Ben pusuya yattım sürekli takipteyim tetiğe basicagim anı bekliyordumYeter lan sevişmeyin
Bu ne herkes ilanı aşk modunda
Ben pusuya yattım sürekli takipteyim tetiğe basicagim anı bekliyordum
Ana bunu nerden buldum kız bana çok lazım oluyorkenara geç pare
Ana bunu nerden buldum kız bana çok lazım oluyor
Dut söyle laaa yoksa senin.kafaya inecek bu
Dut söyle laaa yoksa senin.kafaya inecek bu
Dut bir konuya çok ciddi bir mesaj yazmıştın mesajını görmemiştim ama adının altında yazanı gördüm komik atcaktım sana onun için az daha sonra farkettimki konu ciddiymiş▷ Smileyler: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonları - %100 ÜCRETSİZ!
llll➤ Yüzlerce harika hareketli Smileyler gifleri, resimleri ve animasyonları. Tüm hareketli Smileyler çizimleri tamamen ücretsizdir ve direk olarak bağlantı verilebilir,indirilebilir ve e-kart aracılığıyla paylaşılabilir.www.hareketligifler.net
Dut bir konuya çok ciddi bir mesaj yazmıştın mesajını görmemiştim ama adının altında yazanı gördüm komik atcaktım sana onun için az daha sonra farkettimki konu ciddiymiş
Hatırlamıyorumki birkaö gün önceben ve ciddi yorum. şaşırdım ..hangisi ola ki
▷ Smileyler: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonları - %100 ÜCRETSİZ!
llll➤ Yüzlerce harika hareketli Smileyler gifleri, resimleri ve animasyonları. Tüm hareketli Smileyler çizimleri tamamen ücretsizdir ve direk olarak bağlantı verilebilir,indirilebilir ve e-kart aracılığıyla paylaşılabilir.www.hareketligifler.net
Tinnommm ben yapamadım yaBende bunuu buldummm parişimmm
Banada öğretti ama olmadı benimCatlak-kurabiye öğretti bana da
Bir sürü seçenek çıkıyor sen hangisinde.bukdun bunları dutum▷ Smileyler: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonları - %100 ÜCRETSİZ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?