Bende iyiyim canım yok daha gelmedi haftaya inşallah gelir diye umuyorumiyiyim cnm sen nasılsın
geldimi embriyolar
yaaa.. inşallahhhhhhhhhhhBende iyiyim canım yok daha gelmedi haftaya inşallah gelir diye umuyorum
ben çok anlamıyom şu histereskopi falan ama inşallah tez zamanda güzel haberleri alırız bebişim benimBen bebelerden haber bekliyorum canım güzel haber gelirse histereskopi olcam
Evet canım babamda birkerede 11 tane falan içerdi sonra sonra düştü ilaçlr geçti gitti çok şükürde
Hayır bi de ilk doğumdan 3 5 ay sonra ikinciye hamile kalabilenler varEvett yaaa millet niye boşanıyor onu bende tak etti anladımm hakkat zaman bile olmuyorr ilkkezde böyle oldu bende dün tam olcaktıkii uyandii bize gece lazım gündüz olmuyo o iş bizimki gece uyuyobuhaftada gece çalıştığı için o iş olmadı
Aynı şehirdeyiz kuzum
Orda deniz var Kocam ölene kadar tasinmayiz muhtemelenama artık temelli benim
en azından bi 20 sene kadar
Nazlı olan kardeşimistanbul olsam herkesi sıraya dizer görüşürdüm
o nazlı
ben olsam denize töbe ederdimiOrda deniz var Kocam ölene kadar tasinmayiz muhtemelen
İyiyim çiceğimm sen nasılsın
Ay inşallah canım ya 3 tane gönderdik geçen eşime diyırum ya hepsi sağlıksız gelirse diye. Sussana diye kızıyor oda şimdi söyledin kesin gelir diyoryaaa.. inşallahhhhhhhhhhh
güzel haberlerle canm benm
ben enerjiye inananlardanımAy inşallah canım ya 3 tane gönderdik geçen eşime diyırum ya hepsi sağlıksız gelirse diye. Sussana diye kızıyor oda şimdi söyledin kesin gelir diyorkötüyede hazırlıklı olalım ama hiç konuşturmuyor ya
Yani kürtajtan kaynaklı rahimde yapışıklık olmuş benim canım. Ameliyatla onu düzelticek doktor bebelerden güzel haber gelirseben çok anlamıyom şu histereskopi falan ama inşallah tez zamanda güzel haberleri alırız bebişim benim
böbreklerine falan zarar vermedi di mi ilaçlar
Onlarr şeytan kizzHayır bi de ilk doğumdan 3 5 ay sonra ikinciye hamile kalabilenler var
Hayır nasıl olduğunu hiç merak etmiyorum da hangi arada yapabildiniz o isi
Aynı şehirdeyiz kuzum
Orda deniz var Kocam ölene kadar tasinmayiz muhtemelen
Nazlı olan kardeşim
Ay tamam tamam çok güzel düşüncem artıkben enerjiye inananlardanım
bidaha ağzına bile alma onu
Evettt kuzuişte ondan huylanıyodur
Ben ettim de asıl etmesi gereken etmedi biraz daha burnunun sürtmesi lazimben olsam denize töbe ederdim
2-3 ayda bir yapıyor heraldeArtık sık sık durumlara girip heyecanla bakıyorum kazen abi birşey paylaştımı diye ay birgün bana da gelir inşallah
etmedimiiiiiiiiiiiiiBen ettim de asıl etmesi gereken etmedi biraz daha burnunun sürtmesi lazim
aaa noluomuşki2-3 ayda bir yapıyor heralde
Denk gelirsem etiketlerim hemen
Yok nerdeeetmedimiiiiiiiiiiiii
Kız beni de etiketle cemos hint fakirleri gibi geziyorum kaç senedir2-3 ayda bir yapıyor heralde
Denk gelirsem etiketlerim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?