evet sonumuz o olacak. maskeleri de atacak herkes. yakında pozitif olanlara da karantina omayacak grip olacak adı
Ay maskeler atılmasın dicem ama şimdiden takan yokki hiç geRci

evet evet çok rahat şu anda herkes. maskeleri artık takmayacağız diyip serbest bıraksalar da ben bırakamam herhalde çok alıştım ona canım maskem
Yaa ben birde şalımı takıyorum üstüne maske tokasıyla maskeyi taktımmı hiç şalı iğnelememe gerek kalmıyor çok rahatldım onla

Ne iyi ettinde doğdunnnn parişimmmmmm mutlu senelere inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasınn çiçeğimmmmm

Cookiie perişim kocaman harflerle de yazmışsın ama yok inanmıyor
Yarın öbür gün doğurdum diye gelirmiş bide hahah
Ultrasonda gözükürdü diyorum ama sadece yumurtalıklara baktı diyor e kanda bakmış ya daha napsın bu doktor

Ultrasonda gözükürdü diyorum ama sadece yumurtalıklara baktı diyor e kanda bakmış ya daha napsın bu doktor
Bende diyorum kanda negatif diye ama betaya bakılmadı ki diyor diğerine kanda bakıldı benim diyor aman bence o ne dediğini bilmiyor ama şu sıralar bilerek açıyorlar gibi ya
Sağa sola sürtünüp sürtünüp geliyorlar

Hcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmış
Sürtünmeyi biliyorlar sonra ikna olmuyorlar yaa bende sürtüncem bu gidişte belki olur konu açarım burya

Hcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmış
Sürtünmeyi biliyorlar sonra ikna olmuyorlar yaa bende sürtüncem bu gidişte belki olur konu açarım burya
Hahah HCG de zaten beta değil. Onda grip misin değil misin ona bakıyorlar ahhaha gidip demek var da neyse dedim
Sürtün Sürtün işin sırrı sürtünmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…