Yorumlar çok iyi kuzum. Öyle yapıcam bakalım bendeAynen denemek için al iki kiloluk en küçükleri
Yasa netten bak born kullananlar diye
Tamam o zaman kuzu bak çözdükYorumlar çok iyi kuzum. Öyle yapıcam bakalım bende
Teşekkür ederim ballı çörek paremTamam o zaman kuzu bak çözdük
Hayır kaynanam kullandı çok memnunkızlar boron deterjanını kullandınızmı hiç
Kalktım kuzum var dışarda her yer bembeyaz muhteşem görünüyorBenim yerimede yat paremm
Ohh maşallah paremKalktım kuzum var dışarda her yer bembeyaz muhteşem görünüyor
Ben kullandım canım ama tam olarak nasıl bilmiyorumBiraz temiz içeriklere geçmek istiyorumda parecim dedim beyaz çamaşırlar için şu granül sabunlardan alsam renkliler içinde boron alsam diye ama nasıldır hiç bilmiyorum
Gelsin kurabiyem bereket her yeri hayırlısıyla sarsınOhh maşallah paremyakında buraya da gelir o zaman
İnşaAllah ParişimGelsin kurabiyem bereket her yeri hayırlısıyla sarsın
burda lodos rüzgar var başka bişey yokKalktım kuzum var dışarda her yer bembeyaz muhteşem görünüyor
Lodos dün burdaydi ne esti ama belki yağmur kar getircek rüzgar bitanemburda lodos rüzgar var başka bişey yok
Mavişim dikkat et rüzgar da çarparburda lodos rüzgar var başka bişey yok
Iyiyim canım dua listemi paylaştım kahvaltı ev işleri derken rutin şeyler balim sen nasılsınİnşaAllah Parişimsen nasılsın enercik hatun
yok canım burası açıyor artıkLodos dün burdaydi ne esti ama belki yağmur kar getircek rüzgar bitanem
çarptı zaten lodos demek benim için migren demekMavişim dikkat et rüzgar da çarpar
Bende iyim parem napim oturmaca durmaca yağmurlu havaIyiyim canım dua listemi paylaştım kahvaltı ev işleri derken rutin şeyler balim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?