Çok atarlı kişiler var ben baş edemem bana atarlı laf ederse cevap vermiyom sonra cvp vermedigimde siliyorlar öyle insan tanıdım.

kızlar boron deterjanını kullandınızmı hiç

Ben hiç kullanmadım yavrum
Biraz temiz içeriklere geçmek istiyorumda parecim dedim beyaz çamaşırlar için şu granül sabunlardan alsam renkliler içinde boron alsam diye ama nasıldır hiç bilmiyorum

Biraz temiz içeriklere geçmek istiyorumda parecim dedim beyaz çamaşırlar için şu granül sabunlardan alsam renkliler içinde boron alsam diye ama nasıldır hiç bilmiyorum
Beyazlar için granüllü kullandım durunun sabununu evet güzeldi ama born bilemiyorum

Beyazlar için granüllü kullandım durunun sabununu evet güzeldi ama born bilemiyorum
Evet onlar güzelde pahalı gelir gibi geldi komple için alsam ondan en azından renklilere onu alıyım diye şeyttimde bakayım bir belki az kg bulursam denemek için alırım

Evet onlar güzelde pahalı gelir gibi geldi komple için alsam ondan en azından renklilere onu alıyım diye şeyttimde bakayım bir belki az kg bulursam denemek için alırım
Aynen denemek için al iki kiloluk en küçükleri
Yasa netten bak born kullananlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…