Haa kız Allah emibende diyanetin uzaktan eğitimleri varmış ona gidiyorsun sandım bireysel mi yoksa toplu ders mi onu soracaktım
Baya zor alışıyorum kız bekarken gitmiştim kursa okurken heyecandan kalbim pıt pıt olurdu
Ah kıyamam kuzum senin güzel kalbinden öptümHaa kız Allah emibende diyanetin uzaktan eğitimleri varmış ona gidiyorsun sandım bireysel mi yoksa toplu ders mi onu soracaktım
Baya zor alışıyorum kız bekarken gitmiştim kursa okurken heyecandan kalbim pıt pıt olurdu
Korkmuyorum kurabiyemNeeeciddi mi kız anaa
Neyse ki çok kafe restorant dolaşan biri değilim hahadediğin gibi termosa çayı koyup açık alana gitmek daha mantıklı Ohh miss gibi doğa
Ula minnoş tanışırken tüm secereni döküyorsun ya bitiyorum sana
Uğrarım arada rahatsızlık vermezsem.Gel sende katıl aramıza
Yok canım niye rahatsuz olalım kafan dağılırUğrarım arada rahatsızlık vermezsem.
Zaten diyet doğru dürüst yapamıyorum pnuda yiyim amanHahah Allah'tan yemeyecekti deseneya waffle öyle oluyor insan tokken fazla gelecek sanıyor ama başlayınca duramıyor hafta sonu kocine söyle götürsün
Napim yattım yuvarladım bilmiyorum ki nasıl geçti anlamadım akşam olmuş
Bizde öyle yaşamaya çalışıyoruz ama hayat üstümüzden silindir gibi geçiyor bazenBekarım canım çalışıyorum 33 yaşındayım engelli bir bayanım yaşamaya çalışıyorum
Hahahaha yirim seniutanmana gerek yok guzuum rahat olabilirsin
Ya önce kapıyı görmedim
Sorma santral yanlış yere bağladıhatlar karışmış kuzimmmm
Ah kıyamam kuzum senin güzel kalbinden öptüm
Hahah ödül diye düşünZaten diyet doğru dürüst yapamıyorum pnuda yiyim aman
Öyle yatıp yuvarlanınca çok çabuk geciyor kız zaten
Hahaha bu ne anammmmHahah ödül diye düşünzaten başımıza ne geldiyse ödül diye yediklerimizden geldi
O benim hiç gitmeyen göbeğimHahaha bu ne anammmm
Ah hiç bitmiyor ödüllerHahah ödül diye düşünzaten başımıza ne geldiyse ödül diye yediklerimizden geldi
O zaman devamkeeBurası iyi geldi ya eskiye göre daha iyim. Hatta bazen bi açılıyorum kapatma düğmemi bulamıyorum
Ya önce kapıyı görmedimdiyorum kim kimi yumrukluyor hoş geldiniz,,
Sorma santral yanlış yere bağladı
Cesur yürek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?