Doğruymuş haberlerde cıkmıştıevet ben onu şaka falan sanmıştım. doğru muymuş
kışın kimse bi yere gitmesin o zaman yazın zaten gerek kalmazDoğruymuş haberlerde cıkmıştı
Evett valla ben yazında kafeye gitmek yerine böyle termosa çayımı kahvemi koyup yeşilliğe gitmeyi daha çok seviyorumkışın kimse bi yere gitmesin o zaman yazın zaten gerek kalmazelektriğe zam geldi tabii birde bu ufolar çok elektrik yakıyo ondandır
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Günaydın canlarım hayırlı cumalar
2 haftanın sonunda anama gidicem mutluyum
Mwclis lokantasina gitmek lazımOteller restaurantlar uçtu artık cafede actırdığımız ısıtıcılara bile para ödicekmişiz
Yazin tatil bize iptalHayaller ve hayatlar diyesim geldi ozommmkeşke gitsek gezsek oralari
Günaydın canımHayırlı cumalar hanımlat
NedenYazin tatil bize iptal
Nasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum senGünaydın canım
İyiyim kuzum sennn nasılsın bende yarışmaya Romanya'dann katılıyorumNasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum sen
Günaydın canım hayırlı cumalar olsunGünaydınlaaar biraz geç oldu amahayirli
Cumalar herkesee
Olmuşmudur o kadarTahmin ediyom oteller 10 bin eder
Hayırlı cumalar canımGünaydınlaaar biraz geç oldu amahayirli
Cumalar herkesee
Ooo yabancı memlekettwsinİyiyim kuzum sennn nasılsın bende yarışmaya Romanya'dann katılıyorumyaşım 27 aslen Bursalıyım 14 aylık evliyim kuzunmm
SormaOlmuşmudur o kadar
Hayırlı cumalar canım
Ooo yabancı memlekettwsin
Ah canım ismimi unutmuşum ismim Selin bu aradaNasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum sen
Niye ne oldu hayirdirYazin tatil bize iptal
Pare pahallandı herşeyiNiye ne oldu hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?