Şaka gibi ama gerçek
Valla böle olmaz ki dedim
Seneye evlenecek olanlar şimdiden eşya almaya başladılar evlenecekleri bildikleri için şimdi geçen seneden bu sene fiyati 5 katı
Senin çeyizin hazir mi kelebegim
sıfır değilim migim ama herşeyimde tam değil iyi ki zamanında almışım onları da

Böyle daha hayırlıdrı belki kuzun

Lelelelelelelelelele paremmmm oyy oyyyy şimdi buna dutum da bi zılgıt çalaydı ohh D u t
hangi şarkı bu kurabiye
Nil karaibrahimgil in şarkısı canım. Yukarıda atmıştım parişime. Malum yeni doğdu ya bebiş dünyaya alıştırnaya çalışıyoruz
Hahha mucizee bence kaçmalısın

Hahhah he D u t olsaydı offff ama neti yok bebemin

Mucize kayboldu zaten

heee yok bizim şirket engelliyo bazı şeyleri de göremiyom, o yüzden sordum

Oyu benim parem bugünmü doğmuşşş doğumngünün kutlu olsun güzeller güzeli parişim yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin ömrün kalbin gibi gecsin seni çok seviyoruz yaşlansanda yaşlanmasanda bizimm biriciikkk parişimizzsinn

Yaaa perim teşekkürler kuzum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi

Yok kaynanam da aldı koltuk takımı daha geçen ay hemde hemen 3 bin lira artmış düşün aynı yerden aldık hem
Yılda zam yalan oldu aylık zam oldu artık herşey pahallı
Bends şimdi Aynı şeyi geçiriyordum aklımdan. 5 6 ay önce su arıtma taktıralım diye başının etini yedim taktırmadı o zaman annemler 1300e taktırmışlardı. Dün konuşurken öyle hergün su taşıyoruz eve taktırmadık şunu dedimde taktırası geldi adamında babamla konuştum şimdi 2500 olmuş fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…