Vayyy beee al norkingimi yalnız birakmaaen azından bebeler üniversiteye gidip kendi emekli olana kadar
enişte buralı
hahahaha beni biliyosun bi yerlere gitmeye meraklıyım o yüzden İstanbul diye düşünüyom herkesiHerkeside istanbul sanma bee ozooooooo
istanbul olsam herkesi sıraya dizer görüşürdümeneeee uzakmış , ben niyeyse İstanbul sandım
o nazlıVayyy beee al norkingimi yalnız birakmaa
burda çok İstanbul'da olan yok sanırım ya. ben hatta bi ara düşündüm hepimiz toplaşsak görüşsek mi diyeistanbul olsam herkesi sıraya dizer görüşürdüm
o nazlı
öyle olursa 1 ay önce haber edin ucuza uçak bileti alacamburda çok İstanbul'da olan yok sanırım ya. ben hatta bi ara düşündüm hepimiz toplaşsak görüşsek mi diye
kıs onlar gelmese de ben gelirim sen yeter ki gelöyle olursa 1 ay önce haber edin ucuza uçak bileti alacam
günü birlik
tek sen kaldıysan sen çoğunluğa gelecen yavrimmmmmmmmmmkıs onlar gelmese de ben gelirim sen yeter ki gel
hahaha ben her türlü gelirim bebitimoootek sen kaldıysan sen çoğunluğa gelecen yavrimmmmmmmmmm
Aaaa nik artık beni kabul etmiyor parem galiba bende değişcem onuda güzel birşey bulamıyorum kızCookiie perimmm aylardır bu etiket listesini kullanırım tek sorun çıkmadı bugün seni bilmem kaç kez düzeltme yaptım diyorum ki nikini mi değiştirdi baktım aynı
Sildim tekrar sildim tekrar bütün listeyi sildim tekrar kopyele yaptım yine olmadı
neden böyle oldu anlamadım
canım ya konuşamadık hiç özledim seni dehayırlı cumalar ciceklerim güzellikler bizimle olsun
Bende öyle oluyorumm yaa çerkezköyde otursamda istan ul zannediyorum herkesi hahahahahahahaha beni biliyosun bi yerlere gitmeye meraklıyım o yüzden İstanbul diye düşünüyom herkesi
haahah yerim seni . keşke burda olsaydın bebişi görmeye gelirdikBende öyle oluyorumm yaa çerkezköyde otursamda istan ul zannediyorum herkesi hahahaha
Sende mi değiştiricen bal perisi yap yaparsan daAaaa nik artık beni kabul etmiyor parem galiba bende değişcem onuda güzel birşey bulamıyorum kız
o çok yoğunmuş parem. birisinin yerine de bakıyomuş o yüzden giremiyomuş
Cancazim çok duaya ihtiyacım var,bana dua edin. Hayırlı cumalarEki Görüntüle 3104194
ASSOSyal
@Hogwartss
[USER=1013603]@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
sosyalim canım noldu kiCancazim çok duaya ihtiyacım var,bana dua edin. Hayırlı cumalar
Kuzum pazar sınavım var dasosyalim canım noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?