- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Midem bulanıyor dedindee kuzum kusuruma bakmaAhh ahhh keşkee![]()

İnshaAllah olucak o ayrı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulanıyor dedindee kuzum kusuruma bakmaAhh ahhh keşkee![]()
Orda da devam keeesalmaaa![]()
vala inşallah öyle olmuştur1 haziran
Barıştık mı
Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallah![]()
Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsin
Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksamm
Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acabayaaa heyecan yok aslında da korku daha çok
Sanki sürekli kendimi pozitif görecekmişim gibi hissediyorum ya aksi olursa ya sa ne bilim korkuyorum işte
Kasığımdaki şişkinlik ağrı hiç geçmedi sanki 1 aylık hamile gibi
Allah mı söyletti acepFatmazell
![]()
Yokk kız nerde dedimMidem bulanıyor dedindee kuzum kusuruma bakma
İnshaAllah olucak o ayrı![]()
Yokk kız nerde dedim![]()
HahahahSalmam bunaltırım çok 15 güne memlekete gitçez bir ay yanaşamıyacam her yerde kocişeBiraz tatil etsin adam orda hahahah
![]()
Arada bi cılgınlık iyidirrrOrda da devam keeegizli odacıklarda hahahah
vala inşallah öyle olmuşturşu sıralar rüyalarında herkes beni görüyor zaten ya hamile ya ultrasonda falan hayra çıksın inşallah
![]()
Hahahahahs Allah seni yaa Allah söyletti belkideHahahahşurayı bulantılarım çok diye okudum hahahah algıda gebecilik
![]()
![]()
Yok be her gördüğümde ilk günkü gibiAmann soğumayın birbirinizden![]()
Sana söylemedim mi aynı yerdeyiz1 haziran
Barıştık mı
Öyle tabi canm kolaylıkla kavuş inşallah![]()
Ayyyy çocu koysun da nere giderse gitsin
Aaaaa aynı yerde mi çalışıyon uz yoksamm
Boncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acabayaaa heyecan yok aslında da korku daha çok
Sanki sürekli kendimi pozitif görecekmişim gibi hissediyorum ya aksi olursa ya sa ne bilim korkuyorum işte
Allah mı söyletti acepFatmazell
![]()
Aşkkka bakk beeeeYok be her gördüğümde ilk günkü gibi![]()
İyiler her gün ki gibi yaramazlıkSen iyii oll balımm bebükler nasıll![]()
Hahahah sormaa kuzu benimki karnımda cok fenaa bogazıma tıkandı agzımdan çıkıvericek gariiii acayip dayadı şuan zor nefes alıyorumm inmeyede hiç niyeti yokİyiler her gün ki gibi yaramazlıkseninki karnında benimkiler dünyada yaramszlik yapıyorlar
![]()
Üfff son haftalar diye bişey var çok zor geçiyor alllah yardımcın olsun ama doğumdan sonra kendini kuş gibi hidedeceksin diceksin ki ben neymsiim böyleHahahah sormaa kuzu benimki karnımda cok fenaa bogazıma tıkandı agzımdan çıkıvericek gariiii acayip dayadı şuan zor nefes alıyorumm inmeyede hiç niyeti yokkafaası çoo fena dayıyo geriliyo sanki ama acayip acıyo kemiğim
Hahaha öylemiiiÜfff son haftalar diye bişey var çok zor geçiyor alllah yardımcın olsun ama doğumdan sonra kendini kuş gibi hidedeceksin diceksin ki ben neymsiim böyle![]()
İnshaAllah canisimmmmHahahahahs Allah seni yaa Allah söyletti belkide![]()
![]()
Kim oturuyor daHeeee otur otur totomuz ağrıdı zaten yaa
Tarih tam belli değil balım doğum şekli de belli değil normal gidiyor her şey ama bakalımBoncuğumm iyi yapmışsın afiyet olsun senin de hazirandı dimi seninki normal mi acabayaaa heyecan yok aslında da korku daha çok
Sen niye hep benim msjlarımi kale almıyonnMidem bulanıyor dedindee kuzum kusuruma bakma
İnshaAllah olucak o ayrı![]()
Seviyoruz beeeeeAşkkka bakk beeee![]()
Hahahaha vallaha ben oturuyorum sırff kocimm uyanmasın diye mışıl mışıl uyusun diye ses etmeyrumKim oturuyor daşahsen benim totim oturmaya hasret kaldı
Tarih tam belli değil balım doğum şekli de belli değil normal gidiyor her şey ama bakalım
Ayy o şişlik uzun bir süre gitmiyor kuzum ya
İnşallah tutunuyordur balım Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsinister istemez aklından çıkmıyor zaten
başka şeyler ile meşgul olsan da sürekli bir yarın onu düşünüyor
![]()
NOKTASeviyoruz beeeee