Ooooo ohhh yaaaa senin elinden ne olsa yerimmmm ellerine sağlık bitanemmmm

Kuzummm yarışın yapıldı mı

Bence o memnun aşık şapşik

Pataklayalım kendine gelsin mn
Teşekkür ederim hayatım
Ağzını burnunu yediğimm
Ah keşke yakın olsak
Hemen sıcak sıcak verirdim sana da aşkomm

İşte bana zaman zaman geliyorlar içimdeki duygularımı bastıramıyorum engel olamıyorum bazen isteme bu kadar diyorum ama nafile korkuyorum duygularım çok fenaa ama baş etmesini öğrenicem
Catlak-kurabiye MssPARE bir mucizee

Evet bi tanem yatiyorum bu gece
Morummm güzel arkadaşımmm sağ salim girip çıkmayı rabbim nasip etsiin miniğini sağlıcakla kucağına al inşAllah dualrında bizleri unutmaa
Rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah

Allah razi olsun canimm benim Güzel dualarin için cok sagol
Sizler benim aklimda ve dualarimdasiniz Rabbim sağlicakla verecek inanarak dua ediyorum hepinize

Allah razi olsun canimm benim Güzel dualarin için cok sagol
Sizler benim aklimda ve dualarimdasiniz Rabbim sağlicakla verecek inanarak dua ediyorum hepinize
İnan bu dualarınız o kadar kıymetli ve bizleri güçlü kılıyor ki kuzum Allah hepinizden razı olsunn

İnan bu dualarınız o kadar kıymetli ve bizleri güçlü kılıyor ki kuzum Allah hepinizden razı olsunn
Rabbim her daim dualarimizda bulustursun bizleri canim Zaten birbirimize ettigimiz dualar degil mi bizi mutlu eden. Güzel kalpli tinimm Rabbim o güzel gönlünce versin sana dilediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…