Olsun canım benim. Nasıl geçti günün arkadaşlarla online eğitimden mi aldın kursu arkadaşlar arasında mı yaptınız
Süperdi canımmmm hafta da 1 çok güzell oluyor kuzum kuran okuyoruz yiyoruz içiyoruz sohbet muhabbet iyi gidiyor online eğitim alıyorum kuzum hocadan haftada 2 kez

Süperdi canımmmm hafta da 1 çok güzell oluyor kuzum kuran okuyoruz yiyoruz içiyoruz sohbet muhabbet iyi gidiyor online eğitim alıyorum kuzum hocadan haftada 2 kez
Yaa çok iyiymiş canım diyanetin uygulaması falan mı. Ben biliyorum ama ilerletmek adına katılmak istiyorum sonra da utanırım diyorum ne bilim bilemeidm

Bizimde canımız waffle istemezse kafe neydi neye deniyordu onu bile unuturuz hahah
Senin günün nasıldı bakalım
Yaaaaa çatlaakkk zaten canımm ne zamandır nasıl wafle cekiyor nerden dedin aamaaa

Benim iyidi kuzum bugün koca gün annemde kalcam dedim babam erkenden eve gelmeme sebep oldu ehliyetini değiştircekti parmak izi çıkmamış onun için tutanak tutmaları gerekmiş bir yakınından imza istemişler. Benim evimde nüfus müdürlüğüne yakın. Beni arada gelsene diye 1de kalktım geldim. Dedim diyo artık eve dönersin nasıl olsa seni çağırayım. Ya dönmicektim oysaki daha kahve içiyordum

Yaa çok iyiymiş canım diyanetin uygulaması falan mı. Ben biliyorum ama ilerletmek adına katılmak istiyorum sonra da utanırım diyorum ne bilim bilemeidm
Ay kurabiş ya kız ne utacaksınnn kuzum Kur'an'ın okumanın utanması olmaz kuzum öyle bişi varsa muhakkak değerlendir kuzum yanlış anlaşılma olmuş ben yabancı dil Romence öğreniyorum o yüzden 2 gün online ders alıyorum kızlarla kuran okumak o haftada 1 kez bazen 2 oluyor dinaayetle uzaktan yakından alakam yok

Haa kız Allah emi bende diyanetin uzaktan eğitimleri varmış ona gidiyorsun sandım bireysel mi yoksa toplu ders mi onu soracaktım
Baya zor alışıyorum kız bekarken gitmiştim kursa okurken heyecandan kalbim pıt pıt olurdu

Sorma kız niye dedim ki dimi unutuyoruz ben bişey demedim kedi söyledi
Haha tam zamanını bulmuş baban hep biz nazar ettik Ohh akşama da yemeğin hazır keyif yap dedik bi maşallah demedik

Sorma kız niye dedim ki dimi unutuyoruz ben bişey demedim kedi söyledi
Haha tam zamanını bulmuş baban hep biz nazar ettik Ohh akşama da yemeğin hazır keyif yap dedik bi maşallah demedik
En son geçenlerde arkadaşımla cafeye gitmiştik ben yemek yiyip gitmiştim o açtı birşeyler yedi bende yemicem sonra tatlı yeriz dedim. O yedi kalktık waflecıya gittik. Bana dediki benim karnım çok tok ben yiyemicem senden bir iki çatal alırım. Tamam dedim. Kız ben bir iki çatal alabildim sadece yedikce yiyor o zamandan beri canım tekrar istiyor

Tüh size insan nasıl yapar bunu arkideşine
Sen naptın çatlağım peki butün nasıl geçirdin

Hahah Allah'tan yemeyecekti desene ya waffle öyle oluyor insan tokken fazla gelecek sanıyor ama başlayınca duramıyor hafta sonu kocine söyle götürsün
Napim yattım yuvarladım bilmiyorum ki nasıl geçti anlamadım akşam olmuş

S sebbo bacım tırsıyorum bak kız sohbetin ucundan kıyısından gir beğendim atıp yoksun gel bakim hele sohbet edelim tanışalım
Evli miydin canım sen bekar mı
Bekarım canım çalışıyorum 33 yaşındayım engelli bir bayanım yaşamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…