Tamam ama ben kapatıp bı daha açamam bunun altınıGozlemle arada duduk yerinden su falan gelirse kapat baharını bekle sonra kapağı yika tekrar kapat
Tamam ama ben kapatıp bı daha açamam bunun altını
En azından yarım saatte pişmesini umuyorum
En son parenin düdüklüsü patlamıştıseni çok iyi anlıyorum.
Bende sırf bu korku yüzünden Fissler düdüklü aldım patlamıyor diye sonrada yurt dışına geldim çok kullanamadım şimdi sen diyince düdüklü canım çekti cemosummmEn son parenin düdüklüsü patlamıştı
Yıllardır kullanmıyorum korkudan
Ayy fissler patlamiyo mu emin misin tinosummmBende sırf bu korku yüzünden Fissler düdüklü aldım patlamıyor diye sonrada yurt dışına geldim çok kullanamadım şimdi sen diyince düdüklü canım çekti cemosummm
Evett pare tavukları patlattıEn son parenin düdüklüsü patlamıştı
Yıllardır kullanmıyorum korkudan
Yok cemosummm öylede kolay kii nohutu 8 dk da pişiriyor meselaAyy fissler patlamiyo mu emin misin tinosummm
Gidip onu bari alayım
Ama inşallah pişmişse bu yemek azıcık cesaretle kullanır düdüklü sende başla ona göre
Az kalsın bende kemikleri patlatacaktimEvett pare tavukları patlattı
Oh kolay gelsin kuzummmBugün daha Iyim kuzumm ev yerlestiriyorum sen nasılsın balımmm
15 dakika da yemek yapıyoruz diyo herkes tinosumYok cemosummm öylede kolay kii nohutu 8 dk da pişiriyor meselapişirme süreleri var çok kısa ilk aldık bilemedik et haşlamak için süreyi diğerleri gibi uzun tuttuk etler liflere ayrılmıştı
Anlık cemosum15 dakika da yemek yapıyoruz diyo herkes tinosum
Ben saatlerce uğraşıyorum ama korkmazsam yaparım
Bakalım ben etler nasıl oldu iyi olduysa herkese hava atarım
İnşallah saliş ya nasip bakalım umutlu değilim ben ama fazla neyseTatil armağanıni verecek desene ins.
Şükür Tinnoşum
Bu kadın mutfak için yaratılmış dostlarrrŞükür Tinnoşum
Ahahahahaha öyle girip baktım kankişimmmet tantuni yapmaya gidiyorum
Evet ya . Her eve lazım bir linosBu kadın mutfak için yaratılmış dostlarrrkolay gelsinnnn linoşuummm geldim gidiyorum dedin yanii
Aynen kuzum yaOh kolay gelsin kuzummm
İyiyim bende birtanem ev işleri bitmiyordu
Şimdi yemek telaşı
Bugün biraz daha iyim bitanem ev yerlestirmeye başladımCanım benimm.nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?