Hahah şimdi bişey derim de şeee olur
Sen şeettin onu
O yüzden çokta şeetmeyim🤣🤣
Nasıl güzel anlaşıyoruz pare hahahaha
phone-line-sleep.gif

Ne dedin seyettin
Neyse ben azıcık daha şey edip geliyomm
sleepy-boo.gif

Aynen canım normalde pahalı benim rapor için şartlarım tutuyordu. Önce rapora uğraştım sonra ilaçlarda ve hastane ücretinde yarı yarıya indirim oldu baya uygun oldu
Rapor için devlet hastanesinde 2 aşılama şartımı vardı canım

Rapor için devlet hastanesinde 2 aşılama şartımı vardı canım
Aynen canım ama aklında bulunsun bana gonalf ile yapılmış olması lazım dedi aşılamayı. Daha doğrusu gonalf in içindeki maddeyi dedi de adı aklıma gelmedi
Benim biri femara ile yapıldı
Allah tan iki tanesi de gonalf ile yapılmıştı

Aynen canım ama aklında bulunsun bana gonalf ile yapılmış olması lazım dedi aşılamayı. Daha doğrusu gonalf in içindeki maddeyi dedi de adı aklıma gelmedi
Benim biri femara ile yapıldı
Allah tan iki tanesi de gonalf ile yapılmıştı
Hmm anladım canım ya bilmiyorumki bakalım bu aydan sokra bir karar vericez. Eşim direk tüp bebek taraftarı. Ama bakalım o zaman ne göstercek şart bizim burda devlettede o iş çok zor aynı doktora 2.ye randevu asla alamıyorsun 😕

ahaha ayyy sorma. çok saçma bir gün değil mi? sırf para tuzağı :KK51: bize her gün sevgililer günü be gülüm 😂
He ya 🤣 mantığını hiç anlamam bu günlerin anneler günü babalar günü de öyle. Yani senede bir kere mi pohpohlayıp şimartcaz sonra kavga gürültü vs. Ve bu tür günler hep birilerinin yarasına dokunur o yüzden sevmiyorum. Annesiz babasız milyon tane çocuk var diğerleri gösteriş yapıp sosyal medyada paylaşırken bir sürü kişinin boynu bükük kalmasına neden oluyor. Aman ince işler işte 😬

Hmm anladım canım ya bilmiyorumki bakalım bu aydan sokra bir karar vericez. Eşim direk tüp bebek taraftarı. Ama bakalım o zaman ne göstercek şart bizim burda devlettede o iş çok zor aynı doktora 2.ye randevu asla alamıyorsun 😕
Şimdi yeni düzenlemeue göre tüp bebek devlet hastanesinde yapılıyor galiba ama şartları neler hiç bilmiyorum canım. İnşallah gerek kalmaz kaçtaydu randevun 🤗

He ya 🤣 mantığını hiç anlamam bu günlerin anneler günü babalar günü de öyle. Yani senede bir kere mi pohpohlayıp şimartcaz sonra kavga gürültü vs. Ve bu tür günler hep birilerinin yarasına dokunur o yüzden sevmiyorum. Annesiz babasız milyon tane çocuk var diğerleri gösteriş yapıp sosyal medyada paylaşırken bir sürü kişinin boynu bükük kalmasına neden oluyor. Aman ince işler işte 😬
sana katılıyorum. o kadar haklısın ki gel öpcem 😂
ayy benim eşim de hiç sevmez. iyi ki de sevmiyo 😂

Kızlarım merhabalar nasılsınız kaç gündür yazamadım öyle bakıp çıkıyorum çok fena grip oldum ben yaa:KK1::hasta::KK61:öyle yatıp dinleniyorum valla 🥺😔 ne sevgililer günü ne bişi hiçbirsey yapasım yok :hasta::hasta::KK1:

Kızlarım merhabalar nasılsınız kaç gündür yazamadım öyle bakıp çıkıyorum çok fena grip oldum ben yaa:KK1::hasta::KK61:öyle yatıp dinleniyorum valla 🥺😔 ne sevgililer günü ne bişi hiçbirsey yapasım yok :hasta::hasta::KK1:
Yaa çok geçmiş olsun canım 😓
Boşver sevgililer gününü kız sen iyi ol yeter ki. Gebelik şüphesi yoksa kekik çayı yap nane limon yap bol bol c vitamini tüket

Yaa çok geçmiş olsun canım 😓
Boşver sevgililer gününü kız sen iyi ol yeter ki. Gebelik şüphesi yoksa kekik çayı yap nane limon yap bol bol c vitamini tüket
Sağol kurabiyem yaaa 🥺 teşekkür ederim cuma günü test verdim gebelik yok kuzum bende grip ilaçları var onları kullanıyorum bitki çayları falan idare ediyorum çok fena yakaladı 🤣 namussuz😅 valla kuzim bu sene öyle olacak sanırım deliye her gün bayram demişler bizde öyle sanırım olacak 🤣🤣🤣 dediklerini yapicam kuzum :hasta::KK1::KK1::KK1:

Sağol kurabiyem yaaa 🥺 teşekkür ederim cuma günü test verdim gebelik yok kuzum bende grip ilaçları var onları kullanıyorum bitki çayları falan idare ediyorum çok fena yakaladı 🤣 namussuz😅 valla kuzim bu sene öyle olacak sanırım deliye her gün bayram demişler bizde öyle sanırım olacak 🤣🤣🤣 dediklerini yapicam kuzum :hasta::KK1::KK1::KK1:
Kötü olur ya bide havalar bi soğuyor bi güneş çıkıyor derken sonuç grip 🥺
Bol bol da dinlen dinlenmeden geçmiyor maalesef
Aman kızz biz her gün sevgi pıtırcığıyız🤣🤣 yani kocileri bazen boğasım geliyor ama 🤣🤣

Hahah öp beni 🤣🤣🤣
Ayy en iyisi ya benimki de önce sevgililer günü falan kutlardu sonra onu da kendime benzettim 😁😁 :KK49::KK49:
:KK60:
ahahaha seninki yine kutluyomuş benimki hiç kutlamaz hiç sevmez 😂 üzüm üzüme baka baka kurbiş 😂pofff ben zaten regl olcam herkesten nefret eder moddayım iyi ki de sevmiyomuş valla pişman olurdu 😂

Kötü olur ya bide havalar bi soğuyor bi güneş çıkıyor derken sonuç grip 🥺
Bol bol da dinlen dinlenmeden geçmiyor maalesef
Aman kızz biz her gün sevgi pıtırcığıyız🤣🤣 yani kocileri bazen boğasım geliyor ama 🤣🤣
Sorma kuzum hava değişimden oluyor kuzummmmm :hasta::KK1: yaaaa yerim seni sevgi pıtırcığım benim hahahahah çok güzelmiş:KK60::KK22::p:KK71:

ah canımm çok geçmiş olsun 😶 boş ver sevgililer günü diye bir şey yok zaten uydurma o 😂
dinlen ıhlamur iç limonlu ballı kuzum

Back
X