- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.962
- 498
Di mi deliye her gün bayram kuzunmmah canımm çok geçmiş olsunboş ver sevgililer günü diye bir şey yok zaten uydurma o
dinlen ıhlamur iç limonlu ballı kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi deliye her gün bayram kuzunmmah canımm çok geçmiş olsunboş ver sevgililer günü diye bir şey yok zaten uydurma o
dinlen ıhlamur iç limonlu ballı kuzum
Evet evde yapın. hazırlayın masayı romantik romantik koyun mumları da tamamDi mi deliye her gün bayram kuzunmmevet kuzum grip ilaçları kullanıyorum bitki çayları içiyorum yemeğe çıkacaktık maf oldu herşey
olsun napayım ya amannnn eve söyleriz bizde
![]()
Uykusuz dolanıyorum evde bir kendime gelemedimSiz neler ediyorsunuz beybilerbir mucizee
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Fatmazell daha yazamadığım arkadaşlar
![]()
Di mi en güzeliEvet evde yapın. hazırlayın masayı romantik romantik koyun mumları da tamamdışarısı ateş pahası boş verin
![]()
Yaaaa nedennn kiUykusuz dolanıyorum evde bir kendime gelemedim![]()
Ben de diyodum Konuya biri etiket yapsa da bulsammSiz neler ediyorsunuz beybilerbir mucizee
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Fatmazell daha yazamadığım arkadaşlar
![]()
Ah kuzum benim iyiyimmm iyi olmaya çalışıyorum aşkommmm fatmamm sen nasılsın beybisi özledim siziBen de diyodum Konuya biri etiket yapsa da bulsammlenoşummm napıyorsun
kesinlikle öyle tatlımDi mi en güzeli![]()
İs yerinden sabah aradılar birşey sormak için oda akşam geç yatmıştım uykumu alamadan kalktim geriYaaaa nedennn ki![]()
Ooooo çok zor Allah yardımcın olsun canım yaİs yerinden sabah aradılar birşey sormak için oda akşam geç yatmıştım uykumu alamadan kalktim geri![]()
Hahaha adamın da bugün kutlayası tutarmış düşünemiyorum akşama sizi
ahahaha seninki yine kutluyomuş benimki hiç kutlamaz hiç sevmezüzüm üzüme baka baka kurbiş
pofff ben zaten regl olcam herkesten nefret eder moddayım iyi ki de sevmiyomuş valla pişman olurdu
![]()
Sagol cnm izinde bile rahat yok valla deli oluyorum az önce de sorgu için arandim nezaman geliyorsun diye bnde annemin durumuna göre karar vercem haftaya olabilir dedim normalde Perşembe başlamam gerekiyor bakalım hayırlısıOoooo çok zor Allah yardımcın olsun canım ya![]()
Yatıp yuvarlanmaca kuzum bahar gelse de şöyle dışarılara atsak kendimizi yaSiz neler ediyorsunuz beybilerbir mucizee
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Fatmazell
Minnosprenses daha yazamadığım arkadaşlar
![]()
Bende diyorum mucize neden gelmiyiiiBen de diyodum Konuya biri etiket yapsa da bulsammlenoşummm napıyorsun
hahahaha sanmıyorumHahaha adamın da bugün kutlayası tutarmış düşünemiyorum akşama sizi![]()
LenoşuuummmAh kuzum benim iyiyimmm iyi olmaya çalışıyorum aşkommmm fatmamm sen nasılsın beybisi özledim sizi![]()
muciziiiii cinimmmm sini yiriimmmBen de diyodum Konuya biri etiket yapsa da bulsammlenoşummm napıyorsun
Bitanem güzel kuzum yeni bitirdim mutfakta işlerimi uzandım belimi dinlendiriyorumSiz neler ediyorsunuz beybilerbir mucizee
MssPARE
Noisy Girl
Catlak-kurabiye
Fatmazell
Minnosprenses daha yazamadığım arkadaşlar
![]()
Mahmut?Bende diyorum mucize neden gelmiyiii
Hadi gel sana isim bulalım yani seslenirken muciziş diyorum olmuyo oda
Hımm ne desek
Muco?
![]()