- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.577
- 548
Bu yumuslar senin gibi tinnos minnos .
Iyim kuzum annemlerdeyim misafir hic eksik olmuyor cnm bütün gün çay kahve derken girmeye fırsat bulamıyorumIyiyim canım sen nasılsın❤ sık girmiyorsun galiba kk ya
Sahiden iyi mi geceler Linoşummmİyi geceler kızlarım
Sahiden iyi mi geceler Linoşummm
Sabah erken kalkıcam bebeğim gidiyorum bennnn aşkımSahiden iyi mi geceler Linoşummm
Tamam tamam kuzuucmm moral bozmak yokdeme öyle Tinnoşum bozma moralini az kaldı inşallah
Haydii Allah rahatlık versin linoşummm iyi gecelerr çiçeğimSabah erken kalkıcam bebeğim gidiyorum bennnn aşkım
Haydii Allah rahatlık versin linoşummm iyi gecelerr çiçeğim
Tamam tamam kuzuucmm moral bozmak yok
Aaahh ne güzel olurdu Yaaaaa çiçek kuzumTeşekkür ederim hayatım
Ağzını burnunu yediğimm
Ah keşke yakın olsak
Hemen sıcak sıcak verirdim sana da aşkomm
İnletirizzzz balımmmmm yeterki sen iyi ol aramıza dönnnnnnYaaa sizee ne desem az kalıırrr kiiisesiniz şu koca Amerika’yı inletti be
Catlak-kurabiye
MssPARE
bir mucizee
Ah bitanem hepimiz o duygulara öyle yeniliyoz ki bazen çıkılmaz oluyor kabullenmek çok zorİşte bana zaman zaman geliyorlar içimdeki duygularımı bastıramıyorum engel olamıyorum bazen isteme bu kadar diyorum ama nafile korkuyorum duygularım çok fenaa ama baş etmesini öğrenicem
Catlak-kurabiye MssPARE bir mucizee
Ay bugün güzel haberlerle kolayca kavuş dön kuzum benimEvet bi tanem yatiyorum bu gece
Bitanemmmm balım
Oyyy ne güzel bir evlat hayali öylee mucizemm yaAaahh ne güzel olurdu Yaaaaa çiçek kuzum
İnletirizzzz balımmmmm yeterki sen iyi ol aramıza dönnnnnn
Ah bitanem hepimiz o duygulara öyle yeniliyoz ki bazen çıkılmaz oluyor kabullenmek çok zorbiliyor musun ilk defa Bi çocuğum olsaydı nasıl olurdu diye ilk defa dün hayal edebildim kapkara gözler kıvırcığa yakın dalgalı siyah saçlar yuvarlak hafif tombik Bi surat ah böyle mi olurdu kim bilir Rabbim bize de sağlıkla hayırla versin inşallah tinnoşum kalbimizin yaralarını saracak şifamız olsun evlatlarımız
Ay bugün güzel haberlerle kolayca kavuş dön kuzum benim
Bitanemmmm balım
Allah razi olsun mucizemmAaahh ne güzel olurdu Yaaaaa çiçek kuzum
İnletirizzzz balımmmmm yeterki sen iyi ol aramıza dönnnnnn
Ah bitanem hepimiz o duygulara öyle yeniliyoz ki bazen çıkılmaz oluyor kabullenmek çok zorbiliyor musun ilk defa Bi çocuğum olsaydı nasıl olurdu diye ilk defa dün hayal edebildim kapkara gözler kıvırcığa yakın dalgalı siyah saçlar yuvarlak hafif tombik Bi surat ah böyle mi olurdu kim bilir Rabbim bize de sağlıkla hayırla versin inşallah tinnoşum kalbimizin yaralarını saracak şifamız olsun evlatlarımız
Ay bugün güzel haberlerle kolayca kavuş dön kuzum benim
Bitanemmmm balım
ben hastanedeydimnörüyonuz lennnnnnnnnnnnnnn
Catlak-kurabiye
@Fatmazell
@Minnosprenses
Tiniminimavihanim
MssPARE
Madammor
Noisy Girl
Lna16
Aminnn Aminnn tinnoşum Rabbim sabrımıza müjdeler versinOyyy ne güzel bir evlat hayali öylee mucizemm yahep dua ediyorum arkandan güzel haberlerini alacaz Allahın izniylee inşAllah kalbimiz gönlümüz şenlenecek inşAllah
Allahım bu yolda sabır yağdırsın üzerimizee çiçeğimmm
Noldu noldu sana nolduuuben hastanedeydim
ciğerde leke varmış ona bakıyolar. tomografi istediler çektircem işte onu göstercem bakalımNoldu noldu sana nolduuu
bu gönül dağındaki Münir Başkan mı Ege Aydan'ın oğlu bizim katta çalışıyo
Yaabu gönül dağındaki Münir Başkan mı Ege Aydan'ın oğlu bizim katta çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?