hahahah camı da açmıyoruz yani. bence de biz burada türeyelim diyolar türüyolarbazen kendi kendilerine türediklerini düşünüyorum
geçmiş olsun canımKız öpme beni covidin ben
çok geçmiş olsunKız öpme beni covidin ben
Sağol canım geöti artık 1 haftadır hasstaydım kendimi karantinaya almıştım zaten de koku alamadığımı farkettim emin oldum covid olduğımageçmiş olsun canım
Sağol canımçok geçmiş olsun
iyi misin peki?Sağol canım
Çok şükür artık iyiyim geöen hafta pazardan beri hastayım canım grip gibi. Griptir falan diye emin olamadım eşimde de birşey yoktu hiç test vermedim o yüzden ama kimaeyle gmrüşmedim bu süreçte. Sonra cumartesi farkettim koku alamıyorum ama diğer bütün rahatsızlıklarım düzelmiştii ya bu kadar geç gidermi koku anlamadımiyi misin peki?
Geçmiş olsun canım benimKız öpme beni covidin ben
hadi yaÇok şükür artık iyiyim geöen hafta pazardan beri hastayım canım grip gibi. Griptir falan diye emin olamadım eşimde de birşey yoktu hiç test vermedim o yüzden ama kimaeyle gmrüşmedim bu süreçte. Sonra cumartesi farkettim koku alamıyorum ama diğer bütün rahatsızlıklarım düzelmiştii ya bu kadar geç gidermi koku anlamadım
5. Günmü gidermiş canım. Pazar rahatsızlandım ben. Cumartesi yani 6. Gün koku almadığımı farkettimGeçmiş olsun canım benimkoku 5 gün gidermiş ondandır yani
Evet canım5. Günmü gidermiş canım. Pazar rahatsızlandım ben. Cumartesi yani 6. Gün koku almadığımı farkettim
Yok canım. Dün değil önceki pazar rahatsızlandım boğaz yanmasıyla. Günden güne kötüleştim cumaya kadar sonra toparladım cumartesi koku almadığımı farkettim. Bugün 9. Günüm oluyor sanırım daha yokhadi yao kadar değişik bir şey ki herkeste farklı şeyler gösteriyo işte. seninki de çok ilginç olmuş. koku hala yok mu şimdi ?
Aa o zaman doğrudur. Ben çoğu kişi koku almadığında falan covid olduğunu farkediyor diye gördüm hep o yüzden diyorum Alkah allah nasıl sınradan giderEvet canımöyle okumuştum
Kuzum sen erken fark etriğin için anlamışsın hemenAa o zaman doğrudur. Ben çoğu kişi koku almadığında falan covid olduğunu farkediyor diye gördüm hep o yüzden diyorum Alkah allah nasıl sınradan gider
ah kıyamamYok canım. Dün değil önceki pazar rahatsızlandım boğaz yanmasıyla. Günden güne kötüleştim cumaya kadar sonra toparladım cumartesi koku almadığımı farkettim. Bugün 9. Günüm oluyor sanırım daha yok
Oyy kız o ne Allah korusun yemeği unutsam ocakta yansa bitse kül olsa kokusunu duymucamKuzum sen erken fark etriğin için anlamışsın hemen1 ay 2 ay sürer gelmesi
Amin canım benim rabbim sizlere uğratmasın inşallahah kıyamamrabbim acil şifalar versin inşallah
ben de geçirdim 2 ay önce ama hiçbir şeyim yoktu maşallahım vardı yaniAmin canım benim rabbim sizlere uğratmasın inşallah
Ah ne güzel ben biraz ağır gecirdim sanırım ya 4 5i günü konuşurken nefes yettiremiyordum telefonda arıyorlardı zor açıyordumben de geçirdim 2 ay önce ama hiçbir şeyim yoktu maşallahım vardı yanitemaslıyım diye yaptırmıştım pozitif çıktım hiç belirtisiz geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?