- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Sürekli mız mız ve ıkınmaları oluyor canım emzik de tutmuyor işte öyle geçiyor günleroyyyy ağlıyo mu sürekli
Adı yok adsızKıyamammm yaa ismi ne oldu kızz soramadım gittii uşağunn
Kız yanlış anlama ifşa olcam gari her pohumu paylaştım
hayırrrrr bunu yapmamalıydın olamazzzzzzz
ah canım benim. hepsi geçecek merak etme. iyi olsun yeter kiSürekli mız mız ve ıkınmaları oluyor canım emzik de tutmuyor işte öyle geçiyor günler
Hemen ağlıyo gelemiyo sıkıya bide yahayırrrrr bunu yapmamalıydın olamazzzzzzznolur ısır nolurrrrr
ah canım benim. hepsi geçecek merak etme. iyi olsun yeter ki
ahahahhah ikizler burcu ondanHemen ağlıyo gelemiyo sıkıya bide ya
Hee yok kızzz ne paylaştınn amann sanki tek senmi yasıyon nerden anlayacaklarrKız yanlış anlama ifşa olcam gari her pohumu paylaştımçevremdekiler hala tüp bebek olayını bilmiyor. Bilmelerini de istemiyorum o yüzden
Acaba ondanmı kızz sıkı sıkı sarılıyorum falann yok başliyo ağlamayaa sevmeyede gelmiyoahahahhah ikizler burcu ondan
hahaha gerçi severiz biz sarılmayı öpüşmeyi falan ama çok sıkılmaya gelemiyoruzAcaba ondanmı kızz sıkı sıkı sarılıyorum falann yok başliyo ağlamayaa sevmeyede gelmiyo
Hayırlı cumalar canımEki Görüntüle 3104194
ASSOSyal
@Hogwartss
[USER=1013603]@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Nebileyimmm ben yükselenisa terazi gibi ama terazilerde böyle değillhahaha gerçi severiz biz sarılmayı öpüşmeyi falan ama çok sıkılmaya gelemiyoruzyükseleni mi farklı acep
hahahah benim de terazi ama kesinlikle öyle değilimNebileyimmm ben yükselenisa terazi gibi ama terazilerde böyle değill
Aynenn bide sıcaktan zaten o sıcak ben sıcak vücut yapışıkhahahah benim de terazi ama kesinlikle öyle değilimdeğişir belki kuzum
İnş kuzum, rabbim kolaylaştırınız inşAman öyle olsun sağlık yada başka sıkın yi olmasin da
Rabbim sınavında başarılar versin zorununu kolay etsin
"Rabbi yassir vela tassir Rabbin temmil bir hayr"
Oku sosyalim rabbim işlerimi kolaylaşır hayra cevir anlamında
Gelfi pamugummmAyyy allahımm ne çabuk geldiii sosyommm kacta sinav
Allah razı olsun cancazim çok teşekkür ederimkpss di mi? canım benim çok güzel geçecek inşallah merak etme. dualarımız seninle güzel kuşum
Offfffffffff bu neeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?