Ne oldu kuzum hayırdır bitanemCancazim çok duaya ihtiyacım var,bana dua edin. Hayırlı cumalar
Kuzum gün geldi çattı, pazar sınavNe oldu kuzum hayırdır bitanem
Aman öyle olsun sağlık yada başka sıkın yi olmasin daKuzum gün geldi çattı, pazar sınav
Ayyy bayılırdımm keşke gelsenhaahah yerim seni . keşke burda olsaydın bebişi görmeye gelirdik
Ayyy allahımm ne çabuk geldiii sosyommm kacta sinavKuzum gün geldi çattı, pazar sınav
kpss di mi? canım benim çok güzel geçecek inşallah merak etme. dualarımız seninle güzel kuşumKuzum pazar sınavım var datırsıyorum
ben de bayılırdım valla. mis kokuyodur o şimdi oyyyyy koklar koklar dururdumAyyy bayılırdımm keşke gelsen
Ayy sen nerelerdesin canım ya iyiyim çok şükür sen nasılsıncanım ya konuşamadık hiç özledim seni deiyi misin kuzuitom
yoktum 1 ay kuzum sağlık problemleri ama iyiyim şükür geri döndümAyy sen nerelerdesin canım ya iyiyim çok şükür sen nasılsın
Evet değişcem de yok onu da yapmam parem nebileyim değişik istiyomSende mi değiştiricen bal perisi yap yaparsan da
Hemde nasıl misss şimdi taktım agzına emzigi pişpis yaptım uyudu sonunda alıştı emziğe bende rahatladım artıkben de bayılırdım valla. mis kokuyodur o şimdi oyyyyy koklar koklar dururdum
Hayır olsun inşallah neyin vardı canım.yoktum 1 ay kuzum sağlık problemleri ama iyiyim şükür geri döndümsen nasılsın iyisiniz di mi
ah kıyamammmm iyisinizdir hepiniz inşallahHayır olsun inşallah neyin vardı canım.
Bende iyiyim napayım valla bıraktığın gibi biraz kendime biraz kaynanaya hastanelere koşuyom arda kalan zamanlarda evde takılıyorum
Beni unuttunnEvet değişcem de yok onu da yapmam parem nebileyim değişik istiyom
ayyyy joummm ağzını gözünü yerim ben onuuunnnn dişlerim kamaştı şu andaHemde nasıl misss şimdi taktım agzına emzigi pişpis yaptım uyudu sonunda alıştı emziğe bende rahatladım artık
İyi kuzum napsn kolik dönemden geçiyoruz birazpanikim suyum bebiş nasıl ya çok merak ediyorum o minnoş suratını
Günaydın canım hayırlı cumalarEki Görüntüle 3104194
ASSOSyal
@Hogwartss
[USER=1013603]@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
oyyyy ağlıyo mu sürekliİyi kuzum napsn kolik dönemden geçiyoruz birazyorucu geçiyo
Hahahah emzikli pohluuuayyyy joummm ağzını gözünü yerim ben onuuunnnn dişlerim kamaştı şu anda
Kıyamammm yaa ismi ne oldu kızz soramadım gittii uşağunnİyi kuzum napsn kolik dönemden geçiyoruz birazyorucu geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?