İnşallah bebişim Allah razı olsun inşallahEdecekkk nasipse allahımmm duamiz seninle guzel kuzumm sen sadece içini ferah tutt emiii
Herşey çok güzel olcakİnşallah bebişim Allah razı olsun inşallah
Yok kuzum tavuk koymuştum bütün sular tavana cam balkondu camlara perdeler stor her yer yağ oldu her yer düdüklü kapağını kaydırmış üste ayar yeri var orası fırlamış tavana ordan yere düşmüşEttendemi patladı parem. Benimkinde de et haşlarken su fışkırttı birkere. Patlama olmadı ama o korku bana yetti görünce. O zamandan beri pek içim rahat kullanamıyorum bende
Nicee sağlıklı mutluluklu bebeklii senelerinize meralımm Rabbim hep mutlu etsiinn siziiiGünaydıninşallah balimmmm 1 ağustos benim evlilik yıl dönümüm
Günaydınnnnnn paremmm bende sana mutluluk sağlık huzurr getirmesini diliyorumm
Cookiie
@ASSOSyal
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Günaydın kizlar herkese musmutlu haftalar diliyorum
❣❣❣ ⚘⚘⚘
Perişimmm ne güzel bir haber bu maşallah Rabbime şükürler olsunnn o mucize sana can kan olsun aminnn3 embriyo göndermiştik biri sağlıklı gelmiş kızlar. Doktor çağırdı süreci planlamak için cumartesi gidicez nasipse
Aminn inşallah kuzum aynı dilekler benden sana balımmmNicee sağlıklı mutluluklu bebeklii senelerinize meralımm Rabbim hep mutlu etsiinn siziii
Amann kuzumm yaa buna şükür geçmiş olsun Allah kolaylık versin paremmYok kuzum tavuk koymuştum bütün sular tavana cam balkondu camlara perdeler stor her yer yağ oldu her yer düdüklü kapağını kaydırmış üste ayar yeri var orası fırlamış tavana ordan yere düşmüş
Balkon savaş alanı gibi olmuştu
Saolasin bitanem böyle bir şey yaşadım bir daha ne bana ne kimseye ysatmasin çok korkmuştumAmann kuzumm yaa buna şükür geçmiş olsun Allah kolaylık versin paremm
Ay çok kötü bu düdüklüler. Ben farkettim fışkırtırkwn hemen altını kapattım. Farketmeseydim benimde öyle olabilirdi. Benimde dolaplR falan hep su olmuştuYok kuzum tavuk koymuştum bütün sular tavana cam balkondu camlara perdeler stor her yer yağ oldu her yer düdüklü kapağını kaydırmış üste ayar yeri var orası fırlamış tavana ordan yere düşmüş
Balkon savaş alanı gibi olmuştu
İnşallah güzel tinim inşallah hepimiz güzel haberlerle sevinelimPerişimmm ne güzel bir haber bu maşallah Rabbime şükürler olsunnn o mucize sana can kan olsun aminnn
Gecmis olsun canımSaolasin bitanem böyle bir şey yaşadım bir daha ne bana ne kimseye ysatmasin çok korkmuştum
Kızlar bu hareketli fotoları nasıl ekliyorsunuz
İlmek ilmek işlemiştimmEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
Cookiie al kuzummm @Fatmazell benimde iphone bu şekılde oluyor tarayıcı opera olsunn bende safariden yapıyordum ama bugun olmadı
Benm iphone değeelll amaİlmek ilmek işlemiştimmal balonum
Olsun kuzum andorid de olur sen bir denee adım adımBenm iphone değeelll ama
Bende çok korkuyorum düdüklü den onun için hiç kullanmıyorumSaolasin bitanem böyle bir şey yaşadım bir daha ne bana ne kimseye ysatmasin çok korkmuştum
Aminn inşallah bitanem hepimizin
Bana sevgi pıtırcığı mı oldun
Olley bebikk geliyorr3 embriyo göndermiştik biri sağlıklı gelmiş kızlar. Doktor çağırdı süreci planlamak için cumartesi gidicez nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?