evet sonumuz o olacak. maskeleri de atacak herkes. yakında pozitif olanlara da karantina omayacakYok yokya artık bence çokta önemsenmiyor. Kuzenimizde pozitifti doktor demiş artık grip gibi geçircek herkes. İlaçta vermiyorlaröış artık
Ay maskeler atılmasın dicem ama şimdiden takan yokki hiç geRcievet sonumuz o olacak. maskeleri de atacak herkes. yakında pozitif olanlara da karantina omayacakgrip olacak adı
evet evet çok rahat şu anda herkes. maskeleri artık takmayacağız diyip serbest bıraksalar da ben bırakamam herhalde çok alıştım ona canım maskemAy maskeler atılmasın dicem ama şimdiden takan yokki hiç geRci
HahahaAlıyorumda pek keyifli almıyorum
Yaa ben birde şalımı takıyorum üstüne maske tokasıyla maskeyi taktımmı hiç şalı iğnelememe gerek kalmıyor çok rahatldım onlaevet evet çok rahat şu anda herkes. maskeleri artık takmayacağız diyip serbest bıraksalar da ben bırakamam herhalde çok alıştım ona canım maskem
Evet canım yaa sağlıktan etmesin Allah vallaHahahane kadar önemli değil mi
Aminnnn güzelimmmEvet canım yaa sağlıktan etmesin Allah valla
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@N u r
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Magnifiaque
@Msspinkie
Ay bugün gün daha bi aydın daha bi güzel daha bi paril paril
Neden acaba derken buldum
Ben yaslaniyommmmmmmm
Ihtiyar aksi huysuz biri oluyommmmm
Doğum günüm bugun
yaşlılığa kosuyummmmm
Dostlar niye geriye gitmiyoruz da yaşlanıyoruz
Amanın bugün yaşlanma günüm
Bana pare teyze diyecekler lannn
Başımı nerelere buram ben
Kendime kareli battaniye alicam sallanan sandelye bur kedi örgü şişler
Takma dişler için bir bardak su uzak yakın gözlükleri
Anam tutun ellerimden gençliğim gidiyoreeeeeee
Ya ben hangisini beğeneyim ordaki kedimi ne o sevimli paticikEki Görüntüle 3002549
Ne iyi ettinde doğdunnnn parişimmmmmm mutlu senelere inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasınn çiçeğimmmmm
Yaa ama o kediyi mi yiyim pastayı mu seni mi yaaaEki Görüntüle 3002549
Ne iyi ettinde doğdunnnn parişimmmmmm mutlu senelere inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasınn çiçeğimmmmm
Ultrasonda gözükürdü diyorum ama sadece yumurtalıklara baktı diyor e kanda bakmış ya daha napsın bu doktorCookiie perişim kocaman harflerle de yazmışsın ama yok inanmıyor
Yarın öbür gün doğurdum diye gelirmiş bide hahah
Bende diyorum kanda negatif diye ama betaya bakılmadı ki diyorUltrasonda gözükürdü diyorum ama sadece yumurtalıklara baktı diyor e kanda bakmış ya daha napsın bu doktor
Hcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmışBende diyorum kanda negatif diye ama betaya bakılmadı ki diyordiğerine kanda bakıldı benim diyor aman bence o ne dediğini bilmiyor ama şu sıralar bilerek açıyorlar gibi ya
Sağa sola sürtünüp sürtünüp geliyorlar
Hahah HCG de zaten beta değil. Onda grip misin değil misin ona bakıyorlar ahhahaHcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmış
Sürtünmeyi biliyorlar sonra ikna olmuyorlar yaabende sürtüncem bu gidişte belki olur konu açarım burya
Bende Hahhah belki olur kız kocam yok amma olur mu olurHcgye bakıldı benim betaya bakılmadı yazmış
Sürtünmeyi biliyorlar sonra ikna olmuyorlar yaabende sürtüncem bu gidişte belki olur konu açarım burya
Vah vah boşe 2.5 yıl geçirmişimHahah HCG de zaten beta değil. Onda grip misin değil misin ona bakıyorlar ahhahagidip demek var da neyse dedim
Sürtün Sürtün işin sırrı sürtünmekte.
Sürtün kız biryerlere olurmu olur tabiki spermler çok değişik birşeyler cünkü nerden çıkcakları belli değilBende Hahhah belki olur kız kocam yok amma olur mu olur
Tobe yarabbi
Beni yeYaa ama o kediyi mi yiyim pastayı mu seni mi yaaa
Bende 4 senemiVah vah boşe 2.5 yıl geçirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?