Minnoş delirdi çıldırdı kaç saklan
Kız sana ne sorcam hani göğsün ağrıyordu ya geçti mi. Kaç gündür sorayım diyorum hep bişey giriyor araya
Canım ağrı geçti o günlerde. Hastanede çalışan hemşire bir akrabamız vardı randevuyu öne çekmek için uğraştı biraz ama boş bir zaman bulamadı memede çok yoğunluk oluyormuş. Sonra ben ona şikayetimi anlattım eline kitle falan gelmiyorsa bence acil bir sorun yoktur dedi. Bende ağrı geçince bıraktım birşey kendi kendimide muayene ettim anneme de baktırdım birşey gelmedi. O yüzden randevu zamanımı beklemeye karar verdim he ağrırsa tekrar gidip özelde çektiricem. Ama ben femeradan falanda kaynaklanabileceğini düşündüm ya

Çok şükür canım benim evet femara yapmış olabilir bende 2 ay boyunca göğüs hassasiyeti çektim onu içtikten sonra. Senin bahsettiğin gibi ağrı değil de hani adet zamanı oluyor ya. Öyleydi
Sen içme onu çok fena ya

Bu ay son defa kullandım canım doktor kullan dedi. Bu akşam sonuncuyu içicem yarında kontrole gidicem bakalım. Birdaha da kullanmam. Nasip olursa olur olmazsa bieaz dinlenip tüp bebeğe yönlencez artık

Bu ay son defa kullandım canım doktor kullan dedi. Bu akşam sonuncuyu içicem yarında kontrole gidicem bakalım. Birdaha da kullanmam. Nasip olursa olur olmazsa bieaz dinlenip tüp bebeğe yönlencez artık
Hayırlısı bakalım Rabbim kolaylaştırsın inşallah güzel haberlere vesile olsun

Hayırlısı bakalım Rabbim kolaylaştırsın inşallah güzel haberlere vesile olsun
Sağolasın kurabiyemm amin inşallah
Bu ay reglmde bir acayip oldu kahverengi ve çok az olcak şekilde. Doktorda şehirdışındaymış muayene olamadım telefonda konuştuk başla dedi başladım. Umarım adetten kaynaklı bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…