Ay inşallah canım ya. Benim biraz modum düştü 1 tane olunca ama doktor çok güzel dedi bakalım inşallah oda beni kabul ederHayırlı olsun böyle pozitif gördüğünü doğum yaptığını da okuyalım inşallah
İnşallah parem inşallahhAyyy perim hadi inşallah kuzum bitanem inşallah herşey yolunda gider bebeğim
Inan ki halen o korkuyu atlatamıyorumBende bı cesaret kullanmaya başladım parem dün hep aklımda sen vardın
Burda da konuştuk parenin düdüklüsü patladı diye vallahi korkudan mutfağa giremedim
ben hala kullanamıyorumKız düdüklüden korkuyorum dün bütün gün kızlardan kurs aldım sonunda bı yemek piserebildim
ay..Düdüklü mu ay aman cemosss geçen kışın biliyorsun patladı büyük kazadan döndüm
Aman dikkat et
Parem bende çok korkuyorum ama pratik oluyor diye kullanayım artık dedimInan ki halen o korkuyu atlatamıyorum
Özellikle kurban bayramında beler yaşadım aman Allah korusun cidden korkunçtu
Dikkat et kuzum
Bende bı cesaret başladım kullanmaya ama gerçekten çok korkunçben hala kullanamıyorum
ilk günki daha jelatininde
ay..
Allah korusun
Kuzum çok güzel pişiriyor çabuk pişiriyor evet pratik cidden büyük kolaylık inşallah sen yaşama kimse yaşamasınParem bende çok korkuyorum ama pratik oluyor diye kullanayım artık dedim
Bu yeni çıkan düdüklerde patlama olmuyor diye beni ikna ettiler
Yaaaaaaa tesadüfen hi griiyim bakayımm dedim hissetmişim demekkii canım benimm3 embriyo göndermiştik biri sağlıklı gelmiş kızlar. Doktor çağırdı süreci planlamak için cumartesi gidicez nasipse
Kısın patladı tavuk koymuştum yemek yarışması için balkona bi ses geldi balkonun her yeri tavuk suyu balkon cam balkon her yer yağ oldu burda paylaştım Allahtan balkondu ve kimse yoktuben hala kullanamıyorum
ilk günki daha jelatininde
ay..
Allah korusun
Ayyy bende çok korkardımm yaParem bende çok korkuyorum ama pratik oluyor diye kullanayım artık dedim
Bu yeni çıkan düdüklerde patlama olmuyor diye beni ikna ettiler
Benim düdüklü hisarin harika pişiriyor çabuk pişiriyor servise verdim düzelttiler yenisini yolladılar şükür bir şey olmadıAyyy bende çok korkardımm ya
Ama karacadan yeni aldığım cok iyi bigün acılmadı ve hiç patlamadı sıkişma olduğu zaman kendi açmayı musade etmiyo asıl dün sût mısır ettim düdüklüde 20 dkda pişirdi okadsr güsel olduki ve alıştıma hatta kaç dk yapılıyo klavuzda yazıyor bile ben çok memnunum
Çektim seniYaaaaaaa tesadüfen hi griiyim bakayımm dedim hissetmişim demekkii canım benimm
Ettendemi patladı parem. Benimkinde de et haşlarken su fışkırttı birkere. Patlama olmadı ama o korku bana yetti görünce. O zamandan beri pek içim rahat kullanamıyorum bendeInan ki halen o korkuyu atlatamıyorum
Özellikle kurban bayramında beler yaşadım aman Allah korusun cidden korkunçtu
Dikkat et kuzum
Allah niyetine göre nasip etsin inşallah cnmOrta kuzum yaaa,sınav anında çok heyecan yapıyorum ben
Rabbim sevindirsin balpeyim benim,gönlüne göre olsunÇektim seniya inşallah oda beni kabul eder joumm
Allah razi olsun canimin içi, napalim içim çok rahat valla. Allah ne yazdiysa o. Ben elimden geleni yaptım. Yine girerim ki nolacakAllah niyetine göre nasip etsin inşallah cnm
Edecekkk nasipse allahımmm duamiz seninle guzel kuzumm sen sadece içini ferah tutt emiiiÇektim seniya inşallah oda beni kabul eder joumm
Allahh daha yaşatmasınn paree düdüklü gene korkutuyorr normalde ben alıştım simdide bide suyu dokmeden açmısım kapagını sonradan jeton düştü unutmuşumm kenarda 15 dk bekletmiştim çünküBenim düdüklü hisarin harika pişiriyor çabuk pişiriyor servise verdim düzelttiler yenisini yolladılar şükür bir şey olmadı
Çok kullanışlı elcom ama biliyorsun ben bi korku atlatınca tedirgin oluyorum
Afiyet olsun çok severim mısır haşlamasini
İnşallah canım benim aminRabbim sevindirsin balpeyim benim,gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?