Iyi kuzumm ya koşuşturiyoruzz biyandan yorgunumm biyandan hava cok sicak ben pişiyorummNapıyım canım valla girip böyle okuyamıyorumki sayfa sayfa etiketlere bakıyorum sadece çıkıyorum o yüzden denkleşemiyoruz işte anneme geldim bugün senden naber nasılsın almiş hanım nasıl
İyiyim perim bende merak ettim seni yazayım dedimİyiyim çiceğimm sen nasılsıntedavim şuan haber bekliyorum canım embriyolardan sağlıklı gelirse histereskopi olucam
ruhumuz fakirKız beni de etiketle cemos hint fakirleri gibi geziyorum kaç senedir
siz kırmızılar bizim ne çektiğimizi anlamazsınız paremNe diyonuz fakir
Hahhahaha onun muhabbetimisiz kırmızılar bizim ne çektiğimizi anlamazsınız parem
evetHahhahaha onun muhabbetimi
İnşallah görürüm bende ahaha2-3 ayda bir yapıyor heralde
Denk gelirsem etiketlerim hemen
Ay sorma bu birkaç gün iyice ısındı hava. Hayırdır neye koşturuyonuz canımIyi kuzumm ya koşuşturiyoruzz biyandan yorgunumm biyandan hava cok sicak ben pişiyorumm
ah canım inşallah güzel haberler hayırlısıylaYani kürtajtan kaynaklı rahimde yapışıklık olmuş benim canım. Ameliyatla onu düzelticek doktor bebelerden güzel haber gelirse
Bol su içti kuzum verebilme ihtimali oluyor ama bol su iç hiç aksatma
Yazarım tabi canım benimİyiyim perim bende merak ettim seni yazayım dedim
Oh hayırlı haberlerle gel kuzum
Mutlaka yaz merak ederimmmmm
Yanında şişen hep dursn canım. Öyle olunca aklında oluyor insanın sğrekli içiyor. Diğer türlü olursa içemezsinah canım inşallah güzel haberler hayırlısıyla
içmeye çalışıyom ama nerdeeee
pro olunca noluyo mesela pro mu veriyolar içmek içinevetnosla biz kaldık
mucizeyi saymıorum sallao hep fakir kalsın
Kazen 2-3 ayda bir beni küçümsemeyin ne isterseniz olur yazıyor yetişen proluk istiyoraaa noluomuşki
1.5 litrelik şişe aldı arkadaş koydu yanıma içmeye çalışıymYanında şişen hep dursn canım. Öyle olunca aklında oluyor insanın sğrekli içiyor. Diğer türlü olursa içemezsin
oowwwwwwwwwKırmızı olmak böle bi sii
bilmiyorum ozmom ben hep fakirim hiç yaşamadımpro olunca noluyo mesela pro mu veriyolar içmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?