- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
koku biraz geç gelebilir canım arkadaşımın birkaç ay sürmüştü tat ve kokunun geri gelmesi herkeste farklı semptomlar oluyorSağol canım geöti artık 1 haftadır hasstaydım kendimi karantinaya almıştım zaten de koku alamadığımı farkettim emin oldum covid olduğıma
Ay zor ya koku alamamak. Ki ben binada ne pişse kokusunu alan insandımkoku biraz geç gelebilir canım arkadaşımın birkaç ay sürmüştü tat ve kokunun geri gelmesi herkeste farklı semptomlar oluyor
bünyeden bünyeye değişiyo . vitamin falan kullanmak lazım. ben sürekli vitamin içiyorum bünyeyi koruyor benceAh ne güzel ben biraz ağır gecirdim sanırım ya 4 5i günü konuşurken nefes yettiremiyordum telefonda arıyorlardı zor açıyordum
Bende dvit omega3 falan kullanıyordum canım aslında ya. Bu ara biraz bırakmıştım hastalanınca birdaha başladımbünyeden bünyeye değişiyo . vitamin falan kullanmak lazım. ben sürekli vitamin içiyorum bünyeyi koruyor bence
Aaaa covitmisin perimAy zor ya koku alamamak. Ki ben binada ne pişse kokusunu alan insandım
Parem ya hastaydım ya zaten. Kokuda alamadığımı farkettim. O yüzden kesin diyorum artık covitmişim benAaaa covitmisin perim
hahahah bıraktığın an seni yakaladı deseneBende dvit omega3 falan kullanıyordum canım aslında ya. Bu ara biraz bırakmıştım hastalanınca birdaha başladım
Hain şey gözetliyormuşhahahah bıraktığın an seni yakaladı desenepeşindeymiş demek ki
geçmiş olsun kuzum benim dinlen yorma kendini geçer bi süre sonra yap kaybıParem ya hastaydım ya zaten. Kokuda alamadığımı farkettim. O yüzden kesin diyorum artık covitmişim ben
Dinleniyorum pariişim toparladım baya 1 haftadır yatıyordum kimseyle görüşmedim bugün 8mi 9mü ne gün oldu. Bir iki gün daha durayımda sonra çıkarım dedimgeçmiş olsun kuzum benim dinlen yorma kendini geçer bi süre sonra yap kaybı
Ay herkes yapmak istiyordur bunu he bir yakalasakal sana covid
Tadı alıyor mjsunOyy kız o ne Allah korusun yemeği unutsam ocakta yansa bitse kül olsa kokusunu duymucam
yakalarsaam muuuaahAy herkes yapmak istiyordur bunu he bir yakalasak
hahahaha yoksa kurtuluşumuz yok ondanKafasını kafasını ezeriz
Yok yokhahahaha yoksa kurtuluşumuz yok ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?