Hayırlı olsun böyle pozitif gördüğünü doğum yaptığını da okuyalım inşallah
Ay inşallah canım ya. Benim biraz modum düştü 1 tane olunca ama doktor çok güzel dedi bakalım inşallah oda beni kabul eder

Bende bı cesaret kullanmaya başladım parem dün hep aklımda sen vardın
Burda da konuştuk parenin düdüklüsü patladı diye vallahi korkudan mutfağa giremedim
Inan ki halen o korkuyu atlatamıyorum
Özellikle kurban bayramında beler yaşadım aman Allah korusun cidden korkunçtu
Dikkat et kuzum

Parem bende çok korkuyorum ama pratik oluyor diye kullanayım artık dedim
Bu yeni çıkan düdüklerde patlama olmuyor diye beni ikna ettiler
Kuzum çok güzel pişiriyor çabuk pişiriyor evet pratik cidden büyük kolaylık inşallah sen yaşama kimse yaşamasın
Ben yaşadım allahtan balkonda patladı kimse yoktu
Ben korkuyorum ama kullanmıyormuyum hemde nasıl kullanıyorum
Yapacak bir sey yok

ben hala kullanamıyorum
ilk günki daha jelatininde

ay..
Allah korusun
Kısın patladı tavuk koymuştum yemek yarışması için balkona bi ses geldi balkonun her yeri tavuk suyu balkon cam balkon her yer yağ oldu burda paylaştım Allahtan balkondu ve kimse yoktu
Böyle bir şey atlattim kuzum ya

Parem bende çok korkuyorum ama pratik oluyor diye kullanayım artık dedim
Bu yeni çıkan düdüklerde patlama olmuyor diye beni ikna ettiler
Ayyy bende çok korkardımm ya
Ama karacadan yeni aldığım cok iyi bigün acılmadı ve hiç patlamadı sıkişma olduğu zaman kendi açmayı musade etmiyo asıl dün sût mısır ettim düdüklüde 20 dkda pişirdi okadsr güsel olduki ve alıştıma hatta kaç dk yapılıyo klavuzda yazıyor bile ben çok memnunum

Benim düdüklü hisarin harika pişiriyor çabuk pişiriyor servise verdim düzelttiler yenisini yolladılar şükür bir şey olmadı
Çok kullanışlı elcom ama biliyorsun ben bi korku atlatınca tedirgin oluyorum
Afiyet olsun çok severim mısır haşlamasini

Inan ki halen o korkuyu atlatamıyorum
Özellikle kurban bayramında beler yaşadım aman Allah korusun cidden korkunçtu
Dikkat et kuzum
Ettendemi patladı parem. Benimkinde de et haşlarken su fışkırttı birkere. Patlama olmadı ama o korku bana yetti görünce. O zamandan beri pek içim rahat kullanamıyorum bende

Allahh daha yaşatmasınn paree düdüklü gene korkutuyorr normalde ben alıştım simdide bide suyu dokmeden açmısım kapagını sonradan jeton düştü unutmuşumm kenarda 15 dk bekletmiştim çünkü
Beraber olaydı paremmm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…