım sezaryen olacağım için

Yaaaa kıyamammm

Salmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişe :KK70: Biraz tatil etsin adam orda hahahah:KK70:

Sense yorma kendini sanki başka gün yok yavaş yavaş yap kurbikim❤💕💞
Aynen parem bugün boş boş dolanıyorum 😁😁
Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadar 😅
Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diye 😅 😅 iyiyim balım yürüyüş yaptım geldim çorbamı içtim içeri geçcem sen napıyorsun 😍 😍
İnşallah bitanemm 🤗🤲🏻 Dua et bana hayirlisiyla atlatayim şu yarini. Sağlicakla inşallah..
Allah iyilik versin guzumm 😍🥰😘
Yaaa yarın doğum mu 😍😍 hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun 😍 😍

Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadar 😅

Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diye 😅 😅 iyiyim balım yürüyüş yaptım geldim çorbamı içtim içeri geçcem sen napıyorsun 😍 😍

Heeee otur otur totomuz ağrıdı zaten yaa

Banne banne :KK12:

Takılıyorum guzummmmm tabiki de mecbur değilsin böyle birşey varmı 🤣🤣🤣😉

Ama cidden seni sorcakrtim transfer olayını ne zaman sorna test yapman gerekiyor diye çok heyecanlıyım senin için ve birde arkadaşım daha var onun içinde 🤩
1 haziran😬😬😬😬

Barıştık mı🤗
Korkmuyorum aslındaa hiç korksak daha kötü oluruzz negatif oluruzz hiç gerek yokk
Evet kv le annem olcakk zaten 2 hafta kalır dönerler bende anca toparlanırım sezaryen olacağım için
Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallah 🤲🏻 😍
Salmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişe :KK70: Biraz tatil etsin adam orda hahahah:KK70:
Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsin 🤪🤪🤪
😂😂😂😂 Kocami istersem görüyorum 😂😂😂 özleyemiyorum 😁
Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksamm

Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acaba😘yaaa heyecan yok aslında da korku daha çok

Sanki sürekli kendimi pozitif görecekmişim gibi hissediyorum ya aksi olursa ya sa ne bilim korkuyorum işte
Kasığımdaki şişkinlik ağrı hiç geçmedi sanki 1 aylık hamile gibi
Aaaa canım sen hamilemiydin ? 😁 MashaAllah
Allah mı söyletti acep Fatmazell Fatmazell 😁

1 haziran😬😬😬😬

Barıştık mı🤗

Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallah 🤲🏻 😍

Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsin 🤪🤪🤪

Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksamm

Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acaba😘yaaa heyecan yok aslında da korku daha çok

Sanki sürekli kendimi pozitif görecekmişim gibi hissediyorum ya aksi olursa ya sa ne bilim korkuyorum işte
Kasığımdaki şişkinlik ağrı hiç geçmedi sanki 1 aylık hamile gibi

Allah mı söyletti acep Fatmazell Fatmazell 😁
Barışmak nedemek datlummmm hiç kusmedimmki aşk olsun 🥰🥰😘😘😘

Back
X