Geçmiş olsun canım benimYigit ali için kontrolu vardı bide boyu biraz yavas uzuyodu onun kontroluydu vitamin veriyorum hergün
Kız o herşeyi halleder atom karınca gibi maşallahYaaagece beşik sallarız bana katılır parem yapcak yok
Perim senin yavrucan nasıl iyimiÇok zor biyandna cocuk yoğunbakımda sen toparlanamıyosun. Sürekli 1.5 saat yol gidiyorum yanına ama gel bana sor. Yoğunbakım doktoru diyodu 350 değerdeki enfeksiyonla sen yerlerde sürünmen lazım buraya nasıl geliyosun
Ay parem he ya bende ağzımı açmaya korkuyorum ne kınadıysam yaşıyorum hahahBi horon grubu olurlar
Bak sana 3. Geliyor diye korkmuş....bu kadar kınamanın başına 4 de gelir
Tövbee kııazzz daha neler
Hahah arkandan geliyorum bekle sen 3ü de yapSana inandımm sana güvendiimm
Ayy magnim napıyon nası gidiyoUnutulmamak ne kadar güzel şeykızlar nasılsınız
Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim içinEvet canım 3aylik olacak bu ayın sonunda. Senin oğlanla benim kız(ortancam) aynı mayıs 2022de doğdu diye hatirliyorum
Hemde hiç durmaz varua dilinden kurtulamayızKesin olcak olan o
4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yineSezeryan benim için kötü anılar barındırıyo yaa bidaha yapsam normal yapabilirmiyim acaba
Yap kızzz geliyorummAy parem he ya bende ağzımı açmaya korkuyorum ne kınadıysam yaşıyorum hahah
Hahah arkandan geliyorum bekle sen 3ü de yap
Ayy magnim napıyon nası gidiyo
Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim için
Hemde hiç durmaz varua dilinden kurtulamayız
4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yine
Aynen benim oğlanla aynıydı. Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler o miss kokuluyu öp bizim için
Bebe den gelebilirsem gelirim@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Jou
@D u t
Kızlar burayı kaynatmisiniz ne güzel olmuşkeşke eskisi gibi olsa ama o geçti gitti
Ne güzeldi bizim dönemimiz sabaha kadar muhabbet ederdik
Şimdi o neşe enerji yok galiba biz nüydük ve kirlendi dünya biz bile yabancı olduk
Herkes iyi oksun sağlık olsun da ara ara bitimiz ses Cikaralim bende uzun zamandır sitede yoktum dün girdim dua grubu yapmak için annemin babamın benim sağlık sorunlarım oldu fiziğe gittik derken biraz nefes alabildim
Kurbik ⚘ beni dürtü ama giremedim muhabbet yaptığınız zaman
Sevindim herkes iyi şükür özledim hepinizi
Aşağıdaki kızlar nerdesiniz siz mucizem saliha kızlar iyimisiniz
Buralardaysanız bir ses verin
@bir mucizee
Madammor
@Saliha40
@My_Moonlight06
karamel Latte
@Nefes0858
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@Magnifiaque
Ohh miss kokusu geldiöperim canım kurbişimm
Eyvah eyvah tam mama/meme reddiBebe den gelebilirsem gelirimcanımızı okuyor 4. Ay atagı
He valla sorma elcom çok şükür bugünlereOoyyy benim güçlü bacikomm yaa bak şimdi kocaman olduu duvarlara tırmanıyoorrr
Çok şükür parem iyi 1 yaşında bir cimcime olduPerim senin yavrucan nasıl iyimi
Aman yine kesecekler o zaman napalım bidaha nasip olırsaAy parem he ya bende ağzımı açmaya korkuyorum ne kınadıysam yaşıyorum hahah
Hahah arkandan geliyorum bekle sen 3ü de yap
Ayy magnim napıyon nası gidiyo
Hemde hiç durmaz varua dilinden kurtulamayız
4 5 sene sonra sanırım denenebilir ama dikiş falan patlayanlar oluyormuş aman korkarım ben yine
Olur inşallah kuzum kolaylıkla sağlıkla yeniden yaşarız o günleri daha güzel anılarımız olur inşallah bu defaAman yine kesecekler o zaman napalım bidaha nasip olırsa
Yermii bu mervooo diyorsunnHahah bu defa da sen beni kandır
İlk başlarda yaptı biraz ama gecti. İllaki yapiyorlar 8yaşında oğlum o bile yapti halbuki doğmadan o kadar konuştum akıllıda, ama iste oluyor derslerinde bocalamisti şimdi düzeltti şükür.Ohh miss kokusu geldipeki kıskançlık oluyor mu kuzum
İnşallah inşallah kurabiyem ben daha hemen düşünmemde rabbim önce isteyen herkese versinOlur inşallah kuzum kolaylıkla sağlıkla yeniden yaşarız o günleri daha güzel anılarımız olur inşallah bu defabenim de pek parlak değil doğum hikayem
İlla ki düzene giriyo demek ki inşallah bizlerde zorlanmayız. Ay benim oğlan çok kıskanç bırak kardeşi tv de bişeye gülerken bile kıskanıyoİlk başlarda yaptı biraz ama gecti. İllaki yapiyorlar 8yaşında oğlum o bile yapti halbuki doğmadan o kadar konuştum akıllıda, ama iste oluyor derslerinde bocalamisti şimdi düzeltti şükür.
Amin amin kuzum inşallah bekleyenlerden de güzel haberler alırsak sevincimiz tam olacakİnşallah inşallah kurabiyem ben daha hemen düşünmemde rabbim önce isteyen herkese versininşallah ikinciler hiç anlamadan çok kolay anlatabileceğimiz doğumlar olsun
Oo tamam kaptan hemennnYappp beee beraber büyüsünleerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?