- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
amaaannn boşver abla50 küsür gün ne oldu kuzum olmuyo musun
Çatkur ne kız oldu olacak Çatkur tiryaki yapayım adımıaskakdjfkubo neee
çatkur nasıı
ya değiştitirirsen güzel bişi koy
bana mucişko de
kısaltmak istersen muciş
daha kısa istersen muc muc
ben de olamadm aşırı sinirliyim kocama patlıyorum yok sevmediğim film açtın yok bana yardım etmedin yok şunu yapmadın bişey dese güppede kalkıyorum bi karışma bana bi karışma diye (örn yatağa geçmişiz telle oynuyorum kapat yatalım diyo karışma bana bi karışma yetti bitti be )
Abla mıııı bizden büyük mü ozooamaaannn boşver abla
keyfimizi bozmayalım
sen bebik düşünüyon demi artık
ahahahahahÇatkur ne kız oldu olacak Çatkur tiryaki yapayım adımısonra kazen beni sahte üyelikten siteden atar. Sende arkamdan şöyle mendil sallarsın
Mucuk diyim
evli fatimAbla mıııı bizden büyük mü ozoo
Ve evli mii ben onu bekar zannediyordum
He kız ne ablası bende merak ettimAbla mıııı bizden büyük mü ozoo
Ve evli mii ben onu bekar zannediyordum
Kelebeği ve pareyi biliyorum canım ama ozo bana bekar gibi hissettirdi kendini hahahaevli fatim
ama bekarlarımız var
uygun kısmet arıyoruz
mavikelebek34
MssPARE
bi de menekşe vardı da nickini bilemedsim
Hahah yok kız bu benim ikinci adım önce masaldım benahahahahah
olmaz dayanamam ben sensizliğe
üye olurken kurabiye mi yiyodun doğru söle
Hahah menekşe nin başı bağlıevli fatim
ama bekarlarımız var
uygun kısmet arıyoruz
mavikelebek34
MssPARE
Demeeee öyleeeee beybisiiiiii olacak birgün ama beklemek yıpratıyor insanı çiçeğimamin kuzum amin benim ümidim kalmıyor git gide de hayırlısı
Hahah yok kız bu benim ikinci adım önce masaldım benbir İstanbul masalı tabi öylr yazmıuordu
Öhöm öhöm işte bir gün isim değiştiresim geldi ne yapsam ne yapsam derken benim gibi çatlaktan olsa olsa çatlak kurabiye olur dedim
Hahah menekşe nin başı bağlı
Morrmeneksee
Bağlanmaz olaydı kurabiyemHahah yok kız bu benim ikinci adım önce masaldım benbir İstanbul masalı tabi öylr yazmıuordu
Öhöm öhöm işte bir gün isim değiştiresim geldi ne yapsam ne yapsam derken benim gibi çatlaktan olsa olsa çatlak kurabiye olur dedim
Morrmeneksee
Kelebeği ve pareyi biliyorum canım ama ozo bana bekar gibi hissettirdi kendini hahaha
hadi yaaa o nişanlıydı demi sorryyyyHahah yok kız bu benim ikinci adım önce masaldım benbir İstanbul masalı tabi öylr yazmıuordu
Morrmeneksee
ohohoho daha fragmanı yaşıyosun tatlım bi durBağlanmaz olaydı kurabiyemeskı halımı özlüyorum vallahi
Kurabiyem oldum iğneyi yumurtalar 25 biri 22 biri olmuş. Az önce oldum. Adamda ayağını sakatladı 1 hafta evde raporlu dikti bacağı yatıyor nasıl olcsk bilmiyorumHadi bakalım canımvar mı kasık bölgesinde ağrı falan
ümit bitmez elbet kuzum daDemeeee öyleeeee beybisiiiiii olacak birgün ama beklemek yıpratıyor insanı çiçeğim
Ay maşallah yumoşlar büyümüşKurabiyem oldum iğneyi yumurtalar 25 biri 22 biri olmuş. Az önce oldum. Adamda ayağını sakatladı 1 hafta evde raporlu dikti bacağı yatıyor nasıl olcsk bilmiyorum
ollleyyy geliyor bebelerKurabiyem oldum iğneyi yumurtalar 25 biri 22 biri olmuş. Az önce oldum. Adamda ayağını sakatladı 1 hafta evde raporlu dikti bacağı yatıyor nasıl olcsk bilmiyorum
Ah kuzum benim Rabbim ol derse neler olmaz çiçeğim olacak inşallah Rabbim derdi veren dermanı da verir bebeğim bizde anne olacağız inşallah bende üzülüyorum çiçeğim ama elden bişi gelmiyorümit bitmez elbet kuzum da
ben kendiliğine hamile kalmam da tüple de çok çok zor
oldu ki bi kere daha kendiliğinden hamile kalsam yine ölecek
çünkü rahimle alakalı sorun olduğuna o kadar aklıma yattı artık
sorun ne pıhtılaşma ne perde ne yapışma ne kromozom
sorun rahimin zamanında kalınlaşmaması
en başta elbet Rabbim ol derse hepsi bahane
tüp için çok geç kaldım 4 senedir çok oyalanmışız
Amin canım çok teşekkürler bütün çabalayanlar isteyenler hayırlı sonuç alsın inşallahAy maşallah yumoşlar büyümüşRabbim iyi sonuçlar almak nasip etsin kuzum problem neydi bende bu ay tedavi düşünüyorum nasipse
yine bir bekar olarak etiketlenmişimevli fatim
ama bekarlarımız var
uygun kısmet arıyoruz
mavikelebek34
MssPARE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?