- 19 Kasım 2020
- 22.290
- 48.599
- 598
Amin canım benim aynen öyle vallaİlla ki düzene giriyo demek ki inşallah bizlerde zorlanmayız. Ay benim oğlan çok kıskanç bırak kardeşi tv de bişeye gülerken bile kıskanıyobabasıyla yan yana oturmayı geçtim konuşmak gülmek falan yasak
Amin amin kuzum inşallah bekleyenlerden de güzel haberler alırsak sevincimiz tam olacak
Oo tamam kaptan hemennnönümüzdeki ay gelirim müjdeli haberle
İyim şükür paremBen iyiyim günlük telâşlar sen nasılsın magnicim⚘
Kurabisim hamdolsun iyi gidiyor sen nasılsınAy parem he ya bende ağzımı açmaya korkuyorum ne kınadıysam yaşıyorum hahah
Hahah arkandan geliyorum bekle sen 3ü de yap
Ayy magnim napıyon nası gidiyo
Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim için
Hemde hiç durmaz varua dilinden kurtulamayız
4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yine
Amin canımm inşallah zorlanmazsın. Benim kızda aşırı kıskanç. Çok korkuyordum tepkilerinden beklediğim kadar olmadı şükürİlla ki düzene giriyo demek ki inşallah bizlerde zorlanmayız. Ay benim oğlan çok kıskanç bırak kardeşi tv de bişeye gülerken bile kıskanıyobabasıyla yan yana oturmayı geçtim konuşmak gülmek falan yasak
Ahhaha öyle de oldu zatenEyvah eyvah tam mama/meme reddi
Anaa kız ben bunu yanlış topiğe atmışımEki Görüntüle 3684994
Hahah bende size çakma foto ile eşlik edimaslında dün çekecektim ama oğlum sağolsun kahveyi zor içirdiği için foto moto nerdee
İyiyim bende kuzum ikiz bordo bereliler napıyo bakalımİyim şükür paremrabbim iyiliğini versin kafam rahata erdi kkye dondum
Kurabisim hamdolsun iyi gidiyor sen nasılsın
İnşallah kuzum bende bazen diyorum belki tam tersi şaşırtır kıskanmaz o kadar bazen diyorum İnşallah nefes aldırır çocuğaAmin canımm inşallah zorlanmazsın. Benim kızda aşırı kıskanç. Çok korkuyordum tepkilerinden beklediğim kadar olmadı şükürNe kadar yaşı büyük olsada illa yapıyorlar kardeş kıskançlığı, umarım kolay atlatırız
Kız varya alarm kurmuşun gibi zamanı gelince başlıyor süresi bitince pat diye geçiyor inan kiAhhaha öyle de oldu zaten
Sus kıızzz zor içirdiği içinmiş sen yıllardır atmıyonn
İnşallah öyledir yani kalktım toplandım anama geldim yoksa tımarhaneye gidicektimKız varya alarm kurmuşun gibi zamanı gelince başlıyor süresi bitince pat diye geçiyor inan ki
Afiyet olsun
Sunum harika amaEki Görüntüle 3684994
Hahah bende size çakma foto ile eşlik edimaslında dün çekecektim ama oğlum sağolsun kahveyi zor içirdiği için foto moto nerdee
Haha kız öyle günlük içmiyim kiSus kıızzz zor içirdiği içinmiş sen yıllardır atmıyonn
Şair burada ne demek istedi acabaAfiyet olsun🌫
He bundan sonra öyle fake fotolarla eşlik etcem ahahahSunum harika ama
Öyle öyle kuzum inşallah çabucak biterİnşallah öyledir yani kalktım toplandım anama geldim yoksa tımarhaneye gidicektim
Ahahah biz belli ederiz yaŞair burada ne demek istedi acaba
He bundan sonra öyle fake fotolarla eşlik etcem ahahahgelen giden yiyodu bizi sahne fotolarla bide ben sizi yiyim
2. düşünüyorsun dimiİnşallah kuzum bende bazen diyorum belki tam tersi şaşırtır kıskanmaz o kadar bazen diyorum İnşallah nefes aldırır çocuğabakalım nasip
Hahaha sonra ciddi ciddi beni şikayet ediyorlarmış hesabım kapanıyomuş falanAhahah biz belli ederiz yaakıllının biri gelir bu resim sana ait değil der savaş çıkar
Düşünüyorum kuzum önümüzdeki ay gelcem hamileyim diye coo ya söz verdim2. düşünüyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?