Yaaa biz günü bitirdik sen daha günün ortasındasın yetişmek çok zorCoconatım saat şuan 14:53 burda 8 saat sizden geriyimm anca yetişmeye çalışıyorum
Oyy konyalım ama orda değilmiş bizim kadar buluşamazlarOooo yoğunmuşsun
Fatma konyalı
Evet canım
Aynenn öylee kuzumm AmerikadayımYaaa biz günü bitirdik sen daha günün ortasındasın yetişmek çok zor
Ama güzel yerdesin sanki
Ahhh ne güzel ne güzel sağlık konusu haricinde çok çekici geliyor AmerikaAynenn öylee kuzumm Amerikadayımsabahtan sizi kontrol ediyorum telefonumdakı mesajlar yığılmış oluyor sonra diğer sosyal medyalar işe koyul dua topiği arada acaba ne konuştular diye merak sonra tekrar gir çık gir böyleeee
Döverim sizi şunlara bakOyy konyalım ama orda değilmiş bizim kadar buluşamazlar
AhahahVayyy havaya bak beee
Çıkışa gel şampiyon
Bana boş yumruk gösterme ben göstermem vurur gecerim
Oyy cocomm benimde gözün seni arıyordu bugünlerde iyiyim sen nasılsın
Ne yemek yapıyon gııCoconatım saat şuan 14:53 burda 8 saat sizden geriyimm anca yetişmeye çalışıyorum
Olur olurOyyyyyy kokom ama kavga ediyorduk bu olur mu şimdi
Ya canım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunOyy cocomm benimde gözün seni arıyordu bugünlerde iyiyim sen nasılsın
Olur oluryerim
Kuzum şükür bizim Türkiye ile 1 saat var herşeye yetişiyorummmmAynenn öylee kuzumm Amerikadayımsabahtan sizi kontrol ediyorum telefonumdakı mesajlar yığılmış oluyor sonra diğer sosyal medyalar işe koyul dua topiği arada acaba ne konuştular diye merak sonra tekrar gir çık gir böyleeee
Sen nerdesin linacimKuzum şükür bizim Türkiye ile 1 saat var herşeye yetişiyorummmm8 saat Amerika ile çok ya tinnimmmm çok sıkıntılı oluyor di mi çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?