Süperdi canımmmm hafta da 1 çok güzell oluyor kuzum kuran okuyoruz yiyoruz içiyoruz sohbet muhabbet iyi gidiyorOlsun canım benim. Nasıl geçti günün arkadaşlarlaonline eğitimden mi aldın kursu arkadaşlar arasında mı yaptınız
Hahah nasıl güzel sevdim işte bak bide tokat atıyor yazık değil mi bana heeBu ne be
Anam iyiden korktum
Sevme beni
Dur tahlilime bakayım kuzumNoisy Girl canım o sonuçlara göre enfeksıyon var mı
Yaa çok iyiymiş canımSüperdi canımmmm hafta da 1 çok güzell oluyor kuzum kuran okuyoruz yiyoruz içiyoruz sohbet muhabbet iyi gidiyoronline eğitim alıyorum kuzum hocadan haftada 2 kez
Tamam canım bu bebiş daha yeni 2 aylık olacakDur tahlilime bakayım kuzum
Yaaaaa çatlaakkk zaten canımm ne zamandır nasıl wafle cekiyor nerden dedin aamaaaBizimde canımız waffle istemezse kafe neydi neye deniyordu onu bile unuturuz hahah
Senin günün nasıldı bakalım
Ay kurabiş yaYaa çok iyiymiş canımdiyanetin uygulaması falan mı. Ben biliyorum ama ilerletmek adına katılmak istiyorum sonra da utanırım diyorum ne bilim bilemeidm
Yerim onu ben. Yok kuzu. 5 e kadar normal sanırım çünkü bende 3-4 lökosit diyo o zaman enfeksiyonum geçmiştiTamam canım bu bebiş daha yeni 2 aylık olacak
Utanmaaa gel burayaaaYaa çok iyiymiş canımdiyanetin uygulaması falan mı. Ben biliyorum ama ilerletmek adına katılmak istiyorum sonra da utanırım diyorum ne bilim bilemeidm
Tamam canım çok sağol söyleyim arkadaşaYerim onu ben. Yok kuzu. 5 e kadar normal sanırım çünkü bende 3-4 lökosit diyo o zaman enfeksiyonum geçmişti
Haa kız Allah emiAy kurabiş yakız ne utacaksınnn kuzum Kur'an'ın okumanın utanması olmaz kuzum öyle bişi varsa muhakkak değerlendir kuzum yanlış anlaşılma olmuş ben yabancı dil Romence öğreniyorum o yüzden 2 gün online ders alıyorum kızlarla kuran okumak o haftada 1 kez bazen 2 oluyor dinaayetle uzaktan yakından alakam yok
Sorma kız niye dedim ki dimiYaaaaa çatlaakkk zaten canımm ne zamandır nasıl wafle cekiyor nerden dedin aamaaa
Benim iyidi kuzum bugün koca gün annemde kalcam dedim babam erkenden eve gelmeme sebep olduehliyetini değiştircekti parmak izi çıkmamış onun için tutanak tutmaları gerekmiş bir yakınından imza istemişler. Benim evimde nüfus müdürlüğüne yakın. Beni arada gelsene diye 1de kalktım geldim. Dedim diyo artık eve dönersin nasıl olsa seni çağırayım. Ya dönmicektim oysaki daha kahve içiyordum
En son geçenlerde arkadaşımla cafeye gitmiştik ben yemek yiyip gitmiştim o açtı birşeyler yedi bende yemicem sonra tatlı yeriz dedim. O yedi kalktık waflecıya gittik. Bana dediki benim karnım çok tok ben yiyemicem senden bir iki çatal alırım. Tamam dedim. Kız ben bir iki çatal alabildim sadece yedikce yiyorSorma kız niye dedim ki dimiunutuyoruz ben bişey demedim kedi söyledi
Haha tam zamanını bulmuş babanhep biz nazar ettik Ohh akşama da yemeğin hazır keyif yap dedik bi maşallah demedik
Bana hiç öyle gelmediKız ben çok utangacım hahah
Hahah Allah'tan yemeyecekti deseneEn son geçenlerde arkadaşımla cafeye gitmiştik ben yemek yiyip gitmiştim o açtı birşeyler yedi bende yemicem sonra tatlı yeriz dedim. O yedi kalktık waflecıya gittik. Bana dediki benim karnım çok tok ben yiyemicem senden bir iki çatal alırım. Tamam dedim. Kız ben bir iki çatal alabildim sadece yedikce yiyoro zamandan beri canım tekrar istiyor
Tüh size insan nasıl yapar bunu arkideşine
Sen naptın çatlağım peki butün nasıl geçirdin
Burada rahatım ya öyle takılıyorum ama yüz yüze falan olsak kesin şöyle olurumBana hiç öyle gelmedi
Hahahaha yirim seniBurada rahatım ya öyle takılıyorum ama yüz yüze falan olsak kesin şöyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?