Noskingim seni etiketlerin tepesine yazıyorumKız beni de etiketle cemos hint fakirleri gibi geziyorum kaç senedir
lebron ceymssssssssssssssssssssssssKazen 2-3 ayda bir beni küçümsemeyin ne isterseniz olur yazıyor yetişen proluk istiyor
Ben anladım senioowwwwwwwww
yangın varrrrrrrrrrrrrr
ay fotoyu görünce içimden geçeni sölemeye utanırım haha
bilmiyorum ozmom ben hep fakirim hiç yaşamadım
Benim şansım yok o konularda ya çekiliş bile kazanmadım hiçNoskingim seni etiketlerin tepesine yazıyorum
Yetişen alıyor bak kaçırma
dayanamayacam söliecemBen anladım seni
Bebeye kızzz yatır et emzir dünden beri hep kucağımı istiyorr epey yorgunum sürekli ağlıyo buara ne yemek yapabiliyorum ne bise kaldım ortada başım catlıyoAy sorma bu birkaç gün iyice ısındı hava. Hayırdır neye koşturuyonuz canım
Neyi bende bende bende istiyorumNoskingim seni etiketlerin tepesine yazıyorum
Yetişen alıyor bak kaçırma
senin şansın eşinin deniz kenarında bi okula gitmesiBenim şansım yok o konularda ya çekiliş bile kazanmadım hiç
Benim de pek şansım yok da bu sefer denk geldiBenim şansım yok o konularda ya çekiliş bile kazanmadım hiç
Ciddi mi bilmiyordumKazen 2-3 ayda bir beni küçümsemeyin ne isterseniz olur yazıyor yetişen proluk istiyor
Laaa onu da ben istemedim ki yine benim istediğim olmadısenin şansın eşinin deniz kenarında bi okula gitmesi
o derece yani
bence daha başka bişi isteme
Parem zaten prosun neyi istiyorsunNeyi bende bende bende istiyorum
Çekiş yukarıya seni yaptım gördüm mu
herkes 1 tl versinLaaa onu da ben istemedim ki yine benim istediğim olmadı
Bu sefer de olsun nolcak be
Ramazan Bayramı'nda seliz kaptıCiddi mi bilmiyordum
Benim yerime sen yaz cemoşum görürsen onu kabul ediyor mu acabaBenim de pek şansım yok da bu sefer denk geldi
Ramazan bayraminda 2. Yazdım kaçırdım kaç kez yemek yarışmasında kaybettim
Bu sefer oldu
Kız sonra anladim sohbetin ortasına paldır küldürParem zaten prosun neyi istiyorsun
Kimse başkası için istemedi belki kabul ederBenim yerime sen yaz cemoşum görürsen onu kabul ediyor mu acaba
İç iç canım aksatma onu 2 kere doldur iç hemde günde1.5 litrelik şişe aldı arkadaş koydu yanıma içmeye çalışıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?