- 18 Kasım 2020
- 20.732
- 49.857
- 548
Çok tesekkur ederim ama eminim Sende öylesin canimm benimTatlısın
Günaydın günaydın
Hadiiii kalkınn sabah olduuu yeter uyuduğunuz
Ah hiç bitmiyor ödüller
Yaa bu yassııı dadlılıkkk kurabiyemmm yaaGünaydın günaydın
Uyumakla uyumamak arasında kaldığım bir sabahtan merhabalar efendim
Çok tesekkur ederim ama eminim Sende öylesin canimm benim
Sorma canım sıkılıyorum zaten ama yapacak birşey yok ne yapalımAy çok haklısın kendine vakit ayırmaya bak canım valla öbür türlü insan bunalıma girer valla
Çok şükür cocom yerinde biraz rahatsıztım toparlıyorum senin nasıl iyisin inşallahSorma canım sıkılıyorum zaten ama yapacak birşey yok ne yapalımsen nasılsın keyifler yerinde mi
Nere gidiyosn kız biz uyandık sen uykuya mıYaa bu yassııı dadlılıkkk kurabiyemmm yaagünaydınlar kuzumm bende ufaktan yol aldım gidiyorum
Ah sorma sorma bıktık şu diyetlerden keske yesek yesek kilo almasakBize kıyıyor zalım diyet listeleri
Keşke kuzumAh sorma sorma bıktık şu diyetlerden keske yesek yesek kilo almasak
Kurbişim ya 15 mm yumurta çatlarmı sence
Yok canım perşembe 15 mm 2 tane yumurta vardı pazartesi çağırdı. Ama perşembe akşamı çok aşırı kasık ağrım oldu birdaha da olmadı bekliyorum bekliyorum ağrumıyor hiç. Acaba catladımı diyorumKeşke kuzum
Çatlatma iğnesi mi verdi Dr
Hiç belli olmuyor ki canım boyutları büyürken de baya ağrı sızı oluyor. Siz yinede değerlendirseydinizYok canım perşembe 15 mm 2 tane yumurta vardı pazartesi çağırdı. Ama perşembe akşamı çok aşırı kasık ağrım oldu birdaha da olmadı bekliyorum bekliyorum ağrumıyor hiç. Acaba catladımı diyorum
Değerlendirmedim ya çatlamaz büyüyordur diye ama sonra hiç ağrımayıncada bir şüpheye düşmedim değil. Pazartesi bakalım inşallah çatlamamış olurHiç belli olmuyor ki canım boyutları büyürken de baya ağrı sızı oluyor. Siz yinede değerlendirseydiniz
Bence büyümeye devam ediyordır diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?