belki bir gün olur, neden olmasınEvet bitanem güzel olurdu
ahahah onlar da benim gibi deseneYok kargalar pokunu yemeden uyanırlar
Ablammmmmmucizelerin mucizesi günaydın tatlı kuşum
Ülketinnos ne parem üye adı mıydı ki
heee ahahahahah valla bana uyar
ya da İtalya'da olan bir üye yok mu oraya da gidebiliriz ya da Barcelona ya da Fransa ya da AfrikaHahahaha
Allah başımızdan eksik etmesin canımohhh ne güzel. analar candır
aminnn canımm amiiinnnn. rabbim sağlıklı ömür versin onlaraAllah başımızdan eksik etmesin canım
Hayaller ve hayatlar diyesim geldi ozommmya da İtalya'da olan bir üye yok mu oraya da gidebiliriz ya da Barcelona ya da Fransa ya da Afrika
ah parem artık o kadar zor ki bu kurlarla oralara gitmekHayaller ve hayatlar diyesim geldi ozommmkeşke gitsek gezsek oralari
İsvicre norveç iskocya falanda olabilir benim sevdiğim ülkelerya da İtalya'da olan bir üye yok mu oraya da gidebiliriz ya da Barcelona ya da Fransa ya da Afrika
Kız artık türkiyede de gezemeyiz biz karnımızı doyuralım yeter ne gezmesiah parem artık o kadar zor ki bu kurlarla oralara gitmekkendime kızıyorum zamanında neden gitmedim diye
neyse üzülmeyelim biz de Türkiye'de gezeriz napalım
ay oralarda olur. ben daha yazacaktım da kısa kestimİsvicre norveç iskocya falanda olabilir benim sevdiğim ülkeler
hahahahah o kadar umutsuz muKız artık türkiyede de gezemeyiz biz karnımızı doyuralım yeter ne gezmesi
Oteller restaurantlar uçtu artık cafede actırdığımız ısıtıcılara bile para ödicekmişizhahahahah o kadar umutsuz muarabayla gitmek istesen zaten benzin uçmuş. uçakla gitmek istesen o da bi dünya para. neyse biz oturalım oturduğumuz yerde
evet ben onu şaka falan sanmıştım. doğru muymuşOteller restaurantlar uçtu artık cafede actırdığımız ısıtıcılara bile para ödicekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?