Aha kesinlikle bak çok iyi olur hee fotografada o prensesi koyTam olarak bende bilmiyorum ama değüşük olsun minnoşdan intikam alalımMinnosprenses
Aa kız aklıma geldi minnosPrenses yapim hahahhabundan daha iyi intikam olmaz herhalde
Hahah buda süper fikirAha kesinlikle bak çok iyi olur hee fotografada o prensesi koy
Neeeee bide bdv de misinnnnnKız ne Oldu yakaladın mi ?
Bdv de hahha
Ayy amma da dayak atmışım ya kahkaha attımNeeeee bide bdv de misinnnnn
Kendi topiğini bırakıp bdv de gezersin haaa
Neeeee bide bdv de misinnnnn
Kendi topiğini bırakıp bdv de gezersin haaa
Yaa ama böyle yaparsan dövememm ki. Ben seniiiibak bana hele seni yerim ha yakalarsan mucuklarim seni mincirrkm seni
Yaa ama böyle yaparsan dövememm ki. Ben seniiii
Isırırım seni mıncırırm seni yirim seniDöv ama acitma
Seninle arkadaşlığımı bitirimTam olarak bende bilmiyorum ama değüşük olsun minnoşdan intikam alalımMinnosprenses
Aa kız aklıma geldi minnosPrenses yapim hahahhabundan daha iyi intikam olmaz herhalde
Ahahah 3 ay sonra isim devir teslim töreni yaparız sonraHahah buda süper fikirminnoş bizi merdane ile kovalar artık
Hahahahh gidip yapasım geldi hahahaha hah ayyy minnoş ş ş ş şSeninle arkadaşlığımı bitirim
Minnoş delirdi çıldırdıAhahah 3 ay sonra isim devir teslim töreni yaparız sonra
Canım ağrı geçti o günlerde. Hastanede çalışan hemşire bir akrabamız vardı randevuyu öne çekmek için uğraştı biraz ama boş bir zaman bulamadı memede çok yoğunluk oluyormuş. Sonra ben ona şikayetimi anlattım eline kitle falan gelmiyorsa bence acil bir sorun yoktur dedi. Bende ağrı geçince bıraktım birşey kendi kendimide muayene ettim anneme de baktırdım birşey gelmedi. O yüzden randevu zamanımı beklemeye karar verdim he ağrırsa tekrar gidip özelde çektiricem. Ama ben femeradan falanda kaynaklanabileceğini düşündüm yaMinnoş delirdi çıldırdıkaç saklan
Kız sana ne sorcam hani göğsün ağrıyordu ya geçti mi. Kaç gündür sorayım diyorum hep bişey giriyor araya
Çok şükür canım benim evet femara yapmış olabilir bende 2 ay boyunca göğüs hassasiyeti çektim onu içtikten sonra. Senin bahsettiğin gibi ağrı değil de hani adet zamanı oluyor ya. ÖyleydiCanım ağrı geçti o günlerde. Hastanede çalışan hemşire bir akrabamız vardı randevuyu öne çekmek için uğraştı biraz ama boş bir zaman bulamadı memede çok yoğunluk oluyormuş. Sonra ben ona şikayetimi anlattım eline kitle falan gelmiyorsa bence acil bir sorun yoktur dedi. Bende ağrı geçince bıraktım birşey kendi kendimide muayene ettim anneme de baktırdım birşey gelmedi. O yüzden randevu zamanımı beklemeye karar verdim he ağrırsa tekrar gidip özelde çektiricem. Ama ben femeradan falanda kaynaklanabileceğini düşündüm ya
Bu ay son defa kullandım canım doktor kullan dedi. Bu akşam sonuncuyu içicem yarında kontrole gidicem bakalım. Birdaha da kullanmam. Nasip olursa olur olmazsa bieaz dinlenip tüp bebeğe yönlencez artıkÇok şükür canım benim evet femara yapmış olabilir bende 2 ay boyunca göğüs hassasiyeti çektim onu içtikten sonra. Senin bahsettiğin gibi ağrı değil de hani adet zamanı oluyor ya. Öyleydi
Sen içme onu çok fena ya
Hayırlısı bakalım Rabbim kolaylaştırsın inşallahBu ay son defa kullandım canım doktor kullan dedi. Bu akşam sonuncuyu içicem yarında kontrole gidicem bakalım. Birdaha da kullanmam. Nasip olursa olur olmazsa bieaz dinlenip tüp bebeğe yönlencez artık
Sağolasın kurabiyemm amin inşallahHayırlısı bakalım Rabbim kolaylaştırsın inşallahgüzel haberlere vesile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?