Kız biri yazmış ya siz örgüt müsünüz diye hahah bence öyle lise grubu mu artık neyse bence sırayla üye olup konu açıyorlar hajah
ben birisi için topaç gibi bişi demiştim ilk banımdı
ya o değilde bunlar bu siteyi nasıl buluyor aklım almıyo yaa
ben bebeklerimi kaybetmesem araştırmasam burdan hiç haberim olmazdı

ben birisi için topaç gibi bişi demiştim ilk banımdı
ya o değilde bunlar bu siteyi nasıl buluyor aklım almıyo yaa
ben bebeklerimi kaybetmesem araştırmasam burdan hiç haberim olmazdı
Valla bilmiyorum ki canım kafalar o yönden zehir ben hep demişimdir Google da bakardım eski konular çıkardı. Vay be eskiden ne aktifmiş derdim hep gebelik ile ilgili araştırmalar yapardım meğer burada çok derin bir dünya varmış

Ay bende bendee. Hamilelikle ilgili araltırmalarımdan görüyordum. Üye olmadan okurdum sonra üye olmadan olunca birkaç fotografj falan açamadım. Üye oldum. Yüne uzun bir süre sadece hamilelikle ilgili şeyler olduğunu düşünüyordum. Durumuma birşey yazdım birgün. Allahım beğeni geliyor çıldırıyorum bu insanlar nerde kim bunlar nerde gmrüyorlar ben neden bunları göremiyorum diye

benzeri benimde başıma geldi. Şu profilin altında yazı oluyor ya oraya yazı yazmaya çalışıyorum. Neyse yazdım beğeni geliyor Allah Allah diyorum millet benim profilimi nerden buldu ne ara buldu

benzeri benimde başıma geldi. Şu profilin altında yazı oluyor ya oraya yazı yazmaya çalışıyorum. Neyse yazdım beğeni geliyor Allah Allah diyorum millet benim profilimi nerden buldu ne ara buldu
Ahahah aynı yaa sonra bir baktım ohooo neler neler varmış

Ahahah aynı yaa sonra bir baktım ohooo neler neler varmış
Hahah neler neler hemde ben durumları keşfedince bakardım kavga var okurdum üşenmeden tüm yorumları ama nickleri hep unutuyorum dikkat etmiyorum hala da öyle o yüzden adınızı falan değiştirmeyin bak zor ezberlemişim Zaten

Benim hala bazen değişesim geliyor ama çok güzel birşey bulmadığım sğrece bu iyi

Yaaa aynen ne travmalarben de araştır araştır benim gibi var mı olanlara bakıyordum ben de derdimi anlatmak istiyodm ama üye olmam gerekiyormuş Bi girdim Bi daha da çıkamadm
Evet görürsen beni dürt
Beni de dürtün
Ahahshshddjdjkd
Ben durumu keşfedeli çok uzun zaman olmadı
Hiç girmiyordum orda herkes birbirine bişey diyodu savaş alanı gibi zaten takip ettiğim topikte başka kimseyi de bilmiyordum nickler desen akılda Ayşe Fatma değil ki nerden kalssınkim kimle dost kimle düşman bilmenin imkanı yok
Ben de yazdım kimse ne beğendi ne bişi meğer herkese kapalıymış
Ben de okuyorum yaaa neden böyleyiz

Her an herşeu olabiliyor durumlarda ahah

Ben dürterim

Benim hala bazen değişesim geliyor ama çok güzel birşey bulmadığım sğrece bu iyi
Kız sorma şu sıralar bana da geliyor o istek hele hiç aklınıza gelmeyen bana hiç yakışmayan bir şey yapasım geliyor sonra diyorum neyse boşver
Hahahaha yaa çok komikiz senin nick değişti mi canım hep mi böyleydi

hayır değişmedim :) çünkü bir mucize olsun yavrumu kucağıma alayım diye bu ismi almıştım :)

Ney o ney söyle bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…