Yaa güleyimde başıma gelsin
İnşallaah birgün kurbik
Bende iyiyim çok şükür canım benim napıyım evdeyim işlerimi bitirip oturuyprum biraz kitap pkuyorum biraz birşeyler izliyorum birazda burada takılıyorum
Sen neler yapıyorsun çalışıyoemusun cocpmm
Ohhh keyifler sende kitaplar izlemeler falan ne güzel yok kuzum ben çalışmıyorum şu an için ama eşimin işinden sebep çalışan biri gibiyim eşim varken buraya bakamıyorum yokkende azda olsa kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa beynim şişiyor sürekli koşturmaca bir yoğunluk olduğu içün

Evett valla ben yazında kafeye gitmek yerine böyle termosa çayımı kahvemi koyup yeşilliğe gitmeyi daha çok seviyorum
ayyy ben de bayılırım. biz eşimle flört zamanımızda pandemi vardı işte alırdık çayımızı kahvemizi giderdik deniz kenarına ya da yeşilliğe koyardık sandalyelerimizi ohh misss

Ay çok haklısın kendine vakit ayırmaya bak canım valla öbür türlü insan bunalıma girer valla

ayyy ben de bayılırım. biz eşimle flört zamanımızda pandemi vardı işte alırdık çayımızı kahvemizi giderdik deniz kenarına ya da yeşilliğe koyardık sandalyelerimizi ohh misss
Evet evet bende bayılıyorum valla o kadar iyi geliyorki yaz gelsede gitsek yine

Memnun musun peki

Memnun oldum kuzum enerjimiz tavan
Valla kuzum alışma sürecini geçtim şükür dil vardı cat pat dedim gelıssin dil dersi alıyorum mennunum şükürler olsun Türkler var çünkü canım sıkılmıyor valla enerjinize hayran kaldım kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…