Evett aynen öylee cocom yaa😍 zaten bir ara bütün mesajlara cevap veremiyorum diye geriliyodum:rolleyes:

Zeytinyağlı patlıcan bulgur pilavı çorba salata birde cacık ekledim perişim:confused:

Sen şanslısın Linoşummmm😍😍 ben kaç parçaya bölüneyim diyorum araya birde görüntülü konuşmalar da giriyor:KK8:
Yaa 😊 güleyimde başıma gelsin 😂😂
MssPARE MssPARE ile @Fatmazell buluşur
coconatt coconatt ile Minnosprenses Minnosprenses buluşur
Ya benn
Bennnn
tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif
İnşallaah birgün kurbik 🥰🤗
Bende iyiyim çok şükür canım benim napıyım evdeyim işlerimi bitirip oturuyprum biraz kitap pkuyorum biraz birşeyler izliyorum birazda burada takılıyorum🤣
Sen neler yapıyorsun çalışıyoemusun cocpmm
Ohhh keyifler sende kitaplar izlemeler falan ne güzel 🥰 yok kuzum ben çalışmıyorum şu an için ama eşimin işinden sebep çalışan biri gibiyim 😂 eşim varken buraya bakamıyorum yokkende azda olsa kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa beynim şişiyor sürekli koşturmaca bir yoğunluk olduğu içün 🤦🏻‍♀️

Evett valla ben yazında kafeye gitmek yerine böyle termosa çayımı kahvemi koyup yeşilliğe gitmeyi daha çok seviyorum 😍😍
ayyy ben de bayılırım. biz eşimle flört zamanımızda pandemi vardı işte alırdık çayımızı kahvemizi giderdik deniz kenarına ya da yeşilliğe koyardık sandalyelerimizi ohh misss 😍😍

Yaa 😊 güleyimde başıma gelsin 😂😂

İnşallaah birgün kurbik 🥰🤗

Ohhh keyifler sende kitaplar izlemeler falan ne güzel 🥰 yok kuzum ben çalışmıyorum şu an için ama eşimin işinden sebep çalışan biri gibiyim 😂 eşim varken buraya bakamıyorum yokkende azda olsa kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa beynim şişiyor sürekli koşturmaca bir yoğunluk olduğu içün 🤦🏻‍♀️
Ay çok haklısın kendine vakit ayırmaya bak canım valla öbür türlü insan bunalıma girer valla 😒

ayyy ben de bayılırım. biz eşimle flört zamanımızda pandemi vardı işte alırdık çayımızı kahvemizi giderdik deniz kenarına ya da yeşilliğe koyardık sandalyelerimizi ohh misss 😍😍
Evet evet bende bayılıyorum valla o kadar iyi geliyorki yaz gelsede gitsek yine 😍😍

Memnun musun peki 🤣

Memnun oldum kuzum 😂 enerjimiz tavan 😁
Valla kuzum alışma sürecini geçtim şükür dil vardı cat pat dedim gelıssin dil dersi alıyorum mennunum şükürler olsun Türkler var çünkü 🥲🤣 canım sıkılmıyor 🥲🤣🤣🤣 valla enerjinize hayran kaldım kuzumm 🤣🤣🤣🤣

Back
X